[EPG] EPG not displaying (1 Viewer)

flodav

Portal Member
November 3, 2008
25
1
France France
Hi,

I've exactly the same issue on french broadcast with mc2xml. "Label missing" in EPG, I cannot watch anything.

Does anyone fire a bug report so that the team can look at this issue ?
 

flodav

Portal Member
November 3, 2008
25
1
France France
I did some tests yesterday evening and my issue comes if I import some radio in TV-server. When I removed those radios, then the "label missing" issue was gone.

Is it the same thing for everyone ?
 

arikzinger

Portal Member
March 4, 2006
42
1
Israel Israel
I can confirm.
i have the same problem.
After installing 1.1.0 beta , once i add a radio web stream, i loose the EPG TV guide.

Arik
 

elliottmc

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 7, 2005
    14,927
    6,061
    Cardiff, UK
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hi,

    The original poster fixed the problem by reinstalling, so probably a corrupt file for some reason.

    For those other people who see similar problems, are you using singleseat/multiseat? Does it happen on server or client only?

    If there are no logs posted, chances are the team will be far too busy with full bug reports to follow this thread.

    Best wishes,

    Mark
     

    arikzinger

    Portal Member
    March 4, 2006
    42
    1
    Israel Israel
    Hi,

    The original poster fixed the problem by reinstalling, so probably a corrupt file for some reason.

    For those other people who see similar problems, are you using singleseat/multiseat? Does it happen on server or client only?

    If there are no logs posted, chances are the team will be far too busy with full bug reports to follow this thread.

    Best wishes,

    Mark
    I'm using singleseat.

    The problem is notisable on the server.

    I have added a radio web-stream, called Galgalatz.
    When I try to preview the chanel I get an error box stating: Preview failed:NoTuningDetails.

    tv.log:

