[Plugin] MPCleaner - Deletes images from your thumbs folder that are no longer in use | Page 13

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by m3rcury, June 23, 2012.

  1. fischy667
    • Super User

    fischy667 Super User

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    930
    Likes Received:
    181
    Gender:
    Male
    Occupation:
    physicist - Software Tester
    Location:
    Rostock
    Ratings:
    +353 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Last edited: July 22, 2013
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. m3rcury
    • Team MediaPortal

    m3rcury Development Group

    Joined:
    August 12, 2010
    Messages:
    954
    Likes Received:
    523
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +621 / 4
    Home Country:
    Malta Malta
    Show System Specs
  4. fischy667
    • Super User

    fischy667 Super User

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    930
    Likes Received:
    181
    Gender:
    Male
    Occupation:
    physicist - Software Tester
    Location:
    Rostock
    Ratings:
    +353 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I have also v3.0 and the image table, but you should also check how the database is looking in v2.3. Maybe there the structure is different.

    @jameson_uk Which version you using?
     
    Last edited: July 22, 2013
  5. m3rcury
    • Team MediaPortal

    m3rcury Development Group

    Joined:
    August 12, 2010
    Messages:
    954
    Likes Received:
    523
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +621 / 4
    Home Country:
    Malta Malta
    Show System Specs

    fischy667, I have just upgraded to v3.0 as before I was using the v2.3. In reality, for me, db structure didn't change.
     
  6. jameson_uk
    • Premium Supporter

    jameson_uk Retired Team Member

    Joined:
    January 27, 2005
    Messages:
    7,258
    Likes Received:
    2,228
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Data Warehousing Consultant
    Location:
    Birmingham
    Ratings:
    +2,405 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    I am now confused but I think this is because the source code on the fanart handler page is not actually the current code.
    Version.png Tables.png MPEI.png
    So apparently I am on 2.8 apparently (which is show as version 2.3 in MPEI) and the database structure is very different (but in line with what is in SVN on https://code.google.com/p/fanart-handler/source/browse/trunk/#trunk/database)

    This is just the version I installed via MPEI so I am guessing that version 3 has never been uploaded to MPEI?

    Off to investigate...
     
  7. fischy667
    • Super User

    fischy667 Super User

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    930
    Likes Received:
    181
    Gender:
    Male
    Occupation:
    physicist - Software Tester
    Location:
    Rostock
    Ratings:
    +353 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Yes, seems so.
     
  8. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,604
    Likes Received:
    449
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +676 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    @m3rcury - any chance of a 1.6 compatible version?
    This one brakes MP
     
    • Like Like x 1
  9. m3rcury
    • Team MediaPortal

    m3rcury Development Group

    Joined:
    August 12, 2010
    Messages:
    954
    Likes Received:
    523
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +621 / 4
    Home Country:
    Malta Malta
    Show System Specs
    @SpudR, have a look at this version here.
     
  10. fischy667
    • Super User

    fischy667 Super User

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    930
    Likes Received:
    181
    Gender:
    Male
    Occupation:
    physicist - Software Tester
    Location:
    Rostock
    Ratings:
    +353 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I installed the last version on MP 1.6 and tried to run it from the MP config. It crashed.

    Code (Text):
    1. [2014-01-16 22:14:14,824] [Config ] [Config Main] [INFO ] - MPCleaner: process plugin initialisation.
    2. [2014-01-16 22:14:14,827] [Config ] [Config Main] [INFO ] - MPCleaner: process plugin last run on 10.12.2013 09:22:47
    3. [2014-01-16 22:14:14,829] [Config ] [Config Main] [INFO ] - MPCleaner: process plugin configured to run weekly.
    4. [2014-01-16 22:14:14,830] [Config ] [Config Main] [INFO ] - MPCleaner: process plugin configured to run at MediaPortal startup.
    5. [2014-01-16 22:14:14,833] [Config ] [Config Main] [INFO ] - MPCleaner: process plugin sleeping 300 seconds.....
    No more infos on MPCleaner.
     
  11. fischy667
    • Super User

    fischy667 Super User

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    930
    Likes Received:
    181
    Gender:
    Male
    Occupation:
    physicist - Software Tester
    Location:
    Rostock
    Ratings:
    +353 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    But in MediaPortal it is running fine. So far no probems.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!