.flv in MP wiedergeben | Page 2

Discussion in 'Video & DVD' started by harryzwo, May 19, 2010.

  1. galliano

    galliano Portal Pro

    Joined:
    March 1, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +1 / 0
    Hi Hoborg,

    here are the files with trimmed video...

    none of them plays in MP, but:

    Flash1.FLV plays normally in Media Player Classic home cinema 1.3.1249.0
    Flash2.FLV plays only a short audio signal (beep) in Media Player Classic home cinema 1.3.1249.0



    Both of them play fine in VLC Player
    Both of them play fine in RichFLV
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. hoborg

    hoborg Portal Pro

    Joined:
    June 13, 2008
    Messages:
    4,413
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    Nový Jičín
    Ratings:
    +1,621 / 2
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Show System Specs
    Both samles play fine for me - do you have unlocked SAF?
     
  4. galliano

    galliano Portal Pro

    Joined:
    March 1, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +1 / 0
    Yes, SAF is unlocked, I even checked to be sure.

    MP keeps on showing:
    Playback not possible
    Video Codec: H263
    Audio Codec: MPEG Audio Version... (rest of the text chopped)​

    Could the reason be that I don't have the Adobe Flash Player installed? Even if flv should be decoded by ffdshow?
     
  5. hoborg

    hoborg Portal Pro

    Joined:
    June 13, 2008
    Messages:
    4,413
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    Nový Jičín
    Ratings:
    +1,621 / 2
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Show System Specs
    No, no need to instal flash and yes, FFDshow can handle h.263.

    Please, this time run MePo in debug mode, try to play your smaples then exit MePo and create LOGs. Post tthem here + SAF LOGs, i will take a look.

    EDIT:
    If you drag and drop your Flash2.flv sample in graphstudio it should looks like this:
    [​IMG]
     
  6. galliano

    galliano Portal Pro

    Joined:
    March 1, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +1 / 0
    Hi Hoborg,

    Here is the MePo log file.

    And when I drag and drop the *.flv files into graphstudio I don't have any video preview as you have (see attached jpg).
     

    Attached Files:

  7. hoborg

    hoborg Portal Pro

    Joined:
    June 13, 2008
    Messages:
    4,413
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    Nový Jičín
    Ratings:
    +1,621 / 2
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Show System Specs
    Send me SAF LOGs - look on system root.
    I bed you have messed registry...
     
  8. galliano

    galliano Portal Pro

    Joined:
    March 1, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +1 / 0
    Here is it Hoborg...

    I usually do not play around with registry, only run CCleaner now and then.
     
  9. hoborg

    hoborg Portal Pro

    Joined:
    June 13, 2008
    Messages:
    4,413
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    Nový Jičín
    Ratings:
    +1,621 / 2
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Show System Specs
    Oh, you are on SAF 4? Try SAF 5, if it will be still not working, send me SAF5 logs.
     
  10. galliano

    galliano Portal Pro

    Joined:
    March 1, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +1 / 0
    Hi Hoborg,

    SAF 5.00 (file saf500svn100730b.exe) was not a good idea :(

    Now I get no error messages anymore when I start the flv from MePo, but the tv screen remains black. Additionally, SAF 5.00 is now causing another problem: no playback of DIVX and XVID video anymore...also for these files I now get a black tv screen. For Xvid & Divx does not even help if I change the settings of the ffdshow config from libavcodec to xvid (it helped with SAF 4.00).

    Enclosed 2 logs
     
  11. hoborg

    hoborg Portal Pro

    Joined:
    June 13, 2008
    Messages:
    4,413
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    Nový Jičín
    Ratings:
    +1,621 / 2
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Show System Specs
    galliano:

    I will take a look.

    First look:
    VMR9 ver.: 6.5.2600.5822 status Failed! - run windows update...

    EDIT:

    If you check "graph_MediaPortal PID (B88) IFilterGraph = 8248F68.jpg" in MePo LOGs, you will see that graphs are created correctly, so SAF working as it should now - your files are played - both FLV and AVI, but GPU produce only black.

    This really seems to be GPU driver problem, try to update - GPU driver you are using is one year old! (GPU driver version: unknown date: 7-30-2009)

    Last think you can try is disable YV12 colorspace in FFDshow.

    BTW, try to play any MPEG-2 file, like DVD or VOB file from DVD - does it work?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!