nVidia TV encoder Cuda support? (1 Viewer)

eturk

New Member
December 29, 2012
1
1
59
Home Country
United States of America United States of America
I'm new to MediaPortal. Just setting it up now.
I see that ATI MPEG Encoder is supported. Any work on getting an nVidia Cuda codec supported? something that could support any PC with an nvidia card?
 

mesibra

New Member
December 29, 2012
2
0
44
Home Country
Sweden Sweden
I'm new to MediaPortal. Just setting it up now.
I see that ATI MPEG Encoder is supported. Any work on getting an nVidia Cuda codec supported? something that could support any PC with an nvidia card?

Turkler Heryerde . Help Please :)))
 
Last edited:

gijoe73

MP Donator
  • Premium Supporter
  • April 29, 2011
    192
    14
    Home Country
    Germany Germany
    The LAV codec has built in CUDA support.
    You've to enable it in the LAV Video configuration
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP and set logs and rebooted and ran TVServer. Didn't do anything in regard to S Loopback adapter. I've been using NextPvr since the problem became insurmountable. Only reason it's not a good long term...
    I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    24
    Views
    2K
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    hi, I'm setting up a new computer and have installed MP 1.3.2 after a few goes and getting all the prereqs installed, I was...
    Replies
    3
    Views
    800
    I've setup my HDHomeRun in MP1 as (4) IPTV cards rather than Atsc. I can see the (4) Atsc cards, but just have them disabled. I did it this way so I didn't have to edit the channel names every time tested a new TV-server install. Anyway, it works. I don't know if this would get you past the BDA driver issue. I'll provide more...
    I've setup my HDHomeRun in MP1 as (4) IPTV cards rather than Atsc. I can see the (4) Atsc cards, but just have them disabled. I...
    I am brand new to MediaPortal. I have installed MP 2.4.1 on Windows 10. It is a fresh install and fully up to date. I have an...
    Replies
    19
    Views
    2K
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem - unable to connect to any of the specified MySQL hosts. And Hostname is still in red. I don't understand - this is a dedicated TV computer. Unless an update did this I don't know why there's a problem in the...
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem -...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    2
    Views
    518
    MP1 MP2 MP2 - V2.5 Media Source DE
    @Brownard, just a stupid question. Yes it works now by manually entering the path. However when i try to edit the settings (like because i want to disable the share watch) I can select my Media Source, however i seems to only briefly been shown and the goes back to the list. So i cannot actually edit it. Can et bee due to the "long"...
    @Brownard, just a stupid question. Yes it works now by manually entering the path. However when i try to edit the settings (like...
    I had to replace my NAS and after reinstalling a new one i thought. Lets modify the Media Source. - However that did not work "if"...
    Replies
    25
    Views
    2K
    Top Bottom