WebMediaPortal Stream LiveTV Problems (1 Viewer)

Makaronen

Portal Member
July 22, 2007
30
0
47
Home Country
Sweden Sweden
Hi!

I installed MPExtended 0.6.0-beta and WebMediaPortal 0.6.0-beta and everything works almost perfect.
But i have problem when i try streaming live-tv with flash via the JWplayer from the webgui.
The stream starts but stops direct after aprox 1 second. If i instead download the link and open it in VLC or Media Player it works fine.

I have used this setup before and then it worked with no problem....

Has anything changed with MediaPortal so this is no more an option?
Have tested all kind of webreaders like chrome, ie and edge with same symptom.

I guess there is problem with TSBuffer and the refresh, Here some from the log:
Anyone here who has a clue to come around this?
.................................................................................................................................................................................................................................................................................
2018-03-15 15:47:28.70534 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Starting timeshifting on channel 408 for client WebMediaPortal (user admin)
2018-03-15 15:47:28.70634 [ (58)] DEBUG: Starting timeshifting with username mpextended-webmediaportal-35976 on channel id 408
2018-03-15 15:47:28.70834 [ (58)] DEBUG: Starting timeshifting
2018-03-15 15:47:28.99437 [ (58)] DEBUG: Timeshifting succeeded
2018-03-15 15:47:30.17351 [ (19)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Timeshifting started!
2018-03-15 15:47:30.17351 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Called InitStream with type=TV; provider=0; itemId=E:\Timeshift\live3-3.ts.tsbuffer; offset=0; clientDescription=WebMediaPortal (user admin); idleTimeout=300
2018-03-15 15:47:30.20251 [ (19)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Called StartStream with profile=Flash HQ; start=0
2018-03-15 15:47:30.20752 [ (19)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] StartStream for file mediatype=TV provider=0 id=E:\Timeshift\live3-3.ts.tsbuffer filetype=Content offset=0 path=E:\Timeshift\live3-3.ts.tsbuffer
2018-03-15 15:47:30.21552 [ (19)] INFO: TsBuffer: Files added 1, removed 0
2018-03-15 15:47:30.22351 [ (19)] DEBUG: Using path E:\Timeshift\live3-3.ts.tsbuffer1.ts from TS buffer E:\Timeshift\live3-3.ts.tsbuffer as source for mediatype=TV provider=0 id=E:\Timeshift\live3-3.ts.tsbuffer filetype=Content offset=0 path=E:\Timeshift\live3-3.ts.tsbuffer
2018-03-15 15:47:30.26953 [ (19)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Using 854x480 as output size for stream webmediaportal-35976
2018-03-15 15:47:30.27253 [ (19)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Final stream selection: audioId=64, subtitleId=
2018-03-15 15:47:30.29053 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Assembling following pipeline:
2018-03-15 15:47:30.29053 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] data 1: MPExtended.Services.StreamingService.Units.InputUnit (input False, data True, log False)
2018-03-15 15:47:30.29053 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] data 5: MPExtended.Services.StreamingService.Units.EncoderUnit (input True, data True, log True)
2018-03-15 15:47:30.29053 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] data 15: MPExtended.Services.StreamingService.Units.FLVMetadataInjector (input True, data True, log False)
2018-03-15 15:47:30.29053 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] dataconn 1 -> 5
2018-03-15 15:47:30.29053 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] dataconn 5 -> 15
2018-03-15 15:47:30.29053 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] log 6: MPExtended.Services.StreamingService.Units.VLCWrapperParsingUnit
2018-03-15 15:47:30.29053 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] logconn 5 -> 6
2018-03-15 15:47:30.29153 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Using TsBuffer to read input
2018-03-15 15:47:30.29253 [ (19)] INFO: TsBuffer: Files added 1, removed 0
2018-03-15 15:47:30.29553 [ (19)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Setup data unit 1
2018-03-15 15:47:30.29653 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Encoding: starting input named pipe \\.\pipe\86da9b65-6156-4e38-b0ae-3001b0455853
2018-03-15 15:47:30.29753 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Encoding: starting output named pipe \\.\pipe\e181ac80-5df1-4f18-8bfd-1fd89f9a5e27
2018-03-15 15:47:30.29853 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Encoder: Transcoder configuration dump
2018-03-15 15:47:30.29853 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Encoder: hasStdin False, hasStdout True, hasStderr False
2018-03-15 15:47:30.29853 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Encoder: path C:\Program Files (x86)\MPExtended\Service\Streaming\vlc-2.0.2\MPExtended.Libraries.VLCWrapper.exe
2018-03-15 15:47:30.29853 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Encoder: arguments "stream://\\\.\pipe\86da9b65-6156-4e38-b0ae-3001b0455853" "#transcode{vcodec=h264,vb=1280,venc=x264{profile=baseline,preset=veryfast},deinterlace=-1,acodec=mp4a,ab=192,channels=2,samplerate=48000,audio-sync,scodec=none,width=854,height=480}:standard{access=file,mux=ffmpeg{mux=flv},dst=\\\.\pipe\e181ac80-5df1-4f18-8bfd-1fd89f9a5e27}" "--ffmpeg-hw" "--sout-ffmpeg-strict=-2" "--audio-track=0"
2018-03-15 15:47:30.33353 [ (19)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Setup data unit 5
2018-03-15 15:47:30.33403 [ (19)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Setup data unit 15
2018-03-15 15:47:30.33703 [ (19)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Setup log unit 6
2018-03-15 15:47:30.33703 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Pipeline assembled
2018-03-15 15:47:30.33853 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Starting data unit 1
2018-03-15 15:47:30.33853 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Starting data unit 5
2018-03-15 15:47:33.77303 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Encoding: Copy stream of type MPExtended.Services.StreamingService.Code.TsBuffer into transcoder input stream of type MPExtended.Services.StreamingService.Code.NamedPipe
2018-03-15 15:47:33.77403 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Encoding: Waiting till output named pipe is ready
2018-03-15 15:47:33.77403 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Starting data unit 15
2018-03-15 15:47:33.77403 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] All data units started!
2018-03-15 15:47:33.87504 [ (19)] INFO: [ webmediaportal-35976] Started stream
2018-03-15 15:47:49.40334 [ (17)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Called FinishStream
2018-03-15 15:47:49.40334 [ (17)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Stopping stream
2018-03-15 15:47:49.40585 [ (17)] INFO: [ webmediaportal-35976] Stopping data unit 1
2018-03-15 15:47:49.40835 [ (41)] ERROR: TsBuffer: Some exception happened during refreshing the stream buffer
System.ObjectDisposedException: Cannot access a closed file.
at System.IO.__Error.FileNotOpen()
at System.IO.FileStream.get_Length()
at MPExtended.Services.StreamingService.Code.TsBuffer.RefreshTsBuffer() in D:\Projects\MediaPortal\MpExt\git\Services\MPExtended.Services.StreamingService\Code\TsBuffer.cs:line 470
2018-03-15 15:47:49.41485 [ (17)] INFO: [ webmediaportal-35976] Stopping data unit 5
2018-03-15 15:47:49.41535 [ (17)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Encoding: Killing transcoder
2018-03-15 15:47:49.41585 [ (17)] DEBUG: TranscoderProcess: Terminating process pid=10092
2018-03-15 15:47:49.41635 [ (17)] INFO: [ webmediaportal-35976] Stopping data unit 15
2018-03-15 15:47:49.41685 [ (17)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Pipeline stopped
2018-03-15 15:47:49.41685 [ (17)] DEBUG: [ webmediaportal-35976] Killed stream
2018-03-15 15:47:49.41685 [ (17)] INFO: [ webmediaportal-35976] Cancelling timeshifting
2018-03-15 15:47:49.51235 [ (41)] ERROR: TsBuffer: Some exception happened during refreshing the stream buffer
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Makaronen

