[Plugin] MediaBrowser for MediaPortal (v0.30-beta) [2014/08/20] | Page 37

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by armandp, June 7, 2013.

  1. Helios61
    • Team MediaPortal

    Helios61 Retired Team Member

    Joined:
    January 30, 2008
    Messages:
    4,587
    Likes Received:
    584
    Gender:
    Male
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +897 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Wo0zy
    • Team MediaPortal

    Wo0zy Retired Team Member

    Joined:
    April 30, 2008
    Messages:
    394
    Likes Received:
    128
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +148 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Seems OK now. Is it working for you?
     
  4. Helios61
    • Team MediaPortal

    Helios61 Retired Team Member

    Joined:
    January 30, 2008
    Messages:
    4,587
    Likes Received:
    584
    Gender:
    Male
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +897 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    All is working fine, Thanks!
     
    • Like Like x 1
  5. Peter Mee

    Peter Mee Portal Member

    Joined:
    August 28, 2013
    Messages:
    48
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +12 / 0
    Home Country:
    Ireland Ireland
    I've got a problem with path substitution.

    I need to map M:\ to \\192.168.1.199\

    However, the server UI does not support trailing backslashes (it actively strips them out). Therefore I get the following errors in MediaBrowser log file when I attempt to play content;

    [11-10 18:57:51,039] [MPMain ] [ERROR] Playback failed: Media=\\192.168.1.199video\Concerts\Alison Krauss & Union Station (Live 2002).avi

    (there should be a backslash between '.199' and 'video')

    If I go in to system.xml on the server and edits the path substitution section manually, I can get it to work.

    This is on server 3.0.5424.1

    Thanks
     
  6. pünktchen

    pünktchen Portal Pro

    Joined:
    October 26, 2010
    Messages:
    536
    Likes Received:
    147
    Ratings:
    +199 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Nice finding! But as this a problem of the Mediabrowser Server, you should post it in their own forum.
     
  7. erichzann
    • Premium Supporter

    erichzann MP Donator

    Joined:
    October 25, 2011
    Messages:
    244
    Likes Received:
    20
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Platform Manager
    Location:
    Oxford
    Ratings:
    +31 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    @armandp @Lukemb

    I am still having problems related to authentication. The default account works fine but any time I try and change users I get an error.

    I have tested with removing the passwords from the accounts I am trying to switch to but I still get errors. I created a user called 'Test' with no password an am getting the following errors in the log:

    2014-11-22 17:00:49.2438 Info - UserManager: Authentication request for Test has succeeded.
    2014-11-22 17:00:49.3062 Error - HttpAsyncTaskHandler: Error occured while Processing Request: Exception of type 'MediaBrowser.Server.Implementations.Security.AuthenticationException' was thrown.
    Exception of type 'MediaBrowser.Server.Implementations.Security.AuthenticationException' was thrown.
    MediaBrowser.Server.Implementations.Security.AuthenticationException
    at MediaBrowser.Server.Implementations.Session.SessionManager.ValidateSecurityToken(String token)
    at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.ValidateUser(IRequest req, IResponse response, IAuthenticated authAttribtues)
    at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.Authenticate(IRequest request, IResponse response, Object requestDto, IAuthenticated authAttribtues)
    at MediaBrowser.Controller.Net.AuthenticatedAttribute.RequestFilter(IRequest request, IResponse response, Object requestDto)
    at ServiceStack.ServiceStackHost.ApplyRequestFilters(IRequest req, IResponse res, Object requestDto)
    at ServiceStack.Host.RestHandler.ProcessRequestAsync(IRequest httpReq, IResponse httpRes, String operationName)

    Any help would be much appreciated
     
  8. Peter Mee

    Peter Mee Portal Member

    Joined:
    August 28, 2013
    Messages:
    48
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +12 / 0
    Home Country:
    Ireland Ireland
    So MediaBrowser seems to be crashing MediaPortal on me.

    With the plugin enabled, I get regular out of memory errors which lock up media portal. Switching off MediaBrowser plugin in MP Config stops the errors.

    Any thoughts? On MP 1.9.0 client, Windows 8.1

    Thanks
     
  9. thekiwi
    • Premium Supporter

    thekiwi MP Donator

    Joined:
    January 26, 2007
    Messages:
    287
    Likes Received:
    14
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Consultant
    Location:
    Gisborne
    Ratings:
    +16 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    Yup, I had the same.

    MP 1.9 on a client with the MediaBrowserplugin installed gave me repeated .NET errors which crashed MP, and also pretty much crashed the Desktop/task bar as well.
    Once MediaBrowser was uninstalled MP returned to being 100% stable.
     
    • Informative Informative x 1
  10. Peter Mee

    Peter Mee Portal Member

    Joined:
    August 28, 2013
    Messages:
    48
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +12 / 0
    Home Country:
    Ireland Ireland
    That's not good. I've kind of come to rely on MediaBorwser as it's a neat solution to organising media in a mixed-client environment (XBMC on Macs & MediaPortal on Windows). Might have to migrate to Xbmc until this gets resolved :-(

    Did you report this anywhere or is there anyone looking into the issue?
     
  11. armandp
    • Team MediaPortal

    armandp Retired Team Member

    Joined:
    April 6, 2008
    Messages:
    990
    Likes Received:
    584
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Application Designer
    Location:
    Zoetermeer
    Ratings:
    +616 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I slacked a little during the latest updates i will try to fix the problem asap
     
    • Like Like x 1
    • Thank You! Thank You! x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!