[fixed] - "A reboot is required after a previous action. Reboot your system and try it again" | Page 2

Discussion in 'MediaPortal 1.2.0 RC' started by metropolis, September 9, 2011.

  1. metropolis

    metropolis Portal Pro

    Joined:
    June 1, 2007
    Messages:
    316
    Likes Received:
    22
    Gender:
    Male
    Location:
    Orpington
    Ratings:
    +25 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Re: "A reboot is required after a previous action. Reboot your system and try it agai

    Already have both these installed.

    AHHH! it works, one of these must have worked, maybe the vbs.
    Many thanks to all those who contribuated, cheers Jay_UK.



    CHEERS ALL.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Jay_UK
    • Team MediaPortal

    Jay_UK Test Group

    Joined:
    October 6, 2009
    Messages:
    1,781
    Likes Received:
    250
    Occupation:
    Enterprise Architect
    Location:
    Derby
    Ratings:
    +271 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Re: "A reboot is required after a previous action. Reboot your system and try it agai

    Hi there,

    Glad its fixed....

    Its been a good one to resolve! :D

    J.
     
  4. ay129

    ay129 Portal Pro

    Joined:
    October 7, 2011
    Messages:
    184
    Likes Received:
    22
    Ratings:
    +29 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Hi guys

    Sorry to open up a really old thread, but I am facing the same problem as @metropolis in Win 7 64 bit ultimate. I was previously running 1.4 but have upgraded to 1.6 recently. I cant install SVN versions because I get the "reboot required after a previous action".

    I have tried every suggestion in this thread including checking for the registry keys mentioned and reinstalling the visual c++ redistributables and (out of frustration) a full reinstall of Windows and MP but this hasnt helped. @Jay_UK 's VBS script encounters a permission denied error when I try to run it and I have no idea what this means.

    We're pretty desperate as we havent had TV for a week now because of this. Could any of you guys please help?

    I appreciate any help you can offer
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!