[Resolved] Strange apostrophe issue

Discussion in 'My TVSeries' started by tony72, August 31, 2018.

  1. tony72
    • Premium Supporter

    tony72 MP Donator

    Joined:
    August 15, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    16
    Ratings:
    +57 / 0
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    All of a sudden, some shows with an apostrophe in the title render correctly, some don't, the apostrophe is displayed as "'". "Marvel's Jessica Jones" is fine, but "Marvel's Agents of SHIELD" is not. See the attached screenshot. I'm guessing this is an issue with the data coming from thetvdb.com, since it affects some shows but not others, and the plugin hasn't changed recently, but any idea what to do about it?



    16-03-23.png
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. barneh
    • Premium Supporter

    barneh MP Donator

    Joined:
    February 4, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    27
    Location:
    Malmö
    Ratings:
    +53 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Go to the source on www.thetvdb.com and copy the apostrophe from "Jessica Jones" to the ones that isn't working and the refetch the series in MP.

    (the problem should be that there are used to different apostrophes, even they "look" the same)
     
  4. tony72
    • Premium Supporter

    tony72 MP Donator

    Joined:
    August 15, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    16
    Ratings:
    +57 / 0
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Unfortunately the records are locked on thetvdb, so ordinary users like me can't make that edit. I can post on their forums (once I get approved for posting) and try to get a mod to make the necessary changes, but since the records look ok when viewed on thetvdb website, they may not consider it an error.
     
  5. barneh
    • Premium Supporter

    barneh MP Donator

    Joined:
    February 4, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    27
    Location:
    Malmö
    Ratings:
    +53 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Okay... If its looked on www.thetvdb.com it makes it a little more problematic...
    But I will recommend a change request on the thetvdb forum (they usually answer very quickly), before code change in MP TV-series
     
  6. tony72
    • Premium Supporter

    tony72 MP Donator

    Joined:
    August 15, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    16
    Ratings:
    +57 / 0
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Hmm, since I took that screenshot, "Marvel's Jessica Jones" is now borked as well, so at least it is consistent.
     
  7. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,457
    Likes Received:
    4,241
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,385 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Im adding a workaround to this by decoding any HTML codes before presenting in the GUI.
     
    • Like Like x 2
  8. tony72
    • Premium Supporter

    tony72 MP Donator

    Joined:
    August 15, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    16
    Ratings:
    +57 / 0
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Thanks ltfearme (y).

    A bunch of other people reported this in thetvdb forums yesterday while I was waiting to be approved, it seems to be affecting a whole bunch of shows (including Tom Clancy's Jack Ryan, from your current trakt banner), so at least they are aware at that end.
     
    • Like Like x 1
    • Informative Informative x 1
  9. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,457
    Likes Received:
    4,241
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,385 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Test DLL attached, at least good until fixed online.
     

    Attached Files:

    • MP-TVSeries.zip
      File size:
      528.8 KB
      Uploaded:
      September 1, 2018
      Views:
      18
    • Like Like x 3
  10. tony72
    • Premium Supporter

    tony72 MP Donator

    Joined:
    August 15, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    16
    Ratings:
    +57 / 0
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    I just installed the test DLL, seems to work perfectly (y).
     
    • Thank You! Thank You! x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!