[TV] 0x800705AA error on tune

infinite.loop

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 26, 2004
    16,163
    113
    127.0.0.1


    Answer to 3: Worked after reboot for some time (no power down)
    If it worked "for some time", then i jave to agree with tourette that this sounds like a hardware problem.
    Best test would be to revert to the MP version you used before.

    Will take some time to attach the full logs because the log collector crashes:
    I do not understand a single word of that localized .net error. :D
    just add all logs into a zip file. ;)
     

    Brudertac

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 26, 2006
    978
    43
    Augsburg
    1. again a bugreport which does not follow the :guideline: *my mousecursor is above the "delete this thread" button*
      So either update the first post or i will remove it.
      -> FULL LOGS ! <-
    2. do you use the updated Beta 1 release? (again i can not know, because you choosen to not follow the guideline)
    3. tried shutting down the HTPC? -> disconnect main power -> wait 5 minutes -> reboot (to reset the floppydtv)
    1. Please see the Logs Attached
    2. Yes
    3. Tried it, but it doesn´t help. In my case a Reboot does not help too.

    Thanks and best regards.
     

    infinite.loop

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 26, 2004
    16,163
    113
    127.0.0.1
    could you guy's please reinstall the MP version you had running before 1.1.0 BETA 1 to verify that your systems are still okay?
    so far noone from the team with the same TV-Cards is able to reproduce the reported problem.
     

    Brudertac

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 26, 2006
    978
    43
    Augsburg
    could you guy's please reinstall the MP version you had running before 1.1.0 BETA 1 to verify that your systems are still okay?
    so far noone from the team with the same TV-Cards is able to reproduce the reported problem.
    OMG. Sorry, it was my fault.... Forgot to enable CAM in the Card-Options.
    Man, have done this so often and now.... sorry sorry sorry. :sorry:

    Beer for all! :oops:
     

    riksmith

    Portal Pro
    April 18, 2009
    1,856
    83
    Well i do have cam enabled. I will have to test first how the Vista 32 bit alpha version works. If that works OK i wil try to upgrade to this beta and see how that works.

    The only problem is: I don't know how to reproduce since it occurs spontanious. :)

    SO: This will take some time to figure out. Hang on ;)
     

    riksmith

    Portal Pro
    April 18, 2009
    1,856
    83
    I have the problem again and now i have the logs attached.

    Something special i now noticed:

    Code:
    2009-09-13 09:33:27.690069 [Scheduler timer]: Controller:    card:1 type:DvbIP cannot tune to channel
    2009-09-13 09:33:27.698069 [Scheduler timer]: Controller:  [B]  card:6[/B] type:DvbC is tuned to same transponder[B] decrypting 8/8 channels. cam limit reached[/B]
    2009-09-13 09:33:27.699069 [Scheduler timer]: Controller:    card:6 type:DvbC is available priority:4 #users:0 same transponder:False
    2009-09-13 09:33:27.702069 [Scheduler timer]: Controller:    card:4 type:RadioWebStream cannot tune to channel
    2009-09-13 09:33:27.709070 [Scheduler timer]: Controller:    card:5 type:DvbC is tuned to same transponder decrypting 1/8 channels
    2009-09-13 09:33:27.710070 [Scheduler timer]: Controller:    card:5 type:DvbC is available priority:3 #users:1 same transponder:True
    2009-09-13 09:33:27.710070 [Scheduler timer]: Controller: found 2 available
    2009-09-13 09:33:27.711070 [Scheduler timer]: Scheduler : record on free card:6 priority:4
    2009-09-13 09:33:27.712070 [Scheduler timer]: Scheduler : record, first tune to channel
    2009-09-13 09:33:27.714070 [21]: [B]card: Tune 6[/B] to RTL 5
    I think somethings hangs, because i am not watching that much channels at the same time.
     
    Top Bottom