[TV] - Crash on Analog channel scan | Page 2

Discussion in 'MediaPortal 1.1.0 BETA 1' started by Mañana, September 1, 2009.

  1. bt86bt

    bt86bt Portal Pro

    Joined:
    December 30, 2008
    Messages:
    126
    Likes Received:
    4
    Occupation:
    Student
    Location:
    Lund
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Looking forward to it.



    I have a Cinbergy HT PCI with same problem.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. 77dramarc

    77dramarc Portal Member

    Joined:
    November 17, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi,
    I've the exact same problem. I've a hauppauge hvr-900H usb hybrid tv-tuner.
    Too many trials when the analog scan seem to destroy the drivers for the tuner card somehow since wintv somwtimes goes down after working with the mediaportal tv-server...

    ANy news on this one?
     
  4. chemelli
    • Premium Supporter

    chemelli Retired Team Member

    Joined:
    September 28, 2006
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,126
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Activation Manager - Cloud Services
    Location:
    Trento, Italy
    Ratings:
    +1,127 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    MisterD was quite busy those days but found the time to check this analog issue and should have solved it.

    Please wait for next public SVN and if not fixed report back...

    Simone
     
  5. 77dramarc

    77dramarc Portal Member

    Joined:
    November 17, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    OK thanks,
    But where do I find the SVN builds?
    Best regards
    Anders
     
  6. romuz
    • Premium Supporter

    romuz Retired Team Member

    Joined:
    July 26, 2008
    Messages:
    1,045
    Likes Received:
    125
    Location:
    Moskau
    Ratings:
    +126 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
  7. chemelli
    • Premium Supporter

    chemelli Retired Team Member

    Joined:
    September 28, 2006
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,126
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Activation Manager - Cloud Services
    Location:
    Trento, Italy
    Ratings:
    +1,127 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    any feedback ? :p

    Simone
     
  8. 77dramarc

    77dramarc Portal Member

    Joined:
    November 17, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Has the analog crash been fixed in the latest SVN? I could find it the the tv-server update file regarding the latest build.
    If you know this issue has been adressed, I'll try the new build tonight.

    Best regards
    Anders
     
  9. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    For me crashes dissappeared several weeks ago since I've tried to upgrade from stable version to SVN. But "Unknow error" still exists with last SVN. No TV at all.
     
  10. huma2000

    huma2000 Portal Pro

    Joined:
    December 1, 2006
    Messages:
    123
    Likes Received:
    3
    Occupation:
    Student of veterinary, PC tecnichian and some more
    Location:
    Murcia, Spain
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    Show System Specs
    The crash dissapear, but the unable to lock error persists, so no analog tv atm :(
     
  11. 77dramarc

    77dramarc Portal Member

    Joined:
    November 17, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi,
    I started to install the latest SVN build for the TV-server.
    I then tried to can for analog channels and it worked fine!! Great

    BUT

    I then tried to start mediaportal but it couldn’t start since it was not of the same version as the tv-server. I then installed the update from the SVN build.
    I then ran mediaportal config and saw that my skin (StreamedMP) was not in the list. I tried to run mediaportal with the default skin but it didn’t start since there was missing skin files. I saw that mediaprotal was looking for the skin files in C:\documents and settings\application.\mediaportal\skins (or something like that) but I originally installed mediaportal in C:\program files\team.mediaportal.

    SO it seams this build make a new directory under documents and settings\applications.

    I then copied the MPStreamed folder from my original installation place C:\programfiles\… to the new strange C:\documents and settings … place.
    Now I could start mediaportal and watch TV if ok.

    The plugin online videos doesn’t’ work very well anymore because it doesn’t find anything (for example under SVt play) as it used to..

    I’m planning to reinstall mediaportal to the stable build, but is there a way of keeping the tv-server install with the SVN build and a way to get the new tv-serve rto be able to run wit the stable mediaportal? As mentioned above , mediaportal won’t start when only the tv-server is updated.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!