Problem with "clicks" (1 Viewer)

bfg

MP Donator
  • Premium Supporter
  • February 28, 2010
    3
    0
    Canada Canada
    I just upgraded from PureVisionHD 4.6 to PureVisionHD 4.8. Now, I notice that when scrolling across my screen in Moving Pictures, or on the home screen, the issuance of "click" sounds is inconsistent. With 4.6, every move had a distinct "click" associated with it. Now, with 4.8, it seems as though I am only getting a sound on every other selection, but not consistently. A bug perhaps?
     

    bfg

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • February 28, 2010
    3
    0
    Canada Canada
    Well my bad. This does not appear to be a skin problem.

    I deleted PureVision and went back to the Default skin. Same problem.

    So this would appear to be an issue that has arisen since I installed 1.20 RC vs. 1.20 BETA that I was using before.

    I guess I never noticed the missing clicks after I installed the RC.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    F Problems with new install of MP2 Newcomers Forum 3
    A [solved] DiseqC problems after upgrade to 1.25 General Support 1
    M Problems with VFD Display after standby- Futaba DM140GINK Mini Display 0
    R Connection (api) problems with thetvdb.com General 3
    123vak123 [solved] 5008: The problem with scrolling text in the "listcontrol" in 4K General Support 22
    framug 1.24.0 1.25.0 pre : problem with build ? 1.24 Pre Release 89
    J Problems with 1.24 StreamedMP 19
    Rob Hexenmeister Navigation problems adding menu buttons to EPG General Support 1
    404 [solved] EPG problem after Win10 'upgrade' General Support 1
    framug [EPG] Some problems with DVB EPG Improvement Suggestions 49
    C strange tuner(?) problem TV-Cards 0
    R Problems accessing MySQL database remotely MediaPortal 1 Talk 0
    T [solved] Startup problem General 6
    G Problems with DRR MediaPortal 1 Talk 1
    rsbrux 1.23.0 MPE Manager Problem with LAV Filters Bugreports 2
    S Problem with Remote Control One-for-all Streamer Newcomers Forum 6
    joecrow Default Wide HD Xmas Theme Problem General Support 3
    K Sleep mode problem after formating General Support 2
    P IPTV Channel Problem TV-Server 0
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    nominefi Problem scanning channels. General Support 0
    E Swedish subtitles problem General 2
    G Newb trying MP2, trouble with guide data General 5
    G MP1 TV Server "failed to upgrade the database" using MS Sql Server Installation, configuration support 3
    geotwticher [solved] Fatal Error 0x80070643 during MP2 installation General 7
    Top Bottom