Error while playing any video stream for a 2nd time | Page 3

Discussion in 'Watch / Listen Media' started by xppx, April 20, 2014.

  1. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Ok good :)



    Could you upgrade to this installer from Jira link : https://issues.team-mediaportal.com/browse/MP1-4508 ?
    It will failed after few video start but i can make bin based on this setup :)

    We can test it this evening :) (it's 7 PM too, i'm french)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. xppx

    xppx Portal Pro

    Joined:
    September 2, 2007
    Messages:
    69
    Likes Received:
    14
    Ratings:
    +27 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
    I'm downloading : "MediaPortalSetup_1.7.100-38-g8dba673_(MP1-4508-BUG-Fix_restore_MP_on_wrong_screen_branch)_for_TESTING_ONLY_2014-06-08-21-38.exe";

    This file is from yesterday - is that ok?

    -- nb --
    Going to eat my dinner now + will test & return in 1 hour
     
  4. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Yep that's correct :)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  5. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Here we go for first bin :)
    So after installing above installer (i suppose it failed too lol)
    You can copy the attached dll over current dll (in your C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal)

    Let's see what happen :p
     

    Attached Files:

    • Thank You! Thank You! x 1
  6. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    I just see that the commit : '91d995b3ae0031e6aee594f129821dfcaa4917a5' is a part of 1.5.0 version so it should be be the culprit one but worth a try :)
     
    • Agree Agree x 1
  7. xppx

    xppx Portal Pro

    Joined:
    September 2, 2007
    Messages:
    69
    Likes Received:
    14
    Ratings:
    +27 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
    As you expected :p

    I started up 1.8.pre with the debug tool.
    It failed the 4th time that a video was (re)started.

    I attached the debug logs for your convenience.
     
    Last edited: June 9, 2014
    • Thank You! Thank You! x 1
  8. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Could you try to disable refresh rate changer ? :)
    Because the big diff between 1.5.0 and 1.6.0 for directshow is related to that :p
    In between, i will upload 1.6.0 pre release :)
     
    • Agree Agree x 1
  9. xppx

    xppx Portal Pro

    Joined:
    September 2, 2007
    Messages:
    69
    Likes Received:
    14
    Ratings:
    +27 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
    I will. You'll get the new log in a minute.

    But it probably won't have an effect... I already tried that one myself :)

    --

    OK log added.

    MP 1.8 pre
    Refresh rate changer disabled
    Result: no change - error after (re)start of 4th video
     
    Last edited: June 9, 2014
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    • Thank You! Thank You! x 1
  11. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Uploaded :)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!