[fixed] Possible Bug in MovieMetadataExtractor when importing BluRay-ISOs

MJGraf

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 13, 2006
    2,475
    113
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #1
    I think I found a bug in the MovieMetadataExtractor.

    I store my movies as ISO-files. When I Import DVD-movie-ISOs all works as expected. When I Import a BluRay-ISOs, the VideoMetadataExtractor seems to work (the movie is also shown in the Videos section and I can Play it). But there is an exception in the log for the MovieMetadataExtractor and the BluRay is not shown in the movies-section. Server log only has this Information:

    [2013-05-31 07:58:37,984] [124311 ] [Importer ] [INFO ] - ImporterWorker: Importing 'D:\Media\Video\Filme noch einsortieren\MovieName (2008) (ttxxxxxxx).iso > /' (7 more resources pending)
    [2013-05-31 07:58:38,144] [124471 ] [Importer ] [INFO ] - MoviesMetadataExtractor: Exception reading resource '{e88e64a8-0233-4fdf-ba27-0b44c6a39ae9}:///D:/Media/Video/Filme noch einsortieren/MovieName (2008) (ttxxxxxxx).iso >{112728b1-f71d-4284-9e5c-3462e8d3c74d}:///' (Text: 'Der Objektverweis wurde nicht auf eine Objektinstanz festgelegt.')
    [2013-05-31 07:58:38,156] [124483 ] [Importer ] [INFO ] - ImporterWorker: Importing 'D:\Media\Video\Filme noch einsortieren\MovieName (2008) (ttxxxxxxx).iso > /' (6 more resources pending)
    Server error log is empty.

    Can anyone confirm?

    Michael
     

    MJGraf

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 13, 2006
    2,475
    113
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #3
    Amazing!
    Thanks a lot Morph! Just compiled, tested and confirmed working! And the helper is really a nice solution - now that I saw the Problem I remember that we already had this or a similar Problem...
    Michael
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom