Small bugs with MovingPictures plugin? (1 Viewer)

mamachan

MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 25, 2006
    724
    48
    Italy Italy
    I note 2 issues with metadata in moving pictures:

    1) all my videos are marked with aspect ratio 2:35:1, which is not true
    2) audio icons: only DTS and AAC icons are shown, DD icon not.

    Can be a bug or only a my problem?
    thanks
     

    Holzi

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • April 21, 2010
    7,930
    2,234
    Ba-Wü
    Germany Germany
    Country flag
    all my videos are marked with aspect ratio 2:35:1, which is not true
    As far as I know MovPic can only differ between widescreen and fullscreen.


    audio icons: only DTS and AAC icons are shown, DD icon not.
    Yes, there are definitely some logos missing. Well, not missing but they seem to have the wrong naming thats why they don't show up.
     
    Last edited:

    Lehmden

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 17, 2010
    12,069
    3,681
    Lehmden
    Germany Germany
    Country flag
    Hi.
    1) all my videos are marked with aspect ratio 2:35:1, which is not true
    This info is delivered by mediainfo.dll, not by MovingPictures itself.

    audio icons: only DTS and AAC icons are shown, DD icon not.
    This info is also delivered by mediainfo.dll and the displayed icons are only a matter of the used skin.

    Maybe both issues are having the same reason, missing or wrong named logos in your skin... If you miss a logo (example DD) have a look at MovPic Config, look how exactly the codec is been named there, as example "AC-3 DOLBY DIGITAL", and copy a propper logo file named "AC-3 DOLBY DIGITAL.png" to your Skins Media\Logos folder
     

    kiwijunglist

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • June 10, 2008
    6,746
    1,749
    New Zealand
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Yeah there are lots of problems with the codec logos and the certifications logos. After the next titan skin update I plan on going through everything and make a complete list of what is missing, as well as creating all the missing logos. Not much point in doing it now, as some of them have probably already been fixed.
     
    Last edited:

    ncoH

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 27, 2007
    925
    1,569
    Hannover
    Germany Germany
    Yeah there are lots of problems with the codec logos and the certifications logos. After the next titan skin update I plan on going through everything and make a complete list of what is missing, as well as creating all the missing logos. Not much point in doing it now, as some of them have probably already been fixed.
    @kiwijunglist

    Here is already a thread about missing medialogos. Can you post your findings there?
    I think we only have to copy/rename some of the existing logos.
     

    kiwijunglist

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • June 10, 2008
    6,746
    1,749
    New Zealand
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    @ncoH - You already have a list there, shouldn't I wait until you release a newer version, then I can check if you have missed any? That was my plan.
     

    ncoH

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 27, 2007
    925
    1,569
    Hannover
    Germany Germany
    @ncoH - You already have a list there, shouldn't I wait until you release a newer version, then I can check if you have missed any? That was my plan.
    ok, you`re right. Let`s do that.
     

    mamachan

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 25, 2006
    724
    48
    Italy Italy
    i updated to latest Titan Extended release, but logos problem is not solved.
    Can you confirm please? (NO problem with other skins)
    Thanks.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    doskabouter Small code improvements MediaPortal 1 8
    A 1.24.0 MP config goes very small and unreadable if called from MP with F2 1.24 Pre Release 0
    Lehmden Small glitch with multiple video resolutions for one movie... MediaPortal 2 4
    catalpa Bug MP2-837 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 2
    framug [Approved] Fix Irtrans config bug Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 4
    ge2301 Bugs and Improvements Nereus 0
    N [Finished] Focus problems - I think I've found the bug MediaPortal 2 30
    Scheibes [solved] Kategorisierung der Genres (Bug?) Allgemeines Support- und Diskussionsforum 13
    joecrow 3 Bugs in MP 1.21 1.21 5
    dcapslock TV Server xmltv IWakeupHandler Bug Television (MyTV frontend and TV-Server) 6
    rsbrux Various bugs, some Zombies ;-) 1.20 6
    J [solved] Mp 2.2 future bugs General 7
    S [MP2-768] Installation Setup Failed - Error 0x80070666 - VC++ 2015/2017 Redist bug 2.2 Archive 19
    D MP2.2: Possible bugs 2.2 Archive 20
    R Jira bug exposed private server keys at major companies Developer Discussions 1
    R Minor bug in recorded TV list Watch / Listen Media 0
    P MP2 - V2.1 Bug - Onlinevideos U.S. Amazon Prime Fails to Connect Older releases 5
    M MovingPictures: Hang at retrieving details (connection fails) ? Moving Pictures 23
    K Genres in MovingPictures not show ... Fanart Handler 12
    S MovingPictures: Library View oder Thumbsview anpassen ? Plugins & Erweiterungen 14
    BlueMax1916 Tool: MPTVSeries and MovingPictures to MP2 General 0
    krebbi [Rejected] MovingPictures alike Feature Requests 25
    BlueMax1916 Problems with MP1 client process dying when resuming from standby, probably MovingPictures related Moving Pictures 2
    Top Bottom