Pre 1.16: Problem with BD-J and external codec video (1 Viewer)

Icaro

Portal Pro
November 29, 2013
68
18
47
Italy Italy
Country flag
Thank you,
also because I have now discovered that the external player will not start more :(
 

mm1352000

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,219
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    After another TeamViewer session...
    The reason for the pink/purple window is that MP has put two video renderers in the graph.
    The Arcsoft Video Decoder has two output pins (one video and one closed captions).
    MP wants to connect both output pins, but madVR has only one input pin.
    So MP adds the second video renderer (EVR) for connecting the closed captions.

    I will investigate if there is a solution...
     

    Icaro

    Portal Pro
    November 29, 2013
    68
    18
    47
    Italy Italy
    Country flag
    Tried :)
    now run without pink window,
    if you start from the main title, and you take no action runs smoothly,
    but if we start from the menu, after a while slows up to plant himself,
    same thing if you skip chapter when playing crashes

    however, you have already done so much
     

    Icaro

    Portal Pro
    November 29, 2013
    68
    18
    47
    Italy Italy
    Country flag
    Excuse me,
    the menu is operating normally, the problem happens when you forward or you skip the chapter, it slows to a crash
     

    mm1352000

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,219
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Before I forgot to get you to look at the external player,
    after arranging the internal player it does not work anymore :rolleyes:
    You're using the MovingPictures plugin for playing videos now, so I can't help you with this problem.

    ...but the MovingPictures log file says:
    01-Feb-2017 13:14:40 Info [ MoviePlayer]: Playing: Movie='ABBA - The Movie' FullPath='D:\ABBA - THE MOVIE (1977).iso', VideoPath='G:\BDMV\index.bdmv', Mounted='True'
    01-Feb-2017 13:14:40 Debug [ MoviePlayer]: Processing media for playback: File=G:\BDMV\index.bdmv, VideoFormat=Bluray
    01-Feb-2017 13:14:40 Info [ MoviePlayer]: HD Playback: Launching external player.
    01-Feb-2017 13:14:40 Debug [ MoviePlayer]: External Player: Video='G:\', Root=G:\, FPS=24, ExecCommandLine= C:\Program Files (x86)\ArcSoft\TotalMedia Theatre 5\uTotalMediaTheatre5.exe G:\
    01-Feb-2017 13:14:40 Info [ MoviePlayer]: Requesting new refresh rate: FPS=24
    01-Feb-2017 13:14:40 Error [ MoviePlayer]: HD Playback: Could not start the external player process. System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Impossibile trovare il file specificato
    in System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
    in System.Diagnostics.Process.Start()
    in MediaPortal.Plugins.MovingPictures.MainUI.MoviePlayer.LaunchHDPlayer(String videoPath)
    01-Feb-2017 13:14:40 Info [ Utility]: Unmounted: Image='D:\ABBA - THE MOVIE (1977).iso'

    Maybe that gives you a clue.
     

    Icaro

    Portal Pro
    November 29, 2013
    68
    18
    47
    Italy Italy
    Country flag
    I always used MovingPictures with the external player, but now does not work anymore.
    In fact, however, if you use the Titan skin and load the disc manually thr external player works,
    but doing so without Moving picture how I view the ISO library?
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    framug 1.24.0 1.25.0 pre : problem with build ? 1.24-1.26 Pre Release 89
    fischy667 Problems with MP 1.23 Pre My TVSeries 12
    rbo Mp 1.21 pre - probleme livetv und videos Allgemeines Supportforum 5
    ajs [Action Required] MP 1.27 Pre Release thread MediaPortal 1 0
    ajs [News] MediaPortal 1.26 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    atlantic [solved] MP1.24 Pre released crash in TV General Support 12
    T TOP BAR disappears in MP 1.24 pre!! (also in 1.23) General Support 31
    ajs [Action Required] MP 1.26 Pre Release thread MediaPortal 1 343
    ajs [Action Required] MP 1.25 Pre Release thread MediaPortal 1 515
    azzuro [News] MediaPortal 1.24 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    cbr954rr How to disable a pre-configured plugin? General 2
    azzuro [Action Required] MP 1.24 Pre Release thread MediaPortal 1 207
    ajs [News] MediaPortal 1.23 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 6
    ajs [Action Required] 1.23 Pre-Release thread MediaPortal 1 276
    S Mediaportal 1.22 Pre-Release remote live-tv freezes MediaPortal 1.22 Pre Release 0
    D Mediaportal 1.22 Pre-Release didnt start up 1.22 Pre Release 8
    O [News] MediaPortal 1.22 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 2
    ajs [Action Required] 1.22 Pre-Release thread MediaPortal 1 210
    A 1.20 issues still exists in 1.21 pre-release Watch / Listen Media 13
    O [News] MediaPortal 1.21 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 6
    D Upgrade to MP2.2 pre release fails with failure to start service 2.2 Archive 32
    T MP2.2 Pre Release fails installation with not starting the MP2-service 2.2 Archive 4
    ge2301 [News] MediaPortal 2 - 2.2 Pre-Release News and Announcements 0
    ge2301 MP2.2 Pre-Release Discussions General 28
    Similar threads

























    Top Bottom