Bugs and improvements (incl. themes) | Page 18

Discussion in 'BlueVision' started by ge2301, September 29, 2015.

  1. ge2301
    • Team MediaPortal

    ge2301 MP2 Design

    Joined:
    January 11, 2014
    Messages:
    6,231
    Likes Received:
    1,570
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Industry
    Location:
    Stuttgart (But living abroad)
    Ratings:
    +2,361 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Need to check that. Will be not easy, because of no recordings and currently no tuner.

    WMC at least will not have a description in FullScreen. The CP screen (not touched yet I think = default) will be used for that.

    Win10 theme should directly use the file from BV, because it's not existing in Theme folder. I have no idea at the moment. I asked @HTPCSourcer to check something, perhaps you can also do it. After feedback I'll know where to dip deeper.


     
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    10,762
    Likes Received:
    1,125
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,408 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    ?? Have I been missing something?

    EDIT: I just saw it...
     
  4. ge2301
    • Team MediaPortal

    ge2301 MP2 Design

    Joined:
    January 11, 2014
    Messages:
    6,231
    Likes Received:
    1,570
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Industry
    Location:
    Stuttgart (But living abroad)
    Ratings:
    +2,361 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    seems so, scroll up a bit ;)
     
  5. ge2301
    • Team MediaPortal

    ge2301 MP2 Design

    Joined:
    January 11, 2014
    Messages:
    6,231
    Likes Received:
    1,570
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Industry
    Location:
    Stuttgart (But living abroad)
    Ratings:
    +2,361 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Seems, I never added it, because the RecordingAspectWrapper doesn't know more than this here:
    • protected AbstractProperty _channelProperty
    • protected AbstractProperty _startTimeProperty
    • protected AbstractProperty _endTimeProperty
    • protected AbstractProperty _mediaItemProperty
    See here. You need to find a Dev who tells me what to bind to or extends the Wrapper :)
     
  6. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    10,762
    Likes Received:
    1,125
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,408 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    No change.
     
  7. Lehmden
    • Premium Supporter

    Lehmden Retired Team Member

    Joined:
    December 17, 2010
    Messages:
    11,874
    Likes Received:
    2,147
    Gender:
    Male
    Location:
    Lehmden
    Ratings:
    +3,620 / 28
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi.
    Tried it too, also with no luck.. Same behavior as before, Win 10 don't have description but Cloudy has...
     
  8. ge2301
    • Team MediaPortal

    ge2301 MP2 Design

    Joined:
    January 11, 2014
    Messages:
    6,231
    Likes Received:
    1,570
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Industry
    Location:
    Stuttgart (But living abroad)
    Ratings:
    +2,361 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Can somebody of you upload a short recording here (like 10-15 sec.).
    I had some in the past, but my old PC with the stuff does not start w/o the power supply I took into my new one ;)
    If I remember correctly, if I add a folder with recording by any media type to MP2, it's anyway recognized as recording, right?
     
  9. henso
    • Team MediaPortal

    henso Development Group

    Joined:
    February 16, 2012
    Messages:
    1,947
    Likes Received:
    459
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +700 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Episode information should be in EpisodeAspect and description should be in VideoAspect. Is that what you mean?
     
  10. Lehmden
    • Premium Supporter

    Lehmden Retired Team Member

    Joined:
    December 17, 2010
    Messages:
    11,874
    Likes Received:
    2,147
    Gender:
    Male
    Location:
    Lehmden
    Ratings:
    +3,620 / 28
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi.
    Here you go.
     

    Attached Files:

    • Daktari.zip
      File size:
      7.7 MB
      Uploaded:
      September 24, 2017
      Views:
      63
    • Thank You! Thank You! x 1
  11. ge2301
    • Team MediaPortal

    ge2301 MP2 Design

    Joined:
    January 11, 2014
    Messages:
    6,231
    Likes Received:
    1,570
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Industry
    Location:
    Stuttgart (But living abroad)
    Ratings:
    +2,361 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Basically yes, but it does not work for recordings. I tried already in the past:
    Code (XML):
    1.     <Label x:Name="EpisodeLabel" Grid.Row="6" Grid.Column="0" Content="[SlimTvClient.EpisodeLabel]" Color="{ThemeResource EmphasisTextColor}"/>
    2.     <media:EpisodeAspectWrapper Grid.Row="6" Grid.Column="1" MediaItem="{Binding Source={StaticResource FanArtBackgroundModel},Path=MediaItem}">
    3.       <media:EpisodeAspectWrapper.Template>
    4.         <ControlTemplate>
    5.           <Label x:Name="Episode" Margin="0" DataContext="{Binding RelativeSource={RelativeSource TemplatedParent}}"
    6.              Content="{Binding EpisodeName}" Color="{ThemeResource TextColor}" Scroll="Auto" />
    7.         </ControlTemplate>
    8.       </media:EpisodeAspectWrapper.Template>
    9.     </media:EpisodeAspectWrapper>
    In the xml file of the recording is mentioned:
    Code (XML):
    1.  <SimpleTag>
    2.       <name>EPISODENAME</name>
    3.       <value>Der Busch brennt (1)</value>
    4.     </SimpleTag>
    The same is for genre. For me it seems, that those infos work only when available in the RecordingAspectWrapper.
    Or recordings are not correctly imported ...

    Other topic:
    I can not find the root cause of having no recording description in Win10 and TE theme, but in BV. The related code is basically same.
    I even tried to copy over the ControlTemplate for OSD_InfoArea_Template, same result ... :(
     
    • Like Like x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!