Erratic Playback of Recorded TV on Client Machine | Page 2

Discussion in '1.4.0 Pre-Release' started by vvulture, May 29, 2013.

  1. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,541
    Likes Received:
    4,752
    Ratings:
    +8,221 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    The logs say Q:\TVSeriesDatabase4.db, so no I wasn't referring to that one. Is there not one on the Q: drive?




    Attempt to reproduce again.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. vvulture
    • Premium Supporter

    vvulture MP Donator

    Joined:
    June 3, 2006
    Messages:
    477
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electronic Security Technician
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Australia Australia
    Well the one on the Q drive is the one i use and is also shared with the server installation of TV Series.
     
  4. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,541
    Likes Received:
    4,752
    Ratings:
    +8,221 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    ...and that appears to be the one that MP is saying is corrupted. These databases were not designed to be shared. When they are, they can be corrupted and cause unusual problems. Rename it instead of deleting if you want.
     
  5. vvulture
    • Premium Supporter

    vvulture MP Donator

    Joined:
    June 3, 2006
    Messages:
    477
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electronic Security Technician
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Australia Australia
    Ok.. will give it a try and report back.[DOUBLEPOST=1377686574][/DOUBLEPOST]Ok.. instead of deleting or renaming the DB, i've pointed TV series pluging to local DB which is empty.. Should that have the same effect ?
     
  6. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,541
    Likes Received:
    4,752
    Ratings:
    +8,221 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    I guess so. I don't use TV series.
     
  7. vvulture
    • Premium Supporter

    vvulture MP Donator

    Joined:
    June 3, 2006
    Messages:
    477
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electronic Security Technician
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Australia Australia
    I'm back...
    Tested TV playback and problem persists... I'm lost now.. I've done full reformat.. fresh windows install, all MS updates and patches, latest drivers etc etc..
    What gets me is that MP 1.3.1 doesn't have this issue.. I updated to 1.4 as i needed the HDMI fix which prevents the screen from resizing when losing HDMI connection..[DOUBLEPOST=1377687715][/DOUBLEPOST]I'm convinced its a problem with MP.. The files play just fine outside MP
     
  8. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,541
    Likes Received:
    4,752
    Ratings:
    +8,221 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    So to be clear:
    1. These are TS files hosted on the server.
    2. They play fine when you play them in the videos section (presumably by playing them via a share on the server).
    3. They do not play well when played from the recorded TV section (which uses RTSP streaming).
    Is that correct?
     
  9. vvulture
    • Premium Supporter

    vvulture MP Donator

    Joined:
    June 3, 2006
    Messages:
    477
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electronic Security Technician
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Australia Australia
  10. vvulture
    • Premium Supporter

    vvulture MP Donator

    Joined:
    June 3, 2006
    Messages:
    477
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electronic Security Technician
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Australia Australia
    Any update on this ?
     
  11. vvulture
    • Premium Supporter

    vvulture MP Donator

    Joined:
    June 3, 2006
    Messages:
    477
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electronic Security Technician
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Australia Australia
    MP 1.4 onwards is terrible... gone back to 1.3 and all playback issues have disappeared..
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!