1.26.0 Version 1.26 breaks ReplayGain ? (1 Viewer)

bta489

Portal Pro
March 17, 2013
161
82
Germany Germany
Country flag
Hi,

After the update from 1.25 to 1.26 the replay gain functionality appears to be broken. I had no sound on all audio files (TV and videos played fine). So after experimenting with the settings I got audio to play again by disabling the replay Gain functionality. I don't really use this so disabling it is fine for now, but it might be worth to take a look at.

A look into the logs shows that all replay gain values are parsed as "NaN" (Not a Number). This value is nonetheless set to the player which results in no audio output. The files I tried had no replay gain values, so it appears the parsing logic is not working properly when values are not present.

Here is the relevant excerpt of the logs for playback with no audio:
Code:
[2020-11-08 13:21:07,409] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Analyzing media \\Server\SomeFile.flac.
[2020-11-08 13:21:07,410] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Check MediaInfo.dll from ./.
[2020-11-08 13:21:07,411] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - Library MediaInfo.dll was found at ./
[2020-11-08 13:21:07,413] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - MediaInfo library was loaded. Handle=1073734248 Version is MediaInfoLib - v20.08
[2020-11-08 13:21:07,423] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - MediaInfo library successfully opened \\Server\SomeFile.flac. Handle=1
[2020-11-08 13:21:07,425] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 video streams.
[2020-11-08 13:21:07,426] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 1 audio streams.
[2020-11-08 13:21:07,427] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 subtitle streams.
[2020-11-08 13:21:07,428] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 chapters.
[2020-11-08 13:21:07,429] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 menu items.
[2020-11-08 13:21:07,430] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Process file \\Server\SomeFile.flac was completed successfully. Video=0, Audio=1, Subtitle=0
[2020-11-08 13:21:07,430] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - Inspecting media    : \\Server\SomeFile.flac
[2020-11-08 13:21:07,431] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - DLL version         : MediaInfoLib - v20.08
[2020-11-08 13:21:07,432] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Media duration      : 00:03:49.5860000
[2020-11-08 13:21:07,433] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has audio           : True
[2020-11-08 13:21:07,434] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has video           : False
[2020-11-08 13:21:07,435] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has subtitles       : False
[2020-11-08 13:21:07,436] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has chapters        : False
[2020-11-08 13:21:07,437] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Is DVD              : False
[2020-11-08 13:21:07,438] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Is Blu-Ray disk     : False
[2020-11-08 13:21:07,438] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio duration      : 00:03:49.5860000
[2020-11-08 13:21:07,439] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio rate          : 933940
[2020-11-08 13:21:07,440] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio channels      : Stereo
[2020-11-08 13:21:07,441] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio codec         : FLAC
[2020-11-08 13:21:07,442] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio bit depth     : 16
[2020-11-08 13:21:07,443] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - g_Player.Play(\\Server\SomeFile.flac Music)
[2020-11-08 13:21:07,444] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - PlayerFactory: Successfully created player instance for file - \\Server\SomeFile.flac
[2020-11-08 13:21:07,483] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - g_Player.OnStarted() \\Server\SomeFile.flac media:Music
[2020-11-08 13:21:11,394] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Analyzing media \\Server\SomeFile.flac.
[2020-11-08 13:21:11,395] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Check MediaInfo.dll from ./.
[2020-11-08 13:21:11,396] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - Library MediaInfo.dll was found at ./
[2020-11-08 13:21:11,398] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - MediaInfo library was loaded. Handle=1073734120 Version is MediaInfoLib - v20.08
[2020-11-08 13:21:11,408] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - MediaInfo library successfully opened \\Server\SomeFile.flac. Handle=1
[2020-11-08 13:21:11,409] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 video streams.
[2020-11-08 13:21:11,410] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 1 audio streams.
[2020-11-08 13:21:11,411] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 subtitle streams.
[2020-11-08 13:21:11,412] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 chapters.
[2020-11-08 13:21:11,413] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 menu items.
[2020-11-08 13:21:11,414] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Process file \\Server\SomeFile.flac was completed successfully. Video=0, Audio=1, Subtitle=0
[2020-11-08 13:21:11,415] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - Inspecting media    : \\Server\SomeFile.flac
[2020-11-08 13:21:11,418] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - DLL version         : MediaInfoLib - v20.08
