Version 0.2.0.1 beta | Page 3

Discussion in 'ASIO music player' started by Symphy, October 10, 2008.

  1. peque
    • Premium Supporter

    peque Moderator - Spanish Forums

    Joined:
    August 4, 2007
    Messages:
    857
    Likes Received:
    88
    Ratings:
    +111 / 1
    Home Country:
    Spain Spain
    Show System Specs
    I can't get this version working. I install de .mpi package, and when trying to load config window, I get an error about the loading of "ASIO.Interop.dll". If I push "cotinue" button in the error window, config window loads, but nothing appears in ASIO or Windows device combos... If I close the config window and try to access it again through MediaPortal Config Uitlity, Plugin section appears empty (no plugins are shown).

    I'm trying to use this plugin with ASIO4ALL v2 driver, to play DTS files using optical SPDIF out of my Onboard soundcard.



    Thank you.

    PD: I'm using recent MP RC3.
    PD2: Same thing with PureAudio 0.2.0.0 final.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Symphy
    • Premium Supporter

    Symphy Retired Team Member

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    495
    Likes Received:
    135
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +156 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Then most likely you dont have the vcredist_x86 installed. There's a download link in first post of this thread. It's absolutely needed. The one that came with 2.0.0 beta is not sufficient
     
  4. peque
    • Premium Supporter

    peque Moderator - Spanish Forums

    Joined:
    August 4, 2007
    Messages:
    857
    Likes Received:
    88
    Ratings:
    +111 / 1
    Home Country:
    Spain Spain
    Show System Specs
    Ok... I saw that, but I was almost sure to have installed it in the past... I'll try!

    Thanks.
     
  5. Symphy
    • Premium Supporter

    Symphy Retired Team Member

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    495
    Likes Received:
    135
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +156 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Problem with this thing is: there are several versions available, but they all have the same name 'vcredist_x86' :)
     
  6. peque
    • Premium Supporter

    peque Moderator - Spanish Forums

    Joined:
    August 4, 2007
    Messages:
    857
    Likes Received:
    88
    Ratings:
    +111 / 1
    Home Country:
    Spain Spain
    Show System Specs
    Hope not to break anything else installing this... :( I'll try this evening.
     
  7. Symphy
    • Premium Supporter

    Symphy Retired Team Member

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    495
    Likes Received:
    135
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +156 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!