1.15.0 Technisat Skystar S2 not working since MP1.15 (1 Viewer)

Sebastiii

Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,430
    10,248
    France
    France France
    Country flag
    Thanks :)
    Really need help like i didn't have the hardware, it's hard to figure out at my level lol.

    Let's call @mm1352000 if you have an idea, attached is the change i have made againt 1.15 tag source :p
     
    Last edited:

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,430
    10,248
    France
    France France
    Country flag
    Yes it is :)

    It seems that when i merging this branch (this new code to avoid to have some reference to thirdparty dll) i misread some comment and take the privilege to merge it. And it seems that no one on internal testing detect that it break B2C2 card.

    So i think i will revert it for next MP release :) and it will act like good old MP friend version :)
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,430
    10,248
    France
    France France
    Country flag
    We have decided to revert the change because it seems to really doesn't works for B2C2.
    I'm very sorry for this.

    I will upload you a bin to replace that will act like 1.14 but based on 1.15 release :)
     

    jassmel

    Portal Member
    November 30, 2010
    17
    16
    Germany Germany
    Hi,

    sorry that I was not able to test V6, V7 yesterday evening.
    Let me know if this is still like to have results incl. logs.

    I will now test the replacement binary V1.14 for V1.15 and post results
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,430
    10,248
    France
    France France
    Country flag
    You can give a try quickly for v6 and v7 just to know if something comes out but i'm pretty there will be other issue as well lol.
    So i hope the replacement bin will work ;)
     

    jassmel

    Portal Member
    November 30, 2010
    17
    16
    Germany Germany
    Hi Sebastiii,

    I gave v6 and v7 a quick try, with similar results than before. Find log files attached.

    The great news is, that the V1.15 replacement files are working. See also log files attached. :)

    I assume that only dvblib.dll and TVLibrary.dll need to be put in the TVserver program Directory.
    dvblib.dll is not existing in V1.15 normally. The TVLibrary,pdb is not needed for normal use.
    Are my above assumptions correct?

    Thanks again for your great support to fix it "over night" - at least to have a workaround till next official release.

    Let me know, if should something else test.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M TechniSat- CableStar HD 2 läuft in MEPO nicht. DVBViewer läuft Installationsprobleme? 5
    P MP2: US user, OTA - can NOT get SchedulesDirect plugin to work on MP1 or MP2 --> how do I get OTA schedule? General 4
    ratata [solved] Can't get two virtual IPTV cards to work side by side... General Support 6
    S TV-Server MP1 - Automatic search doesn't work Installation, configuration support 2
    T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    C Importer works super slow My TVSeries 5
    D [solved] Movie artwork download stopped working Submit: Bug Reports 9
    A 1.24.0 CD art grabber not working in Shares view 1.24 Pre Release 17
    RoChess Random GPU crash leads to MePo restart, but works fine afterwards MediaPortal 1 14
    Dark Eyes Updated to Windows 10, now TVServer won't work Installation, configuration support 1
    D [solved] EPG Buddy for MP2 - Does it work? General 5
    D Please help with getting Schedules Direct to work Newcomers Forum 10
    B MP 1.23 First time click TV or Recorded TV fails, 2nd ... it will work General Support 5
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    rsbrux IR has stopped working Remotes 4
    thepahakurki TVDB import not working My TVSeries 3
    Rob Hexenmeister Work arounds for an alternative home screen General Support 3
    A Working server, no video playback on client General 5
    R [solved] Moving pictures importer wont add files from a removable drive. Is there a work around ? Moving Pictures 8
    fredco [solved] Large import not working Moving Pictures 15
    M Dynamic PMT not working with DD Octopus General 22
    R TV menu icon does not work to return from sub-menu item Submit: Bug Reports 4
    G [solved] Are genres in the guide working properly General 4
    N [Finished] MP2-803 - Delete full series doesn't work when viewing a program in the extended schedule screen MediaPortal 2 12
    Similar threads

























    Top Bottom