"Enter" button no longer works (1 Viewer)

Edalex

Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • January 3, 2008
    2,922
    1,228
    Saratov
    Russian Federation Russian Federation
    Country flag
    I can press Y or N. but normal I could use arows up and down and then select with enter.
    Hehe, I didn't know Y/N will work. I've used up/down arrows and enter just like as you said. But I have very old MP 1.3
    If I'm not mistaken you're using Titan skin and dialog appearing there is dialogYesNo.
    So skin file used there should be located in C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\dialogYesNo.xml
    What about your skin file was corrupted? Could you post your file to let me compare them.
    And again it's just my guess. ;)
    Also sometimes to fix skin/fonts problems it's useful to delete skin cache located here C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Cache to let MP recreate it
     

    Edalex

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • January 3, 2008
    2,922
    1,228
    Saratov
    Russian Federation Russian Federation
    Country flag
    Your and my Titan files are the same :oops:
    So let's think of another options if you're still full of enthusiasm :p
    Recreating cache and looking at debug logs are still "on deck"
     

    Edalex

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • January 3, 2008
    2,922
    1,228
    Saratov
    Russian Federation Russian Federation
    Country flag
    Here is a part of log with dialog. No error or so :oops:
    Maybe master @catavolt or @Sebastiii have some ideas. :rolleyes:
    [2018-05-18 21:15:01,490] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - Window: TvPlugin.TvRecorded init
    [2018-05-18 21:15:01,500] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - LoadDirectory() - finished loading '34' radiogroupIDs after '1' ms.
    [2018-05-18 21:15:01,510] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - LoadDirectory() - finished loading '23' recordings after '11' ms.
    [2018-05-18 21:15:01,524] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - LoadDirectory() - finished loading '225' channels after '25 ms.
    [2018-05-18 21:15:01,532] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - LoadDirectory() - finished loading '1' activerecordings after '33 ms.
    [2018-05-18 21:15:01,542] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - LoadDirectory() - finished loading facade items after '43' ms.
    [2018-05-18 21:15:01,549] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - LoadDirectory() - finished sorting facade after '50' ms.
    [2018-05-18 21:15:01,564] [Log ] [UpdateThumbnails] [DEBUG] - Thumbnail C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Thumbs\TV\Recorded\Fuld plade - 2018-05-18.jpg does not exist in local thumbs folder - get it from TV server
    [2018-05-18 21:15:01,581] [Log ] [UpdateThumbnails] [DEBUG] - Thumbnail Fuld plade - 2018-05-18.jpg not found on TV server
    [2018-05-18 21:15:01,590] [Log ] [UpdateThumbnails] [DEBUG] - TvRecorded: Updated '1' thumbnails
    [2018-05-18 21:15:01,600] [Log ] [UpdateThumbnails] [DEBUG] - SendThreadCallbackAndWait - Waitone
    [2018-05-18 21:15:01,610] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - D3D: OnPaint()
    [2018-05-18 21:15:01,622] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - D3D: Force mouse cursor to false
    [2018-05-18 21:15:01,632] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - D3D: Cursor ShowMouseCursor state -1
    [2018-05-18 21:15:06,871] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - WindowManager: route TvPlugin.TvRecorded:603->MediaPortal.Dialogs.GUIDialogYesNo:100
    [2018-05-18 21:15:06,881] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - DialogWindow: MediaPortal.Dialogs.GUIDialogYesNo init
    [2018-05-18 21:15:14,552] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - D3D: Showing mouse cursor
    [2018-05-18 21:15:14,561] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - D3D: Cursor ShowMouseCursor state 1
    [2018-05-18 21:15:14,568] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - D3D: OnPaint()
    [2018-05-18 21:15:14,576] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - D3D: Force mouse cursor to false
    [2018-05-18 21:15:14,583] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - D3D: Cursor ShowMouseCursor state -1
    [2018-05-18 21:15:21,141] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - GUIButtonControl.HyperLink: Trying to use parsed string, original , parsed
    [2018-05-18 21:15:21,162] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - GUIButtonControl.ActionID: Trying to use parsed string, original , parsed
    [2018-05-18 21:15:21,599] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - WindowManager: unroute to MediaPortal.Dialogs.GUIDialogYesNo:100->TvPlugin.TvRecorded:603
    [2018-05-18 21:15:36,351] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - Windowmanager: Goto previous window
    [2018-05-18 21:15:36,730] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - Window: TvPlugin.TvRecorded deinit
     
    Last edited:

    wolfram4215

    Portal Member
    July 25, 2017
    12
    8
    53
    Denmark Denmark
    have you tried it with classic or generic-hid instead of full profile? i have seen similar problems with logitech devices lately;):sneaky:
    Hey

    Now I have tried Classic, it deactivate completely my keyboard. (I can only choose between Full and Classic)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M [Duplicate] Always enter full screen when entering TV from main Menu Feature Requests 1
    Lehmden Manual schedule: Possibility to enter a show name Feature Requests 1
    J Make the mouse cursor "inactive" when Enter is pressed Feature Requests 2
    P Mediaportal does not allow my TV tuner to enter low power state General Support 1
    framug [solved] Modify native Irtrans buttons Remotes 11
    Patrik-See Spenden Button (Url) geht nicht mehr Allgemeines Supportforum 3
    T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
    wizard123 [solved] Auto sizing buttons to text content MediaPortal 1 11
    Rob Hexenmeister Navigation problems adding menu buttons to EPG General Support 1
    S Remote button to change audio and subtitle on / off General 10
    Rob Hexenmeister [solved] Latest Media Handler - skinning buttons Fanart Handler 19
    T How to add missing buttons IR Server Suite (IRSS) 0
    Rob Hexenmeister Video Buttons / Latest Media MediaPortal 1 Skins 7
    emphatic PC Power button on puts MediaPortal in Away Mode Remotes 5
    N [Finished] [MP2-789] MCE remote control Recorded TV and My Pictures buttons do not work MediaPortal 2 17
    Rob Hexenmeister Shutdown options General Support 0
    Wampus [MP2-752] Record-Button not working on the fly General 7
    S Pause button no longer works with MadVR in 1.19 General Support 4
    J Info button is virtually pressed with each button use in MePo 1.19 Remotes 8
    B [Finished] TV Guide Navigation Button Archive 0
    T MediaPortal 1 no longer runs General Support 5
    DHosein MP-TV no longer holding fanart selections My TVSeries 2
    P [solved] TV server no longer saving to NAS - (can still play from NAS) General Support 2
    CyberSimian DEFINE tags in "References.xml" no longer work MediaPortal 1 2
    D [solved] TV Server no longer waking up thr PC for sceduled recordings General 12
    Similar threads

























    Top Bottom