Can't create Log (1 Viewer)

real_per

Portal Member
August 26, 2007
16
0
41
I'm trying to troubleshoot another problem with MP, but I can't even generate a .zip file with the debug program.

I'm getting this error:

MTPRZYS.png


What can I do ?
 

mm1352000

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 1, 2008
    21,577
    8,224
    Home Country
    New Zealand New Zealand
    Hello real_per

    Hmm, something strange is going on in your system event logs.
    Never mind. :)

    Please do the following:
    1. Open MP configuration.
    2. In the top left corner click the arrow and select "open log directory".
    3. Zip up all the files you find there.
    4. Attach/post the zip file.

    mm
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted during the reinstall of MP. I also had to do the same with TRAKT which had some issues too that were not apparent at the time. All is well once again. :cool:
    If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted...
    After much trial and error and comparing this computer with another that was working, I finally found out that Fanarthandler...
    Replies
    1
    Views
    766
    @doskabouter That fixed it, thanks!
    @doskabouter That fixed it, thanks!
    I just upgraded to 1.32 and now, when I start TV-Service Config, I get this error: [2024-01-31 09:33:13,138] [Log ] [SetupTv...
    Replies
    2
    Views
    365
    Check this web page for the informations about he plugin. To fix the issue, I recommend to uninstal and install the plugin again (if you need it).
    Check this web page for the informations about he plugin. To fix the issue, I recommend to uninstal and install the plugin again...
    I've just installed MP 1.31 with Streamed skin, IMDB+ plugin, Moving Pictures and MP-TV Series. First time starting up MP to...
    Replies
    5
    Views
    366
    Thanks again for all the help. I deleted 'BDHandler.dll" from the process folder, and as expected, it no longer appears in the MePo configuration utility. I also downloaded the X86 BDReader plugin that you posted. Renamed the existing files in the MePo folder, and copied the updated files to the MePo folder. For the most part...
    Thanks again for all the help. I deleted 'BDHandler.dll" from the process folder, and as expected, it no longer appears in the...
    I'm not sure that this works on 32-bit, but if I try to play a 4K UHD Blu-ray (Using makeMKV, modified firmware, and AnyDVD HD) the...
    Replies
    22
    Views
    2K
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    hi, I'm setting up a new computer and have installed MP 1.3.2 after a few goes and getting all the prereqs installed, I was...
    Replies
    3
    Views
    637
    Top Bottom