After changing channel the last second from timeshiftbuffer is displayed

Discussion in 'Television (MyTV frontend and TV-Server)' started by MoPhat, October 5, 2007.

  1. MoPhat
    • Team MediaPortal

    MoPhat Retired Team Member

    Joined:
    June 17, 2007
    Messages:
    816
    Likes Received:
    113
    Occupation:
    Software Developer
    Location:
    Berg
    Ratings:
    +114 / 0
    Home Country:
    Switzerland Switzerland
    Hi, after changing a channel always the last second (or 2 seconds) from timeshiftbuffer is displayed before new channel is displayed!?!?!?

    I have the latest build installed and a own harddisk fpr the timeshift files.



    is there any solution for that?

    thanks
    MoPhat
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Airshark
    • Premium Supporter

    Airshark MP Donator

    Joined:
    February 23, 2007
    Messages:
    378
    Likes Received:
    23
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student :)
    Location:
    Baden- Württemberg
    Ratings:
    +23 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I have the same problem.... latest build to... thats horrible!
     
  4. juandionis

    juandionis Portal Pro

    Joined:
    December 15, 2005
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Similar situation here. I never thougth it was caused by timeshiftbuffer. After a channel change Mp goes back to the previous channel for 2 seconds and then the new channel is shown.

    But this is not new for me. I have tried many SVN and same problem in all of them. I went back to 15881 the latest that works for me.

    Juan
     
  5. MoPhat
    • Team MediaPortal

    MoPhat Retired Team Member

    Joined:
    June 17, 2007
    Messages:
    816
    Likes Received:
    113
    Occupation:
    Software Developer
    Location:
    Berg
    Ratings:
    +114 / 0
    Home Country:
    Switzerland Switzerland
    Is there a MANTIS entry for this bug?

    MoPhat
     
  6. robyf
    • Team MediaPortal

    robyf Retired Team Member

    Joined:
    June 20, 2005
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    139
    Occupation:
    IT Manager
    Location:
    Bolzano
    Ratings:
    +141 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    I think it's solved in one of latest SVNs. There are other problems but this one seems to be solved for me.

    Roby
     
  7. scirocco790

    scirocco790 Portal Pro

    Joined:
    December 7, 2006
    Messages:
    365
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    no this is definitly NOT solved. i´ve installed yesterdays svn´s and the problem is still there!
     
  8. pnyberg

    pnyberg Portal Pro

    Joined:
    August 21, 2006
    Messages:
    405
    Likes Received:
    18
    Occupation:
    IT professional
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +19 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Have you tried TSREader? It does not have this problem - but make sure you do not use Cyberlink 7 as audio decoder.

    I think the MP team does not fix bugs in tsfilesource.ax anymore - they are concentrating getting TSReader stable. With the latest SVN it is very stable (if you don't use Cyberlink Audio decoder and don't enable dvbsubs).
     
  9. MoPhat
    • Team MediaPortal

    MoPhat Retired Team Member

    Joined:
    June 17, 2007
    Messages:
    816
    Likes Received:
    113
    Occupation:
    Software Developer
    Location:
    Berg
    Ratings:
    +114 / 0
    Home Country:
    Switzerland Switzerland
    pnyberg

    Where do i find this TSREader or how to enable this?

    Thanks
    MoPhat
     
  10. kuehnch
    • Premium Supporter

    kuehnch MP Donator

    Joined:
    June 14, 2006
    Messages:
    303
    Likes Received:
    9
    Location:
    Cologne (Köln)
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
  11. robyf
    • Team MediaPortal

    robyf Retired Team Member

    Joined:
    June 20, 2005
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    139
    Occupation:
    IT Manager
    Location:
    Bolzano
    Ratings:
    +141 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    OK I supposed you used tsreader... this problem is solved with it, probably remains with old tsfilesource.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!