    2009-10-10 17:33:57.828125 [5]: TV service: Starting
    2009-10-10 17:33:58.046875 [TVService]: TVService v1.0.4.23491 is starting up on Windows XP ( Service Pack 3 ) [5.1.2600.196608]
    2009-10-10 17:33:58.046875 [TVService]: Controller: Initializing TVServer
    2009-10-10 17:33:58.046875 [TVService]: Controller: 1 init attempt
    2009-10-10 17:33:58.046875 [PowerEventThread]: TV service PowerEventThread message loop is running
    2009-10-10 17:33:58.093750 [TVService]: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\gentle.config
    2009-10-10 17:33:58.109375 [TVService]: Controller: using SQLServer database connection: Password
    2009-10-10 17:33:58.109375 [TVService]: ----------------------------
    2009-10-10 17:33:58.109375 [TVService]: Detecting Cards
    2009-10-10 17:33:58.171875 [TVService]: Detected IP TV Card 0
    2009-10-10 17:33:58.203125 [TVService]: Detected analog card:hauppauge wintv pvr pci ii tvtuner
    2009-10-10 17:33:58.250000 [TVService]: Controller: started at MediaPortal
    2009-10-10 17:33:58.250000 [TVService]: Controller: local ip address:192.168.100.2
    2009-10-10 17:33:58.265625 [TVService]: Controller: server running on MediaPortal
    2009-10-10 17:33:58.265625 [TVService]: Controller: NOT preloading card :MediaPortal IPTV Source Filter
    2009-10-10 17:33:58.265625 [TVService]: Controller: NOT preloading card :Hauppauge WinTV PVR PCI II TvTuner
    2009-10-10 17:33:58.281250 [TVService]: Controller: NOT preloading card :RadioWebStream Card (builtin)
    2009-10-10 17:33:58.281250 [TVService]: Controller: setup hybrid cards
    2009-10-10 17:33:58.281250 [TVService]: Controller: card MediaPortal IPTV Source Filter: current timeshiftpath = C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\timeshiftbuffer
    2009-10-10 17:33:58.281250 [TVService]: Controller: card Hauppauge WinTV PVR PCI II TvTuner: current timeshiftpath = C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\timeshiftbuffer
    2009-10-10 17:33:58.296875 [TVService]: Controller: card RadioWebStream Card (builtin): current timeshiftpath = C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\timeshiftbuffer
    2009-10-10 17:33:58.296875 [TVService]: Controller: setup streaming
    2009-10-10 17:33:58.578125 [TVService]: Scheduler: started
    2009-10-10 17:33:58.578125 [TVService]: RemoteControl: RegisterChannel first called in Domain TVService.exe for thread TVService with id 5
    2009-10-10 17:33:58.593750 [TVService]: Scheduler: loaded 0 schedules
    2009-10-10 17:33:58.593750 [TVService]: DiskManagement: started
    2009-10-10 17:33:58.593750 [TVService]: Controller: setup HeartBeat Monitor
    2009-10-10 17:33:58.593750 [TVService]: Controller: initalized
    2009-10-10 17:33:58.593750 [TVService]: Controller: TVServer initialized okay
    2009-10-10 17:33:58.593750 [HeartBeatMonitor]: Controller: Heartbeat Monitor initiated, max timeout allowed is 30 sec.
    2009-10-10 17:33:58.609375 [TVService]: TV Service: Load plugins
    2009-10-10 17:33:58.609375 [TVService]: PluginManager: Loaded ComSkipLauncher version:1.0.2.0 author:and-81
    2009-10-10 17:33:58.609375 [TVService]: PluginManager: Loaded ConflictsManager version:1.0.0.1 author:Broceliande
    2009-10-10 17:33:58.640625 [TVService]: PluginManager: Loaded MediaPortal WebServices version:1.0.0.2 author:gemx (Andreas Kwasnik)
    2009-10-10 17:33:58.640625 [TVService]: PluginManager: Loaded Power Scheduler version:0.1.0.0 author:micheloe
    2009-10-10 17:33:58.656250 [TVService]: PluginManager: Loaded ServerBlaster version:1.1.1.0 author:joboehl with ralphy mods
    2009-10-10 17:33:58.671875 [TVService]: PluginManager: Loaded TV3 Blaster Plugin for IR Server version:1.4.2.0 author:and-81
    2009-10-10 17:33:58.671875 [TVService]: PluginManager: Loaded TV Movie EPG import version:1.0.3.0 author:rtv
    2009-10-10 17:33:58.671875 [TVService]: PluginManager: Loaded WebEPG version:1.0.0.0 author:Arion_p - James
    2009-10-10 17:33:58.687500 [TVService]: PluginManager: Loaded XmlTv version:1.0.0.0 author:Frodo
    2009-10-10 17:33:58.687500 [TVService]: TV Service: Plugins loaded
    2009-10-10 17:33:58.687500 [TVService]: TV Service: Plugin: ComSkipLauncher disabled
    2009-10-10 17:33:58.687500 [TVService]: TV Service: Plugin: ConflictsManager disabled
    2009-10-10 17:33:58.687500 [TVService]: TV Service: Plugin: MediaPortal WebServices started
    2009-10-10 17:33:58.687500 [TVService]: TV Service: Plugin: Power Scheduler started
    2009-10-10 17:33:58.687500 [10]: MPWebServices: start
