Erratic Playback of Recorded TV on Client Machine | Page 3

Discussion in '1.4.0 Pre-Release' started by vvulture, May 29, 2013.

  1. vvulture
    • Premium Supporter

    vvulture MP Donator

    Joined:
    June 3, 2006
    Messages:
    477
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electronic Security Technician
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Australia Australia
    This issue persists with MP 1.6.0... :cry: MP1.3.0 remains my only option... Please, can someone take an active interest ??


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,541
    Likes Received:
    4,752
    Ratings:
    +8,221 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    I suggest you post a fresh bug report and tag Owlsroost. We don't actively monitor threads in the archive sections.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!