[no Bug] - TV Server fails to record show if same title show exists

Discussion in 'MP 1.3.0 Beta & RC' started by jmvaughn, December 28, 2012.

  1. jmvaughn
    • Premium Supporter

    jmvaughn MP Donator

    Joined:
    July 7, 2009
    Messages:
    125
    Likes Received:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business Owner
    Location:
    Houston, Texas
    Ratings:
    +45 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Since upgrading to 1.3 beta, I have had the following problem. The problem did not exist before the upgrade from 1.2.3.

    I have several news programs that repeat every day. I have them set up to "record every time on this channel" and keep 1 (some shows it's 2) under "episodes management".



    My problem is that if the show with the same name already exists in the recorded TV folder, MP will refuse to record the new show for that day.

    I have tried deleting my entire recorded TV library. I have also tried "delete entire schedule" for the shows in question, then re-scheduling. The only thing that I have done that allows the show to record is to manually delete the show from the previous day before the recording.

    Here is the relevant part of the TV log, showing an example for the show "America Live":
    Code (Text):
    1. 2012-12-28 11:59:00.965295 [scheduler thread(10)]: Scheduler: Check recordings for schedule America Live...
    2. 2012-12-28 11:59:00.986296 [scheduler thread(10)]: diskmanagement: recording America Live ended. type:Once max episodes:2
    3. 2012-12-28 11:59:00.988296 [scheduler thread(10)]: TV3BlasterPlugin: Received TV Server Event "ScheduleDeleted"
    4. 2012-12-28 11:59:00.996297 [scheduler thread(10)]: Scheduler: Schedule 12/28/2012 12:00:00 PM-America Live (-) has already been recorded (12/26/2012 11:59:18 AM) - aborting...
    5.  
    The full TV log file is attached. My System Specs are up-to-date at right. Please let me know if there is any other information needed.

    Any help would be greatly appreciated.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. SciDoctor
    • Premium Supporter

    SciDoctor Retired Team Member

    Joined:
    February 2, 2005
    Messages:
    1,465
    Likes Received:
    128
    Location:
    England
    Ratings:
    +138 / 0
    Show System Specs
    You haven't enabled this setting by mistake ?

    scheduler.JPG
     
    • Like Like x 1
  4. jmvaughn
    • Premium Supporter

    jmvaughn MP Donator

    Joined:
    July 7, 2009
    Messages:
    125
    Likes Received:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business Owner
    Location:
    Houston, Texas
    Ratings:
    +45 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    It was checked. I unchecked it.

    I will update here when I know if it fixed the problem.

    FWIW, I did NOT go in and check that box after the upgrade from 1.2.3 to 1.3b. Very peculiar.

    Thank you very much for your quick response. I really appreciate the help.
     
  5. SciDoctor
    • Premium Supporter

    SciDoctor Retired Team Member

    Joined:
    February 2, 2005
    Messages:
    1,465
    Likes Received:
    128
    Location:
    England
    Ratings:
    +138 / 0
    Show System Specs
    Some settings within the TV server config need the service to be restarted for them to be actionable; incase you still have the problem.
     
  6. jmvaughn
    • Premium Supporter

    jmvaughn MP Donator

    Joined:
    July 7, 2009
    Messages:
    125
    Likes Received:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business Owner
    Location:
    Houston, Texas
    Ratings:
    +45 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Everything recorded fine last night. I think it's fixed.

    Thanks again for the help.
     
  7. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Thanks for reporting back! Setting this to "no bug" for the time being. :)
     
  8. Andrew H
    • Premium Supporter

    Andrew H MP Donator

    Joined:
    September 8, 2007
    Messages:
    571
    Likes Received:
    21
    Gender:
    Male
    Location:
    Alabama
    Ratings:
    +22 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Do we know how sensitive the new code is to determining whether a recording is actually a duplicate? As I recall the user could select Episode Name or Episode Number as the key... I ask because if the poster were using (some unique identifier like) the recorded date or episode number in the filename would he have had the same results?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!