    2009-10-10 17:33:58.687500 [TVService]: PowerScheduler: Registered PowerScheduler service to GlobalServiceProvider
    2009-10-10 17:33:58.703125 [10]: MPWebServices: config.xml=C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\plugins\MPWebServices\htdocs\config.xml
    2009-10-10 17:33:58.703125 [TVService]: PowerScheduler: Registered PowerScheduler as PowerEventHandler to tvservice
    2009-10-10 17:33:58.703125 [TVService]: PowerScheduler: Registered default set of standby/resume handlers to PowerScheduler
    2009-10-10 17:33:58.718750 [TVService]: PowerScheduler: Registered PowerScheduler as "PowerControl" remoting service
    2009-10-10 17:33:58.718750 [10]: MPWebServices: Starting web server...
    2009-10-10 17:33:58.734375 [TVService]: PowerSchedulerFactory CTOR
    2009-10-10 17:33:58.734375 [TVService]: PowerScheduler: preventing standby for process: SetupTv
    2009-10-10 17:33:58.734375 [TVService]: PowerScheduler: preventing standby for process: Configuration
    2009-10-10 17:33:58.750000 [TVService]: PowerScheduler: wakeup system for EPG at time: 0:0
    2009-10-10 17:33:58.750000 [TVService]: PowerScheduler: EPG last run: 01/01/0001 00:00:00
    2009-10-10 17:33:58.750000 [TVService]: Powerscheduler: started
    2009-10-10 17:33:58.765625 [TVService]: TV Service: Plugin: ServerBlaster started
    2009-10-10 17:33:58.781250 [TVService]: ServerBlaster.Start Version 1.1.1.0: Starting
    2009-10-10 17:33:58.781250 [TVService]: ServerBlaster.LoadRemoteCodes: Could not find file 'C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\ServerBlaster.dat'.
    2009-10-10 17:33:58.781250 [TVService]: ServerBlaster.LoadRemoteCodes: Default port 1
    2009-10-10 17:33:58.781250 [TVService]: ServerBlaster.RemoteType 1
    2009-10-10 17:33:58.781250 [TVService]: ServerBlaster.DeviceSpeed 0
    2009-10-10 17:33:58.781250 [TVService]: ServerBlaster.Blaster1Card 2
    2009-10-10 17:33:58.781250 [TVService]: ServerBlaster.Blaster2Card 0
    2009-10-10 17:33:58.781250 [TVService]: ServerBlaster.Type 1
    2009-10-10 17:33:58.796875 [TVService]: ServerBlaster.AdvancedLogging False
    2009-10-10 17:33:58.796875 [TVService]: ServerBlaster.SendSelect False
    2009-10-10 17:33:58.796875 [TVService]: plugin: ServerBlaster start sender
    2009-10-10 17:33:58.796875 [TVService]: plugin: ServerBlaster.Start started
    2009-10-10 17:33:58.796875 [TVService]: TV Service: Plugin: TV3 Blaster Plugin for IR Server started
    2009-10-10 17:33:58.796875 [TVService]: TV3BlasterPlugin: Starting (TV3 Blaster Plugin 1.4.2.0 for TV Server)
    2009-10-10 17:33:58.843750 [TVService]: TV3BlasterPlugin: Started
    2009-10-10 17:33:58.843750 [IrssComms.Client.ConnectionThread]: TV3BlasterPlugin: Connected to server
    2009-10-10 17:33:58.843750 [TVService]: TV Service: Plugin: TV Movie EPG import disabled
    2009-10-10 17:33:58.843750 [TVService]: TV Service: Plugin: WebEPG disabled
    2009-10-10 17:33:58.859375 [GenericPCQueue]: TV3BlasterPlugin: Received Message "RegisterClient"
    2009-10-10 17:33:58.859375 [TVService]: TV Service: Plugin: XmlTv started
    2009-10-10 17:33:58.859375 [GenericPCQueue]: TV3BlasterPlugin: Registered to IR Server
    2009-10-10 17:33:58.859375 [TVService]: plugin: xmltv started
    2009-10-10 17:33:58.859375 [TVService]: TV Service: Plugins started
    2009-10-10 17:33:58.875000 [TVService]: TV Service: Plugin: XmlTv started all
    2009-10-10 17:33:58.875000 [TVService]: XmlTvImporter: registered with PowerScheduler EPG handler
    2009-10-10 17:33:58.875000 [TVService]: TV service: Started
    2009-10-10 17:33:59.828125 [10]: MPWebServices: web server started.
    2009-10-10 17:34:04.171875 [6]: Controller: epg stop
    2009-10-10 17:34:04.234375 [6]: Controller: epg stop
    2009-10-10 17:34:11.546875 [6]: Controller: StartTimeShifting GalGalatz 135
    2009-10-10 17:34:11.546875 [6]: Controller: find free card for channel GalGalatz
    2009-10-10 17:34:11.562500 [6]: Controller: No tuning details for channel:GalGalatz
    2009-10-10 17:34:11.562500 [6]: Controller: StartTimeShifting failed:NoTuningDetails
    2009-10-10 17:38:41.890625 [PowerEventThread]: TV service PowerEventThread 537
    2009-10-10 17:38:41.890625 [PowerEventThread]: TV service PowerEventThread 537
    2009-10-10 17:38:41.906250 [PowerEventThread]: TV service PowerEventThread 537
    2009-10-10 17:38:41.906250 [PowerEventThread]: TV service PowerEventThread 537
    2009-10-10 17:38:41.921875 [PowerEventThread]: TV service PowerEventThread 537


