No Data EPG for ITV HD Channel - Sourced from EPG Collector via XMLTV

Discussion in 'Television (MyTV frontend and TV-Server)' started by RobAtBentley, October 16, 2014.

  1. RobAtBentley

    RobAtBentley Portal Pro

    Joined:
    July 31, 2013
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Layabout
    Location:
    Suffolk
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    My MP1 channel listings EPG have recently started presenting "No Data" for ITV HD channel (channel="21000"). Most other channels are working okay.
    Sourced from EPG Collector (ran a manual grab with exit code zero - no problems) and loaded into MP1 with XMLTV and the import status said it'd imported successfully - no duplicate keys etc. Had a quick butchers at the various logs but nothing obvious to me.

    I've attached the MP logs and also the tvguide.xml file (which does contain loads of EPG entries for ITV HD)
    Any help appreciated.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,526
    Likes Received:
    4,734
    Ratings:
    +8,200 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Hi Rob

    Last import completed successfully at 19:54 on the 16th (earlier in the evening for you???):
    [2014-10-16 19:51:45,359] [Log ] [XmlTvImporter] [INFO ] - Xmltv: imported 90 channels, 17858 programs status:tvguide.xml:File imported successfully;
    [2014-10-16 19:51:45,360] [Log ] [XmlTvImporter] [INFO ] - Xmltv: waiting for database to finish inserting imported programs.
    [2014-10-16 19:54:51,835] [Log ] [SQL EPG importer] [INFO ] - schedule.SynchProgramStatesForAll
    [2014-10-16 19:54:51,839] [Log ] [XmlTvImporter] [INFO ] - plugin:xmltv import done

    According to the log no data was imported for ITV HD even though there are 4 copies of the EPG data in your XMLTV file. The most likely explanation is that the ITV HD channel is not mapped in the XMLTV plugin.

    Regards,
    mm

    PS:
    Why have you got so many copies of some channels?

    4 x ITV HD
    5 x Channel 5
    6 x Channel 4
    6 x Channel 4 +1
    10 x ITV +1
    13 x ITV

    Seems like they're all equivalent (ie. they all have the same amount of data)...
     
  4. RobAtBentley

    RobAtBentley Portal Pro

    Joined:
    July 31, 2013
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Layabout
    Location:
    Suffolk
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Embarrassing - yes it was the mapping. Not sure why I needed to remap since my other "duplicate key" problems resolved earlier this week. Thanks again.

    Yes, need a bit of a clean-out. Had some issues about a year ago where some of the channels were hopping about and had to select different version of the same channel available to my TV Guide. Other issues to sort out, such as a wet bit of string called my broadband which is currently providing 0.7Mbps. I could type faster ;-)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!