[fixed] - Thumbnailing of MOV files does not work | Page 2

Discussion in 'MediaPortal 1.2.0 ALPHA' started by Jay_UK, November 5, 2010.

  1. jameson_uk
    • Team MediaPortal

    jameson_uk Retired Team Member

    Joined:
    January 27, 2005
    Messages:
    7,258
    Likes Received:
    2,228
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Data Warehousing Consultant
    Location:
    Birmingham
    Ratings:
    +2,403 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Jay_UK
    • Team MediaPortal

    Jay_UK Test Group

    Joined:
    October 6, 2009
    Messages:
    1,781
    Likes Received:
    250
    Occupation:
    Enterprise Architect
    Location:
    Derby
    Ratings:
    +271 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Hi there,

    I don't have access to my test rig at the moment.

    As soon as I do I'll check for you.

    J.

    ps - I do know that video thumbnailing was broken :(
     
  4. mdsflyer

    mdsflyer Portal Pro

    Joined:
    November 14, 2005
    Messages:
    283
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    No thumbnails for me for MOV files from my iphone in 1.2.0 beta, is anyone else getting thumbnails for mov files contained in my pictures?
     
  5. elliottmc
    • Team MediaPortal

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Please post a new bug report, with full logs, in the 1.2.0beta bug-reporting section of the forum..

    Mark
     
  6. mdsflyer

    mdsflyer Portal Pro

    Joined:
    November 14, 2005
    Messages:
    283
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Can do but no error reports that I can see re this, it just simply isn't working. Can u tell me, as I originally asked, is it working for you?
     
  7. elliottmc
    • Team MediaPortal

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    I don't have any of those files, so I cannot test.

    Even if there are no errors in the logs, they are still useful as they tell us what MP is trying to do, and tell us what IS working.

    Mark
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!