[2020-11-08 13:21:11,419] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Media duration      : 00:03:49.5860000
[2020-11-08 13:21:11,420] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has audio           : True
[2020-11-08 13:21:11,421] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has video           : False
[2020-11-08 13:21:11,422] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has subtitles       : False
[2020-11-08 13:21:11,423] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has chapters        : False
[2020-11-08 13:21:11,424] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Is DVD              : False
[2020-11-08 13:21:11,425] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Is Blu-Ray disk     : False
[2020-11-08 13:21:11,425] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio duration      : 00:03:49.5860000
[2020-11-08 13:21:11,426] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio rate          : 933940
[2020-11-08 13:21:11,427] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio channels      : Stereo
[2020-11-08 13:21:11,428] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio codec         : FLAC
[2020-11-08 13:21:11,429] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio bit depth     : 16
[2020-11-08 13:21:11,432] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - g_Player.Play(\\Server\SomeFile.flac Music)
[2020-11-08 13:21:11,433] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - PlayerFactory: Successfully created player instance for file - \\Server\SomeFile.flac
[2020-11-08 13:21:11,436] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:21:11,437] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Creating BASS audio stream
[2020-11-08 13:21:11,437] [Log    ] [BASS FadeOut] [DEBUG] - BASS: FadeOutStop of stream \\Server\SomeFile.flac
[2020-11-08 13:21:11,441] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Stream Information
[2020-11-08 13:21:11,442] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:21:11,443] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: File: \\Server\SomeFile.flac
[2020-11-08 13:21:11,444] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Type of Stream: BASS_CTYPE_STREAM_FLAC
[2020-11-08 13:21:11,445] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Number of Channels: 2
[2020-11-08 13:21:11,446] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Stream Samplerate: 44100
[2020-11-08 13:21:11,446] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Stream Flags: BASS_MUSIC_FLOAT, BASS_MUSIC_DECODE, BASS_UNICODE
[2020-11-08 13:21:11,447] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:21:11,448] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Registering stream playback events
[2020-11-08 13:21:11,449] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Replay Gain Data: Track Gain=NaNdB, Track Peak=NaN, Album Gain=NaNdB, Album Peak=NaN
[2020-11-08 13:21:11,450] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Setting Replay Gain to NaNdB
[2020-11-08 13:21:11,451] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Successfully created BASS audio stream
[2020-11-08 13:21:11,452] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:21:11,453] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Updating Dictionary for GCHandle for stream -2147483598
[2020-11-08 13:21:11,460] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: playback started
[2020-11-08 13:21:11,462] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - g_Player.OnStarted() \\Server\SomeFile.flac media:Music
And here the same file after disabling ReplayGain, with audio:
Code:
[2020-11-08 13:26:42,140] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Analyzing media \\Server\SomeFile.flac.
[2020-11-08 13:26:42,155] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Check MediaInfo.dll from ./.
[2020-11-08 13:26:42,155] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - Library MediaInfo.dll was found at ./
[2020-11-08 13:26:42,171] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - MediaInfo library was loaded. Handle=264439864 Version is MediaInfoLib - v20.08
[2020-11-08 13:26:42,202] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - MediaInfo library successfully opened \\Server\SomeFile.flac. Handle=1
[2020-11-08 13:26:42,249] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 video streams.
[2020-11-08 13:26:42,249] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 1 audio streams.
[2020-11-08 13:26:42,296] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 subtitle streams.
[2020-11-08 13:26:42,296] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 chapters.
[2020-11-08 13:26:42,296] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Found 0 menu items.
[2020-11-08 13:26:42,327] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Process file \\Server\SomeFile.flac was completed successfully. Video=0, Audio=1, Subtitle=0
[2020-11-08 13:26:42,327] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - Inspecting media    : \\Server\SomeFile.flac
[2020-11-08 13:26:42,327] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - DLL version         : MediaInfoLib - v20.08
[2020-11-08 13:26:42,327] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Media duration      : 00:03:49.5860000
[2020-11-08 13:26:42,327] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has audio           : True
[2020-11-08 13:26:42,327] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has video           : False
[2020-11-08 13:26:42,327] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has subtitles       : False
