[confirm] - No LiveTV after enabling CI (DD Cine2 CI)

Discussion in 'MediaPortal 1.2.0 ALPHA' started by rbo, November 26, 2010.

  1. rbo

    rbo Portal Pro

    Joined:
    May 1, 2007
    Messages:
    359
    Likes Received:
    10
    Location:
    Ludwigsburg
    Ratings:
    +21 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi,

    I'm testing the 1.2.0 A after reading the new support of Digital Devices.

    It seems that it doesn't work at all. If I activate the CI-Module in DVBCineConfig (DD-Tool, see dd.jpg) there's no LiveTV working.



    If I deactivate the CI everything's works well.

    It is a clean MP 1.2.0 A installation with no skins and I have only one plugin installed (Audio Renderer Changer).

    I'm testing with DD Cine2 CI because I've never get a stable installation with my CI-Module and Alphacrypt Classic. I'm testing with TT CT 3650 and FloppyDTV.

    Ciao
    rbo.
     

    Attached Files:

    • dd.jpg
      dd.jpg
      File size:
      39.9 KB
      Uploaded:
      November 26, 2010
      Views:
      114
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. lhcomputer
    • Premium Supporter

    lhcomputer MP Donator

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    625
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Location:
    Lüdinghausen
    Ratings:
    +48 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
  4. Tom92

    Tom92 Portal Member

    Joined:
    January 14, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +2 / 0
    Thanks for this advice, but ontheotherhand the x60 driver worked flawlessly with MP version 1.1.1 even with CI. Switching to MP 1.2.0 alpha crashed the live-TV and Morpheus_XX patch for the Cine S2 requires the 2.0.xx driver version but also shows unpredictable behaviour with installed CI. When not using CI everything works again with MP 1.2.0 alpha and driver version 2.0.20.

    Having a Gigabyte 890FX Board.
     
  5. glenn 1990

    glenn 1990 Portal Pro

    Joined:
    July 1, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    36
    Ratings:
    +36 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
    Mp 1.2 alpha doesn't support driver version 2.0.20 (I think the next beta will), Use driver version .60 or lower.
    I use the .34 driver (have some problems with .60) without problems.
     
  6. lhcomputer
    • Premium Supporter

    lhcomputer MP Donator

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    625
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Location:
    Lüdinghausen
    Ratings:
    +48 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: No LiveTV after enabling CI (DD Cine2 CI)

    glenn 1990
    You say you have Somerset Problem with x60. What is your Problem with x.60 Version

    I have the Problen (testet with fresh mP 1.1.1 Install) . Switch between SkY HD and SKY SD Switch Time is 10s (Not everything Switch, only with SKY)
    Crypt Modul is Alpha Crypt Light 1.20

    A.Herberg
     
  7. rbo

    rbo Portal Pro

    Joined:
    May 1, 2007
    Messages:
    359
    Likes Received:
    10
    Location:
    Ludwigsburg
    Ratings:
    +21 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: No LiveTV after enabling CI (DD Cine2 CI)

    Hi lhcomputer,

    I don't find the DD Driver Version x57, only the x55 is there available.

    With the x55 driver I see the CAM in TV-server but no LiveTV is running.

    With the x34 driver there's no CI in DD-Tool available, LiveTV is working.

    What else can I do?

    Ciao
    rbo.
     
  8. glenn 1990

    glenn 1990 Portal Pro

    Joined:
    July 1, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    36
    Ratings:
    +36 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
  9. lhcomputer
    • Premium Supporter

    lhcomputer MP Donator

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    625
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Location:
    Lüdinghausen
    Ratings:
    +48 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: No LiveTV after enabling CI (DD Cine2 CI)

    rbo

    You have right. I have look it the x55 driver. Sorry
    I have Upload the .x57 driver



    glenn 1990

    Thanks for the feedback.

    Today I had some time and the one with the long switching delay between Sky SD and Sky HD channels tested. (X.60 Firmware Driver old F5 on the Gigabyte board) and found a solution how to solve the problem only one time.

    If, in the TV Server configuration Disabled de 2. digital tuner an in Digital Device Software CI configuration Disabeld for CI for the 2. Tuner also is noch Time Delay betwenn Sky HD and Sky SD. The same will probably work even if one maps the Sky channels only to one tuner.

    Can you upload der Driver Version x.34 (64 Bit) for me ?
     

    Attached Files:

  10. glenn 1990

    glenn 1990 Portal Pro

    Joined:
    July 1, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    36
    Ratings:
    +36 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
  11. rbo

    rbo Portal Pro

    Joined:
    May 1, 2007
    Messages:
    359
    Likes Received:
    10
    Location:
    Ludwigsburg
    Ratings:
    +21 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: No LiveTV after enabling CI (DD Cine2 CI)

    Hi lhcomputer,

    thanks for the upload.

    But for me there's no changes. As soon as I activate the CAM no LiveTV is running.

    I'm really frustrated! What else can I do?

    Ciao
    rbo.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!