Scrambled channels not working with Twinhan card (Boxer/SWE) (1 Viewer)

straffaren

New Member
December 18, 2005
3
0
Area: Media Portal Program
MediaPortal Version: 0.2.0.0 RC1 (2005-11-06)
MediaPortal Skin: BlueTwo
Windows Version: Windows XP (SP2)
.NET CLR Version: 2.0.50727
DirectX Version: 4.09.00.0904 (9.0c)
Audio Codec: ffdshow Audio Decoder
Video Codec: NVIDIA Video Decoder
CPU Type: Intel Pentium 4 - 3.00GHz
Memory: 1 GB
Motherboard: MS-7028 (MSI)
TV Card Model: Twinhan DVB-T
TV Card Type: DVB
TV Card Driver: BDADriverV1.2.2.9
Video Card Model: Nvidia Geforce 6600 GT (256 MB)
Video Card Driver: -
Video Card Resolution: 1368x768
Video Render Type: Overlay
Audio Card Model: C-Media High Definition Audio Device
Audio Card Driver: -
Synopsis:: -

Hi,
Mediaportal works brilliantly for me, except for the scrambled channels. Those channels work fine with the normal (non-BDA) drivers under Twinhan's own media program, so I know everything's plugged in and in working order. Are the scrambled channels supposed to magically work under MP or do I have to configure it to use my CAM somehow? Or do I have to get MP to play nice with the non-BDA drivers?

I'm in Sweden, my Twinhan card is a vp3040 (TwinhanDTV Ter-CI or somesuch) and I'm getting my cable channels from Boxer, if this helps.

Thanks,
Johan
 

bigal

Portal Pro
September 18, 2005
159
0
Gothenburg
yes, i tried that card with boxer at a friend and it does work without any problem for me, I think I ran 0.2.0 RC1 without any cvs, everything worked great, to get the sound in CNN,Animal and Discovery you maybe have to change audiocodec..

when I tested with de latest CVS (not latest any more..) it work, but the autotune didn't find the first MUX with svt and tv4 every other channel got found and worked great

/BigAl
 

straffaren

New Member
December 18, 2005
3
0
bigal said:
I think I ran 0.2.0 RC1 without any cvs, everything worked great, to get the sound in CNN,Animal and Discovery you maybe have to change audiocodec..

Odd! When I try the 0.2.0 without CVS patches applied, i get "can't create graph for this device" and nothing works. Any recent CVS version gets along just fine with my card, however.
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

The TBS 6281 DVB T/T2 is a dual tuner without CAM capability it should work on both DVBT and DVBT2 as it seems it did in WMC according to the OP. I do not see why it should not work with MP, I am using its successor the TBS 6281-SE which works well with both MP1 and MP2 but I only have OTA DVBT2, no DVBT any more. Which version of MP...
The TBS 6281 DVB T/T2 is a dual tuner without CAM capability it should work on both DVBT and DVBT2 as it seems it did in WMC...
I am trying to set up the latest version of Mediaportal 2 using Windows 10 Home I have a TBS 6281 DVB T/T2 card with the latest...
Replies
3
Views
580
Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes 1 to 2 minutes to write the data to disk. To speed up the EPG stuff (not only writing but also reading the EPG guide in MediaPortal), I changed the program table (and only that table) from InnoDB to...
Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes...
I get a few "Continuity error..." after the EPG scan finished: [2021-01-30 18:56:10,278] [4c45530] [18c8] - mhw reset [2021-01-30...
Replies
2
Views
1K
I am trying to play LiveTV video within RadioTime plug-in and can't get any video channels to play. All the radio channels play fine. Most of the video files are Windows Media Video v8/9/10 I made sure both wmv3 wmv10 codecs in LAV and FFDshow are checked. I see that RadioTime is now a new software company called TuneIn How do I find...
I am trying to play LiveTV video within RadioTime plug-in and can't get any video channels to play. All the radio channels play...
I am trying to play LiveTV video within RadioTime plug-in and can't get any video channels to play. All the radio channels play...
Replies
0
Views
1K
I'm a returnee to MP after several years and want to use my CEC remote box. I have the mpe1 files but have no idea where to copy them to. Can anyone point me in the right direction as my memory of the config is hazy and probably out of date anyway.
I'm a returnee to MP after several years and want to use my CEC remote box. I have the mpe1 files but have no idea where to copy...
I just installed MP2 yesterday. Getting the digital tuner going went pretty straight forward. Right now I mainly have 2 issues as...
Replies
2
Views
1K
Updated with the guide to install an Intel HDMI audio Device that can stream 192kHz/24bit. If you have any question, feel free to reply here.
Updated with the guide to install an Intel HDMI audio Device that can stream 192kHz/24bit. If you have any question, feel free to...
I switched to MePo 2 with the release of MePo 2.1.1, and in the last months I focused on learning the program and fine tuning it...
Replies
8
Views
2K
Top Bottom