[2020-11-08 13:26:42,327] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Has chapters        : False
[2020-11-08 13:26:42,327] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Is DVD              : False
[2020-11-08 13:26:42,327] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Is Blu-Ray disk     : False
[2020-11-08 13:26:42,343] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio duration      : 00:03:49.5860000
[2020-11-08 13:26:42,343] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio rate          : 933940
[2020-11-08 13:26:42,343] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio channels      : Stereo
[2020-11-08 13:26:42,343] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio codec         : FLAC
[2020-11-08 13:26:42,343] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - Audio bit depth     : 16
[2020-11-08 13:26:42,343] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - g_Player.Play(\\Server\SomeFile.flac Music)
[2020-11-08 13:26:42,359] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - Loading external players plugins
[2020-11-08 13:26:42,359] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] -   found plugin:MediaPortal.WinampPlayer.WinampPlugin in C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\Plugins\ExternalPlayers\ExternalPlayers.dll
[2020-11-08 13:26:42,359] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] -   player:Winamp.  author: int_20h
[2020-11-08 13:26:42,359] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] -   found plugin:MediaPortal.ITunesPlayer.ITunesPlugin in C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\Plugins\ExternalPlayers\ExternalPlayers.dll
[2020-11-08 13:26:42,359] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] -   player:iTunes.  author: Frodo
[2020-11-08 13:26:42,359] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Initializing BASS audio engine...
[2020-11-08 13:26:42,374] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Device Information
[2020-11-08 13:26:42,374] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:26:42,374] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Name: SAMSUNG (Intel(R) Display-Audio)
[2020-11-08 13:26:42,374] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Default Device: True
[2020-11-08 13:26:42,374] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:26:42,430] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Device Information
[2020-11-08 13:26:42,431] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:26:42,433] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Name: Speakers=2, MinRate=0, MaxRate=0, DX=9, EAX=False
[2020-11-08 13:26:42,434] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Directsound version: 9
[2020-11-08 13:26:42,435] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: # Output Channels: 2
[2020-11-08 13:26:42,436] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Minimum Buffer Samples: 10
[2020-11-08 13:26:42,437] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Current Sample rate: 48000
[2020-11-08 13:26:42,438] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Maximum Sample rate: 0
[2020-11-08 13:26:42,439] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Minimum Sample rate: 0
[2020-11-08 13:26:42,439] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:26:42,440] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Initialization done.
[2020-11-08 13:26:42,442] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - PlayerFactory: Successfully created player instance for file - \\Server\SomeFile.flac
[2020-11-08 13:26:42,459] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:26:42,460] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Creating BASS audio stream
[2020-11-08 13:26:42,484] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Stream Information
[2020-11-08 13:26:42,485] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:26:42,486] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: File: \\Server\SomeFile.flac
[2020-11-08 13:26:42,487] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Type of Stream: BASS_CTYPE_STREAM_FLAC
[2020-11-08 13:26:42,489] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Number of Channels: 2
[2020-11-08 13:26:42,490] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Stream Samplerate: 44100
[2020-11-08 13:26:42,491] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Stream Flags: BASS_MUSIC_FLOAT, BASS_MUSIC_DECODE, BASS_UNICODE
[2020-11-08 13:26:42,492] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:26:42,493] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Registering stream playback events
[2020-11-08 13:26:42,501] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: Successfully created BASS audio stream
[2020-11-08 13:26:42,503] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:26:42,515] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: ---------------------------------------------
[2020-11-08 13:26:42,516] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Creating BASS mixer stream
[2020-11-08 13:26:42,518] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Creating 2 channel mixer with sample rate of 44100
[2020-11-08 13:26:42,521] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Successfully created BASS Mixer stream
[2020-11-08 13:26:42,532] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Updating Dictionary for GCHandle for stream -2147483629
[2020-11-08 13:26:42,536] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - BASS: playback started
[2020-11-08 13:26:42,539] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - g_Player.OnStarted() \\Server\SomeFile.flac media:Music
 

