Time stops encounting when recording starts (1 Viewer)

sosh

MP Donator
  • Premium Supporter
  • July 28, 2007
    34
    17
    Ulm
    Home Country
    Germany Germany
    Hello All,

    I have an issue with the "time" that MediaPortal tells me. When a recording starts in the background, the time stops from counting on and showing the wrong time. I've added two screenshoots showing that the time on the screen is wrong:
    On the first, the time in the black bar is showing 14:28, though the real time should be around 17:25.
    Unbenannt.png
    the same on the second, the time in the upper right corner is also 14:28
    Unbenannt1.png

    I've had a sceduled recording for the time 14:28 in the backround, maybe this is related somehow.

    Thanks for any hints an comments for this one.
    I'll be glad to support with further information or tests.

    best regards
    Sebastian
     

    Holzi

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • April 21, 2010
    7,934
    2,235
    Ba-Wü
    Home Country
    Germany Germany
    Hello!
    Can you check your timezone in windows settings?

    ControlPanel (Systemsteuerung) > Date & Time (Datum und Uhrzeit) > Timezone
     

    sosh

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • July 28, 2007
    34
    17
    Ulm
    Home Country
    Germany Germany
    Good Morning Holzi,

    attached the screenshoots of the time settings:
    Unbenannt2.png Unbenannt3.png Unbenannt4.png

    I've also checked the event viewer ("Ereignisanzeige") but found no trace of extraordinary entries.

    hopes this helps.
    Best regards and nice election day ;-)
    Sebastian
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom