(original thread) MCE Replacement Plugin v1.0.0 | Page 54

Discussion in 'IR Server Suite (IRSS)' started by and-81, September 20, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arjay

    arjay Portal Pro

    Joined:
    April 25, 2006
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Location:
    Coin, Spain
    Ratings:
    +0 / 0
    Aaron - sorry to hear about your trials and tribulations. I experienced some serioous storms in Sydney over the years but didn't realise you had them over your way as well.

    As to my my problems: I disabled the mce remote in MP but it didn't make any difference - no control of the sky digibox at all.

    I then rolled back the driver, re-installing the mce driver and redid the setup of the replacement - deleted the mappings and re-set the sky generic settings. This time I got partial success but only a few keys are working. The channel change up and down key works (normally the most difficult bit!!) and pause, mute and play work, but not any of the arrow keys and not the OK button. I have to use a combo of the ps2 mouse and the remote to get any functionality.



    Sorry about that.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. arjay

    arjay Portal Pro

    Joined:
    April 25, 2006
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Location:
    Coin, Spain
    Ratings:
    +0 / 0
    Aaron

    Are you OK? Unlike you not to reply for a week or so!!

    Richard
     
  4. and-81
    • Team MediaPortal

    and-81 Retired Team Member

    Joined:
    March 7, 2005
    Messages:
    2,257
    Likes Received:
    183
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Consultant/Developer
    Location:
    Melbourne
    Ratings:
    +183 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Hey Richard, sorry about that, I must have skimmed over the new posts and missed yours. My apologies.

    There is a new test version of the plugin that includes an updated mceir.dll which will let you specify the blaster speed as "None". Which is how it used to work. It sounds like this will solve your problem.

    Give that a try and let me know if it fixes anything.

    If it doesn't then I'll think of something else.

    Thanks,
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!