Watchdog error (1 Viewer)

SpudR

Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • July 27, 2007
    2,634
    704
    Yorkshire, UK
    England England
    Country flag
    MediaPortal Version: 1.1.0 Final
    MediaPortal Skin: X-Factor
    Windows Version: Windows XP Pro (SP3)
    CPU Type: Intel Dual Core e2160
    HDD: Seagate 250Gb (ST3250410AS)
    Memory: 2Gb DDR2 (800Mhz)
    Motherboard: Abit LG-95C
    Video Card: nVidia 7600 GS
    Video Card Driver: 6.14.11.7516
    Sound Card: Realtek High Definition Audio (on board)
    Sound Card AC3: No AC3
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: Hauppauge HVR-4000
    1. TV Card Type: DVB-S & DVB-T & analog
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider: Virgin Media (Cable), FreeSat (28.2° E)
    HTPC Case: Thermaltake Lanbox HT
    Cooling: LOTS of silent fans
    Power Supply: Corsair HX520W
    Remote: Microsoft MCE Remote
    TV: Panasonic Viera 37" Plasma
    TV - HTPC Connection: HDMI

    When I click on the 'Browse' button in the watchdog I get a Windows error - it's caused by the invalid filename characters that are there as default.

    Also, in the 'Action' menu, 'Perform pre-test actions' does nothing
     

    elliottmc

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 7, 2005
    14,927
    6,061
    Cardiff, UK
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    When I click on the 'Browse' button in the watchdog I get a Windows error - it's caused by the invalid filename characters that are there as default.

    Also, in the 'Action' menu, 'Perform pre-test actions' does nothing
    What invalid filename characters, and where?

    Are there any logs you can provide?

    Normally I'd just be deleting this due to lack of logs, but if the problem is in the part of MP that provides logs, it would be a bit harsh. However, you're going to have to describe the problem better.

    Mark
     

    SpudR

    Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • July 27, 2007
    2,634
    704
    Yorkshire, UK
    England England
    Country flag
    Thanks for your patience!
    Does the watchdog even produce logs for itself??

    The error is caused because the default filename that the watchdog is saving to is:
    Code:
    C:\Documents and Settings\profilename\Desktop\MediaPortalLogs_<date>__<time>.zip
    The <> characters are invalid for filenames, so when you click browse you get the error.
    Read this: Error Message: Filename is Invalid or Cannot Contain Any of the Following Characters

    To reproduce: start the watchdog and click 'Browse'

    Does that help??
     

    elliottmc

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 7, 2005
    14,927
    6,061
    Cardiff, UK
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Thanks for your patience!
    Does the watchdog even produce logs for itself??

    The error is caused because the default filename that the watchdog is saving to is:
    Code:
    C:\Documents and Settings\profilename\Desktop\MediaPortalLogs_<date>__<time>.zip
    The <> characters are invalid for filenames, so when you click browse you get the error.
    Read this: Error Message: Filename is Invalid or Cannot Contain Any of the Following Characters

    To reproduce: start the watchdog and click 'Browse'

    Does that help??
    Confirmed. This used to work fine. I will check a little more before putting it into mantis.

    Mark
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    T [solved] "Unable To Play" (Videos) rears it's head again. Logs not possible... WatchDog error attached!! :( General Support 1
    T Can I switch off 'audio description'?....(Watchdog error too) General Support 2
    B Watchdog Error General Support 12
    H Watchdog for MP2 General 6
    F MediaPortal 1.16 server crashing due to user error? General Support 5
    CanadianEh MP TV server rebuild with Colossus 2 - Kodi clients receive PMT error when playing videos recoreded by Colossus 2 TV-Server 1
    M 1.25.0 Tv Server Configuration Italian Dvb-t2 test channel preview error Television (MyTV frontend and TV-Server) 8
    G [solved] timeshift error Newcomers Forum 2
    C Can't install any extensions - DLL error Installation, configuration support 19
    horned_reaper Errors in FH log ... Fanart Handler 1
    joecrow 1.25.0 5031: Error on Install. Bugreports 24
    M MediaPortal2 TV Config Error on Install (0x80004005) General 7
    J Blue Screen Error Submit: Bug Reports 0
    G Q about scheduling weekly series when epg lists duplicate back to back episodes each week General Support 2
    Rob Hexenmeister Dependency error on install v2.3.2.0 OnlineVideos 28
    catavolt [WiP] When changing theme in my skins, I always get this error message in logs MediaPortal 1 9
    F Error invoking action 'GetNowNextProgramForGroup' Submit: Bug Reports 3
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    vvulture UNKNOWN ERROR when starting live TV General Support 6
    doskabouter Build errors MediaPortal 1 9
    ajs Trakt error when start with MP crash Trakt 1
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    horned_reaper MiniDisplayStatus error log messages General Support 7
    horned_reaper [solved] GUITextureManager Load2 log error messages Fanart Handler 1
    horned_reaper MediaPortal.LastFM.LastFMException error log message General Support 1
    Similar threads

























    Top Bottom