hwahrmann

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 15, 2004
    4,616
    2,443
    Vienna, Austria
    Austria Austria
    Country flag
    Somefile.flac simply has no ReplayGain information.

    Code:
    [2020-11-08 13:21:11,449] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Replay Gain Data: Track Gain=NaNdB, Track Peak=NaN, Album Gain=NaNdB, Album Peak=NaN
    [2020-11-08 13:21:11,450] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: Setting Replay Gain to NaNdB
    "NaN" means that no value was available.
     

    bta489

    Portal Pro
    March 17, 2013
    161
    82
    Germany Germany
    Country flag
    Yes, the file indeed does not have those values. Only a some files of mine have them. Nonetheless, this was never an issue before. All files played fine, whether they had replaygain values or not. Maybe during the update some settings got reset.

    I don't want to blame anyone. Since there were no changes it might have been some freak coincidence on my end, I don't know. As I said in my first post I'm fine with disabling this feature because I don't really use it.

    Something seemed 'not right' to me, that not having an optional value essentially breaks audio output.
    I checked logs from before the update (with a different file) and found this line:
    Code:
    [2020-11-06 19:53:10,696] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - BASS: No Replay Gain Information found in stream tags
    So it seems I had the replayGain enabled and it correctly detected no information instead of passing NaN and effectively breaking audio-output.
     

    hwahrmann

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 15, 2004
    4,616
    2,443
    Vienna, Austria
    Austria Austria
    Country flag
    i know that you are not blaming anyone. i guess this is related to the TagReader, which is returning now a different format instead of 0.0.
    i'll have a look into that immediately.

    for the time being, you should turn off replaygain support, as this is really broken.
     

    hwahrmann

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 15, 2004
    4,616
    2,443
    Vienna, Austria
    Austria Austria
    Country flag
    Fixed in branch MP1-5051

    Ready for testing and can be merged into master.
    Just a minor change, which i did several month ago in MPTagThat.

    Edit: Basically the update of Taglib-sharp in MP1-5047 was causing this, since this was changing the way how ReplayGain Information is returned.
     

    badboyxx

    Portal Pro
    June 15, 2012
    718
    94
    Germany Germany
    Country flag
    Maybe you can provide a fix without you have to compile anything?
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads
    OP Title Forum Replies Date
    M How to disable promotions in MePo for new versions? Installation, configuration support 4
    rsbrux 1.27.0 Supported SQL Server version(s) / TV Service dependency on SQL Server / Wait for TV Server startup Installation, configuration support 4
    doskabouter Set versions to released in jira 1.24-1.28 Pre Release 4
    rsbrux Extensions Manager has outdated version info for the Extensions plug-in Installation, configuration support 7
    ajs [fixed] 5044: Upgrade NSIS to actual Version MediaPortal 1 21
    Symphy Version 0.2.9.0 for MediaPortal 1.25 ASIO music player 2
    1gkar A Couple of {On-going} Issues Within Various MP Versions General Support 25
    azzuro [fixed] 5011: Version label in Splash screen - pos, size from skin MediaPortal 1 61
    caveman [solved] Cannot download new version My TVSeries 5
    ajs [WiP] MP1 X64 Version MediaPortal 1 106
    RoChess Splashscreen MePo version Titan Skin Feedback 8
    D how to disengage from one version of a plugin to use another Newcomers Forum 0
    D How to switch versions of Schedules Direct Newcomers Forum 2
    D I just installed MP 1.23. Which version of Schedules Direct should I use, where do I obtain it from Newcomers Forum 6
    Z TV-Service in falscher Version Installationsprobleme? 9
    T Neue Treiber Version 3 für TV-Karte Digital Devices Cine C/C2/T/T2 V7 TV / Streaming 6
    M Version numbers MediaPortal 1 Talk 7
    framug LAVFilter 0.74.1 incorrect version Skins and Plugins Installer (MPEI) 8
    A Problem Windows 10 64 bit prof. Update auf Version 1903(gelöst) Installationsprobleme? 0
    T No TV after updating Windows 10 to latest Version 1903 / OS build 18362.175 (logs attached) General Support 2
    T Issues with MediaPortal not starting correctly using versions after 1.20 Final General Support 6
    N [Question] How come when I build WIP_2.2.1 the logged version number is 2.1.1711.10774? MediaPortal 2 1
    Lehmden MP2 client for Windows 10 ARM, possible? Maybe an UWP version could do the trick... MediaPortal 2 11
    Symphy Version 0.2.8.5 for MP 1.21 ASIO music player 18
    LeeKelly Online Videos Breaks IPTV channels and scanning Installation, configuration support 1

    Similar threads

    Top Bottom