X-Factor SVN Feedback (prior to R615) | Page 5

Discussion in 'X-Factor' started by cul8er, March 21, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Re: X-Factor SVN Feedback



    Hi protonenpumpe,

    Thank you for your report.

    Please let me know the following to help me find the problem (I cannot reproduce it)
    * What version of Moving Picture are you using?
    * What version of MP are you using?
    * Are you using the Moving Picture 0.7.5 skin files or the 1.0?`

    best regards
    cul8er
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Re: X-Factor SVN Feedback

    Hi dlarge500,

    The emulator bug is now fixed but the problem you report with weather background missing must be a plugin issue. Look at the screenshot you attached and you will see that you are also missing the update time. Are you using the 1.5 version of infoservice?

    best regards
    cul8er
     
    • Like Like x 1
  4. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Re: X-Factor SVN Feedback

    Hi rekenaar,

    Thanks for your report. The playlist is now a little redesigned and your issues should be resolved.

    best regards
    cul8er
     
    • Like Like x 1
  5. dlarge500
    • Premium Supporter

    dlarge500 Extension Designer

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Occupation:
    maintenance manager
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +453 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Re: X-Factor SVN Feedback


    yes i used the infoservice 1.5 but I had thought that the two pages are the same.:D
     
  6. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Re: X-Factor SVN Feedback

    Hi nyt,

    Thank you for your feedback. Animations are now updated in latest SVN (I will commit it soon).

    cheers
    cul8er
     
    • Like Like x 1
  7. protonenpumpe
    • Premium Supporter

    protonenpumpe MP Donator

    Joined:
    December 20, 2009
    Messages:
    59
    Likes Received:
    15
    Ratings:
    +15 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: Re: X-Factor SVN Feedback

    Hi!

    1.0.4 (1.0 RC2)

    1.1.0 RC1, no SVN

    Of course, I'm using MovingPictures 1.0-skinfiles. I now attached some screenshots. The first shows how it looks like (and how it should look), when entering Moving Pictures - no menu at all!
    The second one shows the screen right after choosing one of the categories - menutext appears.
    Third one: The menutext disappears after entering and leaving the menu...
    ... but reappears in the fourth picture right after changing view.

    1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg

    I tried some of the older "movinpictures.xml"-versions and until (incl.) r607 the issue does not appear! Since r608 the "ghost-text" appears.
    Unfortunately, parental lock obviously is not integrated in r607.. :(

    Greetings
    pp


    Edit: Just tested the parental lock function in r607 by deleting the "comment-marks" and altering the corresponding "onup"-, "ondown"-values and there it is: the "ghost-text" appears again! So, it must have something to do with this section, or not? I don't have any idea of xml-coding, so I'm only guessing, but perhaps it leads to the right direction...
     
    • Like Like x 1
  8. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Re: X-Factor SVN Feedback

    Hi protonenpumpe,

    Thank you for this. Now I understand the problem. You have parental control enabled for Moving Pictures. If I enable this I get the same error. It is a problem with the Moving Picture plugin. If we want the parental control in the meny we will get this problem. If I remove it from the menu all works but we don't have the option available.

    EDIT;
    Found a way to solve this. Thanks for your help. Added now to latest SVN ;)

    best regards
    cul8er
     
    • Like Like x 2
  9. protonenpumpe
    • Premium Supporter

    protonenpumpe MP Donator

    Joined:
    December 20, 2009
    Messages:
    59
    Likes Received:
    15
    Ratings:
    +15 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: X-Factor SVN Feedback

    Works like a charm now, many thanks to you!! :D

    Greetings
    pp
     
    • Like Like x 1
  10. rekenaar
    • Team MediaPortal

    rekenaar Retired Team Member

    Joined:
    December 17, 2006
    Messages:
    4,421
    Likes Received:
    782
    Ratings:
    +785 / 0
    Home Country:
    South Africa South Africa
    Re: X-Factor SVN Feedback

    Now on R615.
    Thus far everything is looking goooooood :)

    Even fanart handler for multi artist songs is working great. Thank you for that.
     
    • Like Like x 1
  11. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Re: X-Factor SVN Feedback

    Hi,

    I have now closed this thread because of the new release R615 of the skin. I have opened a new thread for SVN feedback so that I get a good view of any issues past the R615 release.

    A BIG thank you to everyone that helped me testing. Without it I would not have been able to release the R615 this soon after previous release.

    best regards
    cul8er
     
    • Like Like x 1
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!