Cant import Movies that are not in an own Folder (1 Viewer)

flurfunk

Portal Pro
June 20, 2009
233
4
31
Viersen
Germany Germany
Hi, I installed the latest MP Version and added two Networkpaths for my MovieImport, it works fine but MovingPictures doesnt import files which have no own Folder.

Is there a solution for this problem? I dont want to create Folders because I have a lot of movies without an own folder...
 

ltfearme

Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,698
    7,083
    Sydney
    Australia Australia
    Country flag
    Turn off 'Prefer Folder Name for Movie Matching' configuration in 'Importer Settings' tab.
     

    flurfunk

    Portal Pro
    June 20, 2009
    233
    4
    31
    Viersen
    Germany Germany
    I changed it but it still doesnt work. Do I have to completly remove the MediaSource path and add it again or is there any chance to solve it without doing a complete new scan?
     

    RoChess

    Extension Developer
  • Premium Supporter
  • March 10, 2006
    4,345
    1,824
    Country flag
    Movies might already be grouped, you can view file details inside movie details tab (inside MovPic config), or inside the importer settings (gear icon) you can unignore movies that were discarded.
     

    kiwijunglist

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • June 10, 2008
    6,746
    1,749
    New Zealand
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    It's not quite what you are asking but you could look at filebot.com or therenamer.com both will automatically rename your movie collection and sort into folders. I personally use filebot. Filebot also has an undo function and you can review is renaming history. I use \movies\title (year)\originalfilename.mkv
     

    kiwijunglist

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • June 10, 2008
    6,746
    1,749
    New Zealand
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    As rochess said i think there is an option to treat movies within the same folder as a group. A grouped movie is like movie-cd1.avi movie-cd2.avi etc.
     

    flurfunk

    Portal Pro
    June 20, 2009
    233
    4
    31
    Viersen
    Germany Germany
    Yes, that was the problem. All the movies were saved on one movie entry. So I sent it back to the importer and then they splitted.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    A [solved] Cant see all recorded programs General 9
    G MP 1.21 TVserver race condition when cant delete recording triggered by episode management General Support 0
    craige1 MP2 - V2.1 Cant Install Older releases 12
    L TV-Series unvollständiger Import Plugins & Erweiterungen 5
    toricred Using TMM, How to Stop Importer From Going to The Movie Database for Data General 1
    Lichloathe MP2 importing keyart instead of poster General 0
    P Recordings not showing up unless re-imported and not possible to delete General 0
    C Importer works super slow My TVSeries 5
    C Imported media doesn't show up immediately? General 1
    X Recording import hängt Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    J [fixed] Import issue with alternate movie title matching the name of another movie Submit: Bug Reports 7
    B xmltv - cannot import tvguide.xml australia Installation, configuration support 0
    B [solved] tvguide.xml not importing australian channels Electronic Program Guide 10
    J [fixed] Importer confused on specific movies with the same title, different years and different NFO's Submit: Bug Reports 3
    azzuro [fixed] [WIP MP2.3] - Audio files not imported to MP MediaPortal 2 18
    thepahakurki TVDB import not working My TVSeries 3
    T I cannot get a basic media import-what is the best configuration? General 10
    L TV-Series kein Import Plugins & Erweiterungen 6
    J [fixed] [MP2-833] 2.2.2 server crash during import Submit: Bug Reports 50
    D Ripped movies not importing unless IMDB code is included in folder name General 4
    R [solved] Moving pictures importer wont add files from a removable drive. Is there a work around ? Moving Pictures 8
    MausWiesel LightsOut-Connector für MP2? Allgemeines Support- und Diskussionsforum 9
    fredco [solved] Large import not working Moving Pictures 15
    M [solved] MP2 Not discovering all movies Newcomers Forum 2
    J [fixed] [MP2-821] Importer glitches in 2.2 Submit: Bug Reports 42
    Similar threads

























    Top Bottom