my-TVSeries Plugin / Problem mit avi Dateien

Discussion in 'Plugins & Erweiterungen' started by steto, June 22, 2008.

  1. steto

    steto New Member

    Joined:
    June 20, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hallo,



    Ich habe ein Problem mit dem my-TVSeries Plugin.
    Habe Mediaportal Version 0.2.3 und die Pluginversion 1.2.9.34660.
    Ich habe das Plugin als MPI installiert und es funktioniert eigentlich wirklich gut.

    Das Problem was ich leider habe und auch im Forum nicht gefunden habe, wenn ich meine Serien Scannen lasse dann findet er einige serien nicht.

    Die Serien sind auf thetvdb.com eingetragen deshalb ist es nicht das übliche Problem mit den Infos sondern er findet die Dateien einfach nicht. Auch der angepriesene .vob support ist nicht vorhanden.
    Ich habe zum Beispiel eine Serie mit 250 Folgen bekomme im MP aber nur 27 angezeigt.

    wäre super wenn ihr vielleicht das Problem kennt und mir helfen könntet.
    Suche einen weg um dem Plugin manuell zu sagen was er noch für Serien und Dateien hat.

    Danke!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!