ABC iview (1 Viewer)

Callumgw

Portal Pro
June 2, 2008
134
6
Country flag
mmm I'm still getting the buffering issue.
from the log file I've got online videos version

2011-06-16 17:07:31.376958 [Info.][MPMain(1)]: Load plugins from : C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal\Plugins\windows\OnlineVideos.MediaPortal1.dll
2011-06-16 17:07:31.387958 [Info.][MPMain(1)]: File Version : 0.30.0.1388


I get a couple of language calls:

2011-06-16 17:07:39.969449 [Info.][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Using language en
2011-06-16 17:07:39.975449 [Warn.][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Cannot find translation file C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Language\OnlineVideos\en.xml. Falling back to English (US)
2011-06-16 17:07:39.983450 [Info.][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Translating skin


I'll send you the log files...

C
 

doskabouter

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    3,524
    1,724
    Nuenen
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    I don't quite get it. Here it works fine...
    Could it be that your internet connection isn't stable?
     

    Callumgw

    Portal Pro
    June 2, 2008
    134
    6
    Country flag
    I don't normally have issues viewing iView in the browser, So I'd lean on it not being the connection. I went through the log file (emailed to you last night) and it had strings calling localhost (127.0.0.1) and a port 30001 (I think that was it) so I tried with firewall off, but that did improve anything.....

    I tried streaming and archive files both failed.

    I assume that version quoted is the latest?

    C
     

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    3,524
    1,724
    Nuenen
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    Judging by the log, you are indeed running the correct version of the plugin and siteutil.

    The thing that's puzzling me is the part right after "[OnlineVideos]Request", there's where the error occurs. The server just cuts the connection for no apparent reason...
     

    rmeredit

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • April 10, 2007
    164
    20
    Melbourne
    Country flag
    Just thought I'd chip in to confirm that the plugin has been consistently working well for me since the last update.

    Cheers,

    Rob.
     

    Callumgw

    Portal Pro
    June 2, 2008
    134
    6
    Country flag
    Found the problem....the hardware firewall is blocking something with MP iview playback, but not with the Firefox iView playback....

    Any ideas what it could be? or which port needs to opened to which traffic?

    C
     

    offbyone

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • April 26, 2008
    3,981
    3,703
    Stuttgart
    Germany Germany
    Country flag
    Port 1935 for rtmp Traffic.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom