Vimeo Errors (1 Viewer)

Darshu17

Portal Member
June 10, 2007
7
0
United States of America United States of America
Hi, I really like the extension and use it all the time. Just recently I found that the Vimeo site doesn't seem to be able to load videos. The list part works fine, but when you actually go to select the video, it shows "Error Unable to play video. No URL."

With any other site I've been able to just go in and fix the regex to get the site working again, but for Vimeo there is nothing listed. I'm assuming this is built into the DLL directly. Is there any way to fix this issue or will we need to wait to a new release?
 

doskabouter

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    3,567
    1,784
    Nuenen
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    The way to go in onlinevideos is, if you find a site to be broken, that you create a report, (that generates a mail to the owner) so that he or she can fix the site, and publish the changes so everyone can benefit.
    You can ofcourse put your improvements in the report, so no work is done double.

    As I'm the owner of the vimeo site, I'll put it on my list.
     

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    3,567
    1,784
    Nuenen
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    Strange, here it's working ok. Do you have a specific example (category/subcategory/video/quality) of a video that isn't playing?
     

    Darshu17

    Portal Member
    June 10, 2007
    7
    0
    United States of America United States of America
    Hmm... None of it is working for me. Maybe something else is wrong on my end. The site used to work, and I didn't think anything significant changed. I'll take another look. Thanks for checking.
    I'll let you know what I find. Hopefully it's something simple. Does Vimeo use the regular regex style of site parsing and determining the video url?
     

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    3,567
    1,784
    Nuenen
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    Hm, don't know what could be wrong, can you post the onlinevideos.log and mpurlsourcesplitter.log?
    And vimeo uses part regex (not configurable), part other stuff coded in the dll.
     

    Darshu17

    Portal Member
    June 10, 2007
    7
    0
    United States of America United States of America
    Sorry for the delay I was out of town for the holiday. I have a snippet of the log file here that seems like it might be related
    Code:
    [12-03 01:07:02,541] [1          ] [INFO ] Thumbnails will be stored in C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Thumbs\OnlineVideos\ with a maximum age of 100 days.
    [12-03 01:07:02,822] [1          ] [INFO ] Loaded 60 sites from OnlineVideoSites.xml
    [12-03 01:07:02,837] [1          ] [INFO ] Looking for SiteUtils and Hosters in OnlineVideos (Version: 1.7.0.3014, Compiled: 2013-10-01 13:40:34)
    [12-03 01:07:02,853] [1          ] [INFO ] Found 5 SiteUtils and 0 Hosters in 1 assemblies
    [12-03 01:07:03,227] [1          ] [WARN ] SiteUtil with name: YouTube not found!
    [12-03 01:07:27,142] [1          ] [WARN ] SiteUtil with name: Vimeo not found!
    Where can I find those SiteUtils, is it a file I am missing? I also just tried updating Onlinevideos, but maybe I should just do a fresh install.
     

    Darshu17

    Portal Member
    June 10, 2007
    7
    0
    United States of America United States of America
    That did the trick! Thank you very much. I had done auto update before, but I needed to update OnlineVideos first.

    Anyway, thanks for all the help.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    F MediaPortal 1.16 server crashing due to user error? General Support 5
    CanadianEh MP TV server rebuild with Colossus 2 - Kodi clients receive PMT error when playing videos recoreded by Colossus 2 TV-Server 1
    M 1.25.0 Tv Server Configuration Italian Dvb-t2 test channel preview error Television (MyTV frontend and TV-Server) 7
    G [solved] timeshift error Newcomers Forum 2
    C Can't install any extensions - DLL error Installation, configuration support 19
    horned_reaper Errors in FH log ... Fanart Handler 1
    joecrow 1.25.0 5031: Error on Install. Bugreports 24
    M MediaPortal2 TV Config Error on Install (0x80004005) General 7
    J Blue Screen Error Submit: Bug Reports 0
    G Q about scheduling weekly series when epg lists duplicate back to back episodes each week General Support 2
    Rob Hexenmeister Dependency error on install v2.3.2.0 OnlineVideos 28
    catavolt [WiP] When changing theme in my skins, I always get this error message in logs MediaPortal 1 9
    F Error invoking action 'GetNowNextProgramForGroup' Submit: Bug Reports 3
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    vvulture UNKNOWN ERROR when starting live TV General Support 6
    doskabouter Build errors MediaPortal 1 9
    ajs Trakt error when start with MP crash Trakt 1
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    horned_reaper MiniDisplayStatus error log messages General Support 7
    horned_reaper [solved] GUITextureManager Load2 log error messages Fanart Handler 1
    horned_reaper MediaPortal.LastFM.LastFMException error log message General Support 1
    R [solved] No Response from Home Page - Error Newcomers Forum 0
    globaldonkey Music Database Error Listen Music 1
    ajs [solved] 4982: Why this error hard stop when Mediaportal start? MediaPortal 1 3
    thepahakurki Trakt error: Invalid or missing file Trakt 8
    Similar threads

























    Top Bottom