Portal Member
July 22, 2007
30
0
47
Home Country
Sweden Sweden
Yep then we have the exact same issue.... Anyone here who has a clue what to do???
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

Would it be possible to automate the process of updating MP Extension Manager with the latest versions of important components?
Would it be possible to automate the process of updating MP Extension Manager with the latest versions of important components?
Hi there, i've got a problem with the playback of some movies. The sound format is listed as DTS HD 7.1 but the receiver detects it...
Replies
6
Views
1K
Ok I could solve my problem by myself. The logs said that the delimiter of that song is not in text form. Although it was already in text form and I deleted the music database, the title information was still not available. I ripped the song again and now it works. I think that something went wrong the first time.
Ok I could solve my problem by myself. The logs said that the delimiter of that song is not in text form. Although it was already...
Hi, After the update from 1.25 to 1.26 the replay gain functionality appears to be broken. I had no sound on all audio files (TV...
Replies
12
Views
991
I have just tested the dll, and it works fine on my thpc too :)(y) Thanks
I have just tested the dll, and it works fine on my thpc too :)(y) Thanks
Since the update to MediaPortal 1.27 it takes about three seconds to jump to the next or previous track. Also adding files and...
Replies
11
Views
2K
Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes 1 to 2 minutes to write the data to disk. To speed up the EPG stuff (not only writing but also reading the EPG guide in MediaPortal), I changed the program table (and only that table) from InnoDB to...
Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes...
I get a few "Continuity error..." after the EPG scan finished: [2021-01-30 18:56:10,278] [4c45530] [18c8] - mhw reset [2021-01-30...
Replies
2
Views
979
this seems to be related to the Ares skin. It can be somewhat fixed by replacing the mytvrecordedtv.xml with the one found in the DefaultWide skin. It really messes up the overlays though.
this seems to be related to the Ares skin. It can be somewhat fixed by replacing the mytvrecordedtv.xml with the one found in the...
For the past year or so I have not been able to get into my TV recordings menu. MediaPortal wont crash, but it just hangs and...
Replies
1
Views
627
Top Bottom