Uitzending Gemist: Episodes by show don't work | Page 2

Discussion in 'OnlineVideos' started by avee, March 4, 2013.

  1. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    It is :) Press Play (P on Keyboard) instead of ENTER on the video.


     
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. avee
    • Premium Supporter

    avee MP Donator

    Joined:
    April 8, 2008
    Messages:
    60
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    I am currently getting the error "DemuxerCreatedNotAllDataReceived" after selecting a stream. I have the uitzendinggemist update from 03.10, MePo 1.5 and OV 1.7.

    Yesterday evening everything was fine. I checked all possible settings for my network, restarted the PC and tried streaming via browser, which works. Peculiar thing with the browser was that it didn't work until I cleared the IE cache and cookies. I have been mucking around with proxies the last few days, but everything is standard now.

    Anyone else having problems, or is it just me?

    BTW: Are the commercials new on uitzendinggemist? didn't notice them before....
     
    Last edited: October 8, 2013
  4. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    752
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,115 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Should be fixed now!
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  5. avee
    • Premium Supporter

    avee MP Donator

    Joined:
    April 8, 2008
    Messages:
    60
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    I am currently getting the error "DemuxerNotCreatedAllDataReceived" on UZG streams.
     
  6. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    752
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,115 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Here it's working fine (100% of the ones i tried (just 1 actually)) are playing

    Do you have an example and/or onlinevideos.log and mpurlsourcesplitter.log?
     
  7. avee
    • Premium Supporter

    avee MP Donator

    Joined:
    April 8, 2008
    Messages:
    60
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    I can't start any show. The error message comes where I would normally expect the list of available stream qualities. Actually, it shows 0%/100% like it is buffering, without allowing me to select the stream, and then gives the error message.

    I have just installed 1.6 pre release, maybe that has got something to do with it? Streams from other sites work. Logs later, I have to find a keyboard for the htpc first....
     
  8. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    752
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,115 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    strange. I'll await your logs.
    Perhaps it's an idea to read-only share the log-folder of your htpc...
     
  9. avee
    • Premium Supporter

    avee MP Donator

    Joined:
    April 8, 2008
    Messages:
    60
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
  10. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    752
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,115 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    It seems that you're running an old version of my dll (1.0.0.3014). Please (auto)update, and you'll be good to go!
     
  11. avee
    • Premium Supporter

    avee MP Donator

    Joined:
    April 8, 2008
    Messages:
    60
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    Yep, that worked. Don't understand where that comes from. Could the problem be that after installing 1.6, I reinstalled OV just to be sure, and there it got an older DLL through the reinstall?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!