Beta version of TV Gemist | Page 19

Discussion in 'OnlineVideos' started by doskabouter, February 21, 2010.

  1. niels37

    niels37 Portal Pro

    Joined:
    February 24, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    2
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    aloha,

    Kan iemand mij vertellen waarom csi rtl4 in rtlgemist in onlinevideos niet wil afspelen ? Je moet nl blijkbaar je knip trekken ( via mobieltje) om 'm te kunne zien! Is hier een oplossing voor of is dat gewoon domme pech and live with it ?

    gr Niels37


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    710
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,058 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Nee, dat gaat zo 123 niet lukken. Zelfs als je hem op de website van rtl zelf kijkt krijg je zo'n irritant boxje. (In ieder geval op mijn systeem)
     
  4. niels37

    niels37 Portal Pro

    Joined:
    February 24, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    2
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    ja precies dat krijg ik ook, echter dat scherm krijg ik wel weg maar MP blijft zoeken naar die stream.................dus moet mp afsluiten ne weer opnieuw opstarten , anders is MP niet meer werkbaar. Maar goed dat weet ik nu ............je kan niet alles hebben ( maar wil het stiekum toch wel :) )

    thx voor je reply
    gr Niels
     
  5. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    710
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,058 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Ok, dat hangen is niet netjes. daar ga ik wel eens naar kijken.

    Volgens mij is er niets aan de hand, en kan je gewoon verder in mediaportal.
    Alleen de cursor blijft dat draaiende ding.
     
  6. effect10

    effect10 Portal User

    Joined:
    April 1, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 3
    Beste medegebruikers,

    Ik heb tv gemist (met onlinevideos) draaiende, echter wanneer ik een willekeurige aflevering afspeel en dan stop om terug te gaan naar mediaportal blijft het beeld hangen op mijn lcdTV terwijl op de computer monitor ik wel mediaportal zie? Iemand een idee waar dit aan kan liggen, is namelijk heeeeeeeel irritant om telkens mediaportal te moeten afsluiten zodat het beeld verdwijnt.
     
  7. oekie
    • Premium Supporter

    oekie MP Donator

    Joined:
    April 25, 2008
    Messages:
    223
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    Gennep
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    heb problem met rtl gemist... kan de url niet vinden. Zag in het online video forum ook al staan. logs komen nog
     
  8. Richardd
    • Premium Supporter

    Richardd MP Donator

    Joined:
    October 16, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Location:
    Reusel
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Dit had ik ook bij alle zenders van TvGemist met OnlineVideos 0.20. Upgedate naar 0.22 en hij doet het weer.
     
  9. oekie
    • Premium Supporter

    oekie MP Donator

    Joined:
    April 25, 2008
    Messages:
    223
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    Gennep
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    idd hij doet het weer! hulde aan de devs:D
     
  10. Geitel

    Geitel New Member

    Joined:
    April 5, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Na maanden klooien toch ook maar eens een berichtje. "Vroeger" had ik alles goed werkend. Nu krijg ik het niet meer voor elkaar. Saf4 geprobeerd, Saf5 geprobeerd, oude nvidia drivers, nieuwe nvidia drivers, NOD er op, NOD er af, Onlinevideos nieuwste versies, MP 1.1.0 RC5 er op, enz enz.

    Het gaat mij vooral om de TVGemist kanalen.
    De NOS kanalen functioneren goed.
    De RTL gemist kanalen niet => fout bij het opvragen van de afspeel urls
    De Publieke omroepen => Afspelen niet mogelijk bb.20100716.asf

    Via de websites spelen beide prima af........

    Kan iemand mij helpen??
     
  11. wouter1971
    • Premium Supporter

    wouter1971 MP Donator

    Joined:
    November 19, 2008
    Messages:
    911
    Likes Received:
    106
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Security Officer
    Location:
    Purmerend, Holland
    Ratings:
    +143 / 6
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Je moet voor het afspelen van uitzending gemist steams DMO in SAF via startmenu aan zetten.

    Voor de rest heb ik dezelfde problemen met de urls van sbs6 en rtl. Slecht voor WAF op dit moment :)
     
    • Like Like x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!