TV Server Plugin: TvWishList | Page 115

Discussion in 'TV-Server Plugins' started by huha, January 19, 2010.

  1. huha
    • Premium Supporter

    huha Extension Developer

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    890
    Likes Received:
    550
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +622 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Try the following version for installing on MP1.9:
    Extract the zip files before installing and run install.exe!


     

    Attached Files:

    • Thank You! Thank You! x 4
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. HomeY
    • Team MediaPortal

    HomeY Test Group

    Joined:
    February 23, 2008
    Messages:
    6,460
    Likes Received:
    2,627
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Network Engineer
    Location:
    ::1
    Ratings:
    +4,737 / 16
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Works ;)
     
    Last edited: October 6, 2014
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
  4. Charlie TV
    • Premium Supporter

    Charlie TV MP Donator

    Joined:
    February 22, 2014
    Messages:
    81
    Likes Received:
    10
    Ratings:
    +29 / 2
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi,

    Would it be possible to remove the mandatory requirement to fill the password field. I use an internal system so I don't have a password

    Thanks in advance
     
  5. Pat Clark

    Pat Clark Portal Pro

    Joined:
    April 25, 2012
    Messages:
    264
    Likes Received:
    24
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retired
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +34 / 2
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Apparently, if you are planning to do an import of TVServer exported data, you need to do that install afterwards. There seems to be some version info in the exported data that causes a mismatch later if you install and then import.

    Doing the import first worked.
     
  6. huha
    • Premium Supporter

    huha Extension Developer

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    890
    Likes Received:
    550
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +622 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Charlie TV, it should work without a password besides the "test send email". Please send me the error message.
     
  7. Wurlitzer

    Wurlitzer Portal Member

    Joined:
    October 30, 2008
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi,
    i installed on MP1.9 Server.
    If i hit the search Button, i see processing the schedules and i get a list via eMail.
    But it creates no schedules.
    Manualy Schedules works.

    MP 1.9, SQL Server 2014 Express.

    Andy Ideas?

    THX
    Wurlitzer[DOUBLEPOST=1412838813][/DOUBLEPOST]Another issue (this was before MP1.9, too):
    I get a White tab, if i click on a another area / another plugin in the tv-Server configuration.
    (see screenshot)
     

    Attached Files:

    • error.PNG
      error.PNG
      File size:
      23.2 KB
      Uploaded:
      October 9, 2014
      Views:
      111
    Last edited: October 9, 2014
  8. huha
    • Premium Supporter

    huha Extension Developer

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    890
    Likes Received:
    550
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +622 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    TvWishList Version 1.4.0.2 released on 12.Oct.2014

    I have released the test version with the MP1.9 installer fix. Thanks for your help in testing.

    I found one severe issue on my home system, where a few Tvwishes did not get recorded anymore. It turned out that i accidently activated in the Tvserver setup configuration the checkbox
    TvServer Setup Configuration -> Recording -> General -> Check Episode of already recorded programs...
    This was preventing the recording of "Sportshow" because older recordings did exist and had nothing to do with Tvwishlist. If you use TvWishlist for series recording I am recommending to turn off this checkbox.

    Wurlitzer, i am not able to reproduce your issues. From your log I saw data corruption issues.
    I would in your case
    - open tvserver setup configuration and delete all TvWishes and save
    - got to the "Formats" tab and check "delete all messages" and confirm and exist.
    - uninstall the plugin
    - reinstall
     
    • Thank You! Thank You! x 3
  9. Bernacchini

    Bernacchini Portal Member

    Joined:
    June 6, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Just a question: it's possible to launch the TVWishList Search via command line in order to insert the command into a batch file?
     
  10. huha
    • Premium Supporter

    huha Extension Developer

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    890
    Likes Received:
    550
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +622 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    No, this is not supported
     
  11. D3ltoroxp
    • Premium Supporter

    D3ltoroxp MP Donator

    Joined:
    June 1, 2008
    Messages:
    3,308
    Likes Received:
    133
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +207 / 9
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hey guys i need help to record only season 3 of an series. In the Option there is field with filter season number what i have to enter there 1,2 for ignore this or 3 for only seasons with 3 in season name for example Being Human 3.1 and so on. And when i will have season 3 and 4 what i have to enter 3,4 ?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!