New DVB subtitle filter (TsReader based) | Page 20

Discussion in 'General Development (no feature request here!)' started by tourettes, July 23, 2007.

  1. Makaronen

    Makaronen Portal Member

    Joined:
    July 22, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi !

    Now it is only the teletext subtitle for TVE3 who we are waiting for.........:D


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ziphnor
    • Premium Supporter

    ziphnor Retired Team Member

    Joined:
    August 4, 2005
    Messages:
    755
    Likes Received:
    13
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +13 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Dont worry, im hard at work on it :) It shouldn't be that long, hopefully at the end of the next weekend there will be something for you guys to test (no promises though).
     
  4. Makaronen

    Makaronen Portal Member

    Joined:
    July 22, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Nice to hear that Ziphnor...
    Offcourse we will help and test the way we can.....;)
     
  5. pmcguire

    pmcguire Portal Pro

    Joined:
    November 25, 2006
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Finland Finland
    Great to hear! Then maybe my Canal+ subscription will actually be of use to somebody other than me:D
     
  6. Nyll

    Nyll Portal Pro

    Joined:
    May 18, 2006
    Messages:
    156
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Hi

    I don't if it's just me, but there seems to be a problem with the latest svn version (15824). The dvb-subtitles are not showing.

    I have:

    - Unregister current TsReader.ax (regsvr32 /u <path to the filter>\TsReader.ax)

    - Register new TsReader.ax (regsvr32 <path to the filter>\TsReader.ax)

    - Register DVBSub2.ax (regsvr32 <path to the filter>\DVBSub2.ax)

    - Add <entry name="dvbsubtitles">yes</entry> under <section name="mytv"> in the MediaPortal.xml

    - Add c:\useTsReader.txt

    /Nyll
     
  7. ziphnor
    • Premium Supporter

    ziphnor Retired Team Member

    Joined:
    August 4, 2005
    Messages:
    755
    Likes Received:
    13
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +13 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    We need tsreader.log, dvbsub.log and the usual mediaportal logs to see whats going on.

    I committed a small change to SVN for TVLibrary to include teletext PID's when timeshifting/recording, i dont see how it should be related. Still, could you try playing back some recordings that used to work to verify that the issue still occurs?
     
  8. Nyll

    Nyll Portal Pro

    Joined:
    May 18, 2006
    Messages:
    156
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Here are my logs.

    /Nyll
     
  9. ziphnor
    • Premium Supporter

    ziphnor Retired Team Member

    Joined:
    August 4, 2005
    Messages:
    755
    Likes Received:
    13
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +13 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Well something is definitely wrong, the subtitle filter is receiving data of the wrong type, and TsReader is also complaining.

    Do you have any older recordings lying around which you could try to play back instead? Because if they work and live TV doesnt, if have a feeling this might be my fault.
     
  10. Nyll

    Nyll Portal Pro

    Joined:
    May 18, 2006
    Messages:
    156
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Well, you're right ziphnor. The old recordings are working just fine. Is there something wrong with my setup then or is it the tsreader/dvbsub-filter in general?

    /Nyll
     
  11. ziphnor
    • Premium Supporter

    ziphnor Retired Team Member

    Joined:
    August 4, 2005
    Messages:
    755
    Likes Received:
    13
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +13 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    No, there isnt. There is something wrong with me :) Im 99% sure the changes i made (to the recording/timeshifting stuff) caused this problem, and i am going to revert them right now....

    EDIT:
    I reverted the change, any build made later than rev. 15830 will hopefully be okay.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!