ShowTimes Plugin Suite V2 (2009/12/30) | Page 44

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by Nephilim, December 5, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. luetty
    • Premium Supporter

    luetty MP Donator

    Joined:
    October 15, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    Location:
    Westerwald/ Germany
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Dear Nephilim,

    thanks for reply. I've tested yesterday with setting the tag DownloadExtraDetailsTMDB to false.
    But this was no solution.

    The Attachement contains also the moviedata.xml, so you can have a look at the english/german mix.



    thanks for your help.

    Luetty
     

    Attached Files:

    • Showtimes.zip
      File size:
      30.6 KB
      Uploaded:
      May 17, 2009
      Views:
      57
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. efla

    efla Portal Pro

    Joined:
    September 6, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    MTSA is crashing ..

    Hello,

    MTSA is crashing with the following error messages

    Any help ? Thanks
     

    Attached Files:

  4. Nephilim
    • Premium Supporter

    Nephilim Extension Developer

    Joined:
    February 8, 2007
    Messages:
    805
    Likes Received:
    448
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +502 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    X ALL

    Updated. Check first post.

    X luetty

    Try the latest (4.6.6) version. Thank you.

    X efla

    Please post your motsa.log and location.xml files.

    Bye,
    Nephilim
     
  5. SilentException
    • Premium Supporter

    SilentException Retired Team Member

    Joined:
    October 27, 2008
    Messages:
    2,617
    Likes Received:
    1,125
    Gender:
    Male
    Location:
    Rijeka, Croatia
    Ratings:
    +1,129 / 0
    Home Country:
    Croatia Croatia
    hi Nephilim!

    i've discovered another very minor bug..

    *after playing trailer button "show all movies" (id 3) has no text (maybe it's hidden or something, i guess it's similar problem to change view button)?
     
  6. efla

    efla Portal Pro

    Joined:
    September 6, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Hi Nephilim

    See attachements.
     

    Attached Files:

    • locations.xml
      File size:
      30.6 KB
      Uploaded:
      May 18, 2009
      Views:
      87
  7. Nephilim
    • Premium Supporter

    Nephilim Extension Developer

    Joined:
    February 8, 2007
    Messages:
    805
    Likes Received:
    448
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +502 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    Try the MTSA in attach.

    Bye,
    Nephilim
     
  8. efla

    efla Portal Pro

    Joined:
    September 6, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Thanks Nephilim,

    Everything's ok now with 4.6.7 :)

    :D
     
  9. cul8er
    • Premium Supporter

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi,

    I have a problem with Swedish theaters. I have checked many cities but all provides the same error. Tried with UK and all is working. Sweden worked also a week or so ago. Could be the swedish provider that has changed something.

    I get this error message;
    At least one of the theaters did not provide a complete listing for the requested number of days.

    I have attached the MTSA.log

    Best Regards
    cul8er
     
  10. Nephilim
    • Premium Supporter

    Nephilim Extension Developer

    Joined:
    February 8, 2007
    Messages:
    805
    Likes Received:
    448
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +502 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    Please try this file (don't know why, but now i can't attach files...:confused:) and tell me if it works, so i put it in the first post...

    Bye,
    Nephilim
     
  11. adam_purkis

    adam_purkis Portal Pro

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    the one in the first post is working great for me thanks!

    one question.. i have the fanart working for when you click on a movie, it then shows up. BUT.. is it possible to have the fanart for each movie when you just have them selected, as in you move over them but don't actually click on them. how would i be able to do this? other plugins such as moving pictures do it, so i was just wondering how to achieve this effect?

    Thanks!!



    NEVERMIND, i was being stupid, it was just not working one time for some reason. its all fine now! thanks
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!