    Arik.
     

    cybermortel

    Portal Member
    August 7, 2008
    7
    0
    Canada Canada
    Same thing

    Good find !

    I cannot be shure at 100% because I'm not at home but I am pretty shure that the problem appeared after I added a webstream radio.
    I also reinstalled entire MP as the original poster did, but problem reappeared as soon as I added radio. I really think this is the trigger.

    JF
     

    arikzinger

    Portal Member
    March 4, 2006
    42
    1
    Israel Israel
    Good find !

    I cannot be shure at 100% because I'm not at home but I am pretty shure that the problem appeared after I added a webstream radio.
    I also reinstalled entire MP as the original poster did, but problem reappeared as soon as I added radio. I really think this is the trigger.

    JF
    A another thing I must mention is that I have imported the channels from an export i made from MP 1.02.
    As far as I now there were considerable changes to the database from 1.02 to 1.1.0, so maybe the problem is there.

    Arik.
     

    kkendall

    Portal Pro
    April 24, 2007
    864
    16
    40
    Gouda
    Netherlands Netherlands
    Good find !

    I cannot be shure at 100% because I'm not at home but I am pretty shure that the problem appeared after I added a webstream radio.
    I also reinstalled entire MP as the original poster did, but problem reappeared as soon as I added radio. I really think this is the trigger.

    JF
    A another thing I must mention is that I have imported the channels from an export i made from MP 1.02.
    As far as I now there were considerable changes to the database from 1.02 to 1.1.0, so maybe the problem is there.

    Arik.
    THat§s exactly what caused the problem at my end.
    Although the news item says you can import the old tv/radio stuff, you can't, it causes this problem with missing epg, slow reaction in epg and other problems. I tried to import on a clean install twice with the same result. A clean install and a clean scan, without the import, solved everything for me.

    EDIT: But if you want proper support from the devs, just post all your logfiles acc. to the regulations.
    :) It really helps! :)
     

    arikzinger

    Portal Member
    March 4, 2006
    42
    1
    Israel Israel
    TV Guide - Missing label

    Good find !

    I cannot be shure at 100% because I'm not at home but I am pretty shure that the problem appeared after I added a webstream radio.
    I also reinstalled entire MP as the original poster did, but problem reappeared as soon as I added radio. I really think this is the trigger.

    JF
    A another thing I must mention is that I have imported the channels from an export i made from MP 1.02.
    As far as I now there were considerable changes to the database from 1.02 to 1.1.0, so maybe the problem is there.

    Arik.
    THat§s exactly what caused the problem at my end.
    Although the news item says you can import the old tv/radio stuff, you can't, it causes this problem with missing epg, slow reaction in epg and other problems. I tried to import on a clean install twice with the same result. A clean install and a clean scan, without the import, solved everything for me.

    EDIT: But if you want proper support from the devs, just post all your logfiles acc. to the regulations.
    :) It really helps! :)
    I have reinstalled Media Portal from scratch.
    Manually recreated the tv chanels.
    The problem persists. The moment I add a Radio Web Sream Chanel , TV Guide becomes invisible and I get the mesage stating Missing lable in TV guide.

    Arik.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    HTPCSourcer Special (foreign) characters don't display correctly in EPG MediaPortal 2 4
    D EPG No Data General Support 2
    D [solved] EPG Data off by -20 hours? General 10
    G Q about scheduling weekly series when epg lists duplicate back to back episodes each week General Support 2
    F Mini EPG more information? WMC Skin 4
    N No TV or EPG on fresh install General 0
    framug No color in TVGuide when XMLTV without DVB EPG MediaPortal 1 Talk 59
    T Freesat EPG in UK anyone? Electronic Program Guide 78
    Dark Eyes TVService locks up or fails to restart on resuming from sleep, and crashes when grabbing EPG Installation, configuration support 7
    G Movie release date in guide Electronic Program Guide 2
    Rob Hexenmeister Navigation problems adding menu buttons to EPG General Support 1
    404 [solved] EPG problem after Win10 'upgrade' General Support 1
    CyberSimian [fixed] MP1-4990 : Improve horizontal scrolling in the EPG MediaPortal 1 10
    framug [EPG] Some problems with DVB EPG Improvement Suggestions 49
    D [solved] EPG Buddy for MP2 - Does it work? General 5
    J Understanding what EPG shows about schedules General 8
    geotwticher TV Guide EPG Grabber for Australia 2020 RIP freepg.tv General 4
    B [solved] MP2.2.3 TV Guide not scrolling with mouse wheel General 2
    B How to Search MP2 for Movies only in 7 day EPG that comes from the Antenna General 3
    F EPG Buddy download Plugins & Erweiterungen 1
    P Timeshifting in XMLTV General 2
    J Odd issues with Freesat EPG - MP2 General 18
    T Freeview EPG-Anyone know what channel sends the guide data? Electronic Program Guide 10
    M Guide mapping schedules direct, tvguide, epg buddy How to get correct entry to the correct channel? Electronic Program Guide 0
    J TV recordings wishlist General 1
    Similar threads

























    Top Bottom