1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New plugin : DreamDboxTV | Page 3

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by kroko, October 22, 2007.

?

Which receiver typ do I use ?

Poll closed December 11, 2007.
  1. Neutriono (DBox)

    29 vote(s)
    42.0%
  2. Enigma V1 (e.g. DM7000)

    37 vote(s)
    53.6%
  3. Enigma V2 (e.g. DM7025)

    7 vote(s)
    10.1%
  4. I do not know ?

    0 vote(s)
    0.0%
Multiple votes are allowed.
  1. nyx

    nyx Portal Member

    Joined:
    May 1, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    thanks, that should help, probably not any new relaease this weekend




     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. koala04

    koala04 Portal Member

    Joined:
    September 26, 2006
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    i have the same problem of pfeifer. identical log. same channels... tnx
     
  4. mbremz

    mbremz New Member

    Joined:
    November 4, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    DB 600 Gemini 360

    Will this also work on the dm600PVR, im running enigma 360. I think I have installed the plugin, and it worked fine getting the epg. but no sound or picture? Im a super nubie on this and might verry well done something wrong. If there are annyone out there that can help me please let me know.

    And when I import the epg I get allt the db channels in my tv? I can see all the channels in the list but no epg and no picture.
    So there is no difference on the my tv and my dreambox menu in MP. I have MP 0.2.2.
    If annyone needs anny logs, please tell me where i can find themand i will post them.
     
  5. pisdu

    pisdu Portal Pro

    Joined:
    March 7, 2006
    Messages:
    202
    Likes Received:
    2
    Location:
    Switzerland
    Ratings:
    +2 / 0
    Hi nyx , retrieving bouquets will stop when there's separators it seems.
    Anyway it's a very nice project , hope to see planned records via EPG , Switch audio languages and EPG on facade view soon !!

    Keep up the good work

    Just forgot one Dbox thing , anybody knows why some chans are not showed with VLC , same chans are recorded
    via network without problems ( seems a VLC related problem )
     
  6. nyx

    nyx Portal Member

    Joined:
    May 1, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    mbremz
    Dunno, post a log and I might tell you if it's possible.

    pisdu
    thanks for looking into it, I kind of suspected there was some "unwanted" elements in the channel list,

    That channel grabber need a cleanup/rewrite anyway, sigh, wish me luck

    think kroko talked about vlc probs with dbox, maybe he'll read this and leave a comment.
     
  7. pisdu

    pisdu Portal Pro

    Joined:
    March 7, 2006
    Messages:
    202
    Likes Received:
    2
    Location:
    Switzerland
    Ratings:
    +2 / 0
    Whish you lot of luck))))ehhe
     
  8. nyx

    nyx Portal Member

    Joined:
    May 1, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Heh, I'm to lazy to do any decent coding. Especially when it seems I had the necessary code implemented already, I just didn't take into account all the bugs my little fix caused if it actually filtered some unwanted data.

    don't be disappointed if this doesn't work, I haven't bothered to test it or anything, so that's you job now :p
    Love to hear your curses or praises
     
  9. pisdu

    pisdu Portal Pro

    Joined:
    March 7, 2006
    Messages:
    202
    Likes Received:
    2
    Location:
    Switzerland
    Ratings:
    +2 / 0
    didnt work here...same error
    DOnt give up)))
     
  10. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Likes Received:
    210
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi pisdu,

    I did a lot of recording on the dbox2. I know, it works with most channels without any problem, as long you play your records with vlc. Sometimes the stream records but is is corrupt. So it is not playable. Maybe its the reason of timing doing switch over and so on.

    On some channels like mtv there is no sound. Thats a dbox issue.
    So contact me on pm what is the real problem or on which channel. I hope I can tell whats going on....

    Greetz
    kroko
     
  11. pisdu

    pisdu Portal Pro

    Joined:
    March 7, 2006
    Messages:
    202
    Likes Received:
    2
    Location:
    Switzerland
    Ratings:
    +2 / 0
    K kroko will contact you

    Thanks
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Like Us On Facebook

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!