[solved] - LAV help needed! | Page 3

Discussion in 'Codecs, External Players' started by mikeharris, July 6, 2016.

  1. mikeharris

    mikeharris Portal Member

    Joined:
    August 6, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 3
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    upload_2016-8-6_9-59-19.png upload_2016-8-6_9-59-49.png


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. mikeharris

    mikeharris Portal Member

    Joined:
    August 6, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 3
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Over the weekend I decided to try the madVR branch
    https://forum.team-mediaportal.com/threads/madvr-support-in-mp1.133972/
    and it appears to have fixed the 10bit problem I was experiencing!

    I tried reinstalling the standard 1.15 but, although MP started, it failed when I tried to playback anything!
    It looks like I'm stuck with the MadVR branch for now...
     
  4. Owlsroost
    • Team MediaPortal

    Owlsroost Development Group

    Joined:
    October 28, 2008
    Messages:
    5,537
    Likes Received:
    2,829
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +4,131 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
  5. mikeharris

    mikeharris Portal Member

    Joined:
    August 6, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 3
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Using EVR. madVR didn't work well - black screen etc...
     
  6. Owlsroost
    • Team MediaPortal

    Owlsroost Development Group

    Joined:
    October 28, 2008
    Messages:
    5,537
    Likes Received:
    2,829
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +4,131 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    @Sebastiii - any thoughts ?
     
  7. kenwonders
    • Premium Supporter

    kenwonders MP Donator

    Joined:
    January 19, 2007
    Messages:
    788
    Likes Received:
    416
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +766 / 0
    Home Country:
    England England
    He's on a well deserved break :)

    I have a very similar setup and it's good here bare a couple of issues with framepacked 3d.

    Mike, did you install madVR? Have you checked madVR is fine with MPC-HC? If you post some logs I can see if I can help, though my knowledge is only through helping test the madVR builds so I can't promise anything.
    --- Post updated ---
    Just seen you have DVXA native configured, try copy-back as it appears to be more stable with madVR (in and outside of MP)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  8. Kotik
    • Premium Supporter

    Kotik MP Donator

    Joined:
    March 19, 2009
    Messages:
    699
    Likes Received:
    337
    Gender:
    Male
    Location:
    Athens
    Ratings:
    +555 / 2
    Home Country:
    Greece Greece
    Show System Specs
    MadVR branch is using a slightly different approach on pin reconnect during stop/play. It is using this approach on EVR aswell, so that might be the reason.

    Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  9. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    I'm in vacation now :) youpi (after a renal colic when quite ready to go) so delayed it but better now lol.
    So yes madVR branch use MP limit 2GB (needed also for bluray branch) it seems to make it sample big sample with high resolution or maybe it something else.
     
  10. Owlsroost
    • Team MediaPortal

    Owlsroost Development Group

    Joined:
    October 28, 2008
    Messages:
    5,537
    Likes Received:
    2,829
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +4,131 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Thanks - have a good vacation :)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  11. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    This is the command used :
    Code (Text):
    1. EditBin.exe %MediaPortal%\MediaPortal.Application\bin\%1\MediaPortal.exe /LARGEADDRESSAWARE
    About the 2GB :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!