Support for new DefaultWideHD | Page 3

Discussion in 'Default Skins Feedback' started by catavolt, October 28, 2015.

  1. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,221
    Likes Received:
    4,961
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,364 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Yup, the new possibilities with latest LMH came to late to be incorporated, so the covers in last seasons and last series are stretched.
    Will be fixed in future versions. ;)


     
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. 2BitSculptor
    • Team MediaPortal

    2BitSculptor Super Moderator

    Joined:
    January 23, 2008
    Messages:
    1,822
    Likes Received:
    290
    Occupation:
    Sculptor - Maquettes, Resin Figure Model Kits, Toy
    Location:
    South Central Wisconsin
    Ratings:
    +386 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Some observations and requests.

    BasicHome Latest Media .....
    #1 - can I turn off the display of Videos Latest Media, I do not have any in the Videos database (and don't plan to scan Videos into it).
    #2 - I have Moving Pictures in my root menu, but no Latest Media displays.
    #3 - I have TV Guide in my root menu (we never use TV Home), Having Latest Recordings displayed would be good.

    Seasonal themes?
    # My wife likes the Christmas theme a little (she likes the animated snow best). She would prefer Season themes (landscapes) for Winter, Spring, Summer and Autumn, to display during those times of year.

    Overlays behind text and menu-buttons are too transparent, bright areas in backgrounds/fanart make it hard to read text In most screens. It is more important to read than to enjoy Fanarts.

    Otherwise, high WAF on the skin. Thank you.

    Chuck
     
    • Like Like x 1
  4. aidbish
    • Premium Supporter

    aidbish MP Donator

    Joined:
    March 7, 2007
    Messages:
    207
    Likes Received:
    15
    Location:
    righthandside 3/4 way up
    Ratings:
    +19 / 0
    Hi Guys
    just trying new skin, impressed
    i have 1 issue though and that's mvcentral.
    its says its unavailable, yet i have it installed
    i can list it in the editor, but it will not display
    any ideas
     
    Last edited by a moderator: December 12, 2015
  5. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,221
    Likes Received:
    4,961
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,364 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Here it works (not 100% correct, but team is just working on new version):

    09-46-53.jpg
     
  6. Casal

    Casal Portal Member

    Joined:
    December 12, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Location:
    Hennef/Sieg
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Guten Morgen,
    erstmal vielen Dank für diesen tolle Skin, endlich hab ich eins gefunden wo auch meine Frau sehr glücklich mit ist, der WAF ist enorm gestiegen.

    Ich hoffe das ich hier in deutscher Sprache schreiben kann denn mein Englisch wollt ihr wirklich nicht lesen :)

    Ich benutze Mepo in der letzten Version 1.13.0 Pre Release
    mit dem Skin DefaultWide HD Karussell Basic and Classic, Basic prefer

    Problem 1:
    ebenso das Plugin Fritz!Box Manager
    in der Classic Ansicht wird mir auch alles problemlos angezeigt somit ist das Plugin meiner Meinung nach richtig konfigurier.
    In der Basic Ansicht passiert nicht viel, ich rufe es auf, irgendwas passiert und nach einer halben Sec. springt es wieder in den Hauptbildschirm zurück.
    Irgendwo hab ich da einen Fehler.

    Problem 2:
    Im TV Modul kann ich ja eine Kanalübersicht aufrufen,
    dann geht auch ein kleines Fenster auf wo mir meine Kanäle angezeigt werden mit der Info was jetzt und gleich im TV läuft, vor der Sendung steht immer "Now" und "Next"
    diese 2 Worte gefallen mir nicht und ich würde sie gerne gegen deutsche Worte austauschen,
    finde leider nur nicht die entsprechende .XML Datei wo ich es ändern könnte, Würdest du mir die bitte verraten!

    das würde mich auch interessieren, habe auch keine großartige Videosammlung so das ich mir neue anzeigen lassen müsste
    dafür aber TV-Aufnahmen wo mir die neuen allerdings nicht angezeigt werden.

    nochmals vielen Dank für deine Arbeit
     
  7. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,221
    Likes Received:
    4,961
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,364 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Please always look for the latest fixes and enhancement in post #6 ( ::: here ::: )
    Ist durch geänderte Sprachdatei erledigt, ist in 1.13 Final ;)
     
  8. aidbish
    • Premium Supporter

    aidbish MP Donator

    Joined:
    March 7, 2007
    Messages:
    207
    Likes Received:
    15
    Location:
    righthandside 3/4 way up
    Ratings:
    +19 / 0
    uninstalled mvcentral and reinstalled, no different
    still says unavailable in the skin editor

    does it need a specific version , i have 1.7.0.460 of mvcentral installed
    how does the skin check for it being available/unavailable?
     
  9. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,221
    Likes Received:
    4,961
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,364 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    It must be activated in plugins ;)
     
  10. aidbish
    • Premium Supporter

    aidbish MP Donator

    Joined:
    March 7, 2007
    Messages:
    207
    Likes Received:
    15
    Location:
    righthandside 3/4 way up
    Ratings:
    +19 / 0
    Yeah its activated , i can use it when using titan skin
     
  11. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,221
    Likes Received:
    4,961
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,364 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Strange - you saw my screenshot?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!