1.11.0 LiveTV blackscreen after resume (1 Viewer)

azzuro

Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,603
    5,226
    France - IDF
    France France
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #32
    No real clue, but you have a lot of exception (seems related to skin) :)
    yes, i must move on official titan. or report this bug to the good thread.

    the error was from yersterday, and the LiveTV worked fine at resume.
    but i think i have an small freeze 2-4 sec when MP is back on GUI Homepage.
    GUI showed - 5 sec for selecting stuff -> ( if not, after 5 sec, the GUI freeze,, i can hear sound but no action visible ) and after 5-7 sec, i can re use remote normally.
     

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,603
    5,226
    France - IDF
    France France
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #33
    Try to stop before press the standby and test it.
    my previous test was, these step worked better. .

    but this issue appear more the morning ( i dont know why )
    maybe because the server is OFFline and many time between the last use and the new one.
     

    HTPCSourcer

    MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,334
    Germany Germany
    Country flag
    yes, i must move on official titan. or report this bug to the good thread.
    Powermarcel10 knows about the bug. According to him it's due to the skin engine and he can't do anything about it. However, it can be safely ignored. I am using Titanius on three clients without issues.
     

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,603
    5,226
    France - IDF
    France France
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #35
    Hello,
    3 days after testing everiday the patch of sebastiii for the audio part.
    3 days without need to re-start MP after an resume

    for inforation regezster : the LiveTV was always on before Client sleep

    i join my log, if you found other hidden issue

    @Owlsroost : for your modifed tsreader/tswritter

    PS : but, i have always the MP display freeze ( few seconds ), i can hear the sound of remote when using arrow, but screen is freezed.
    if i select the LiveTV, before this freeze, i can hear the LiveTV audio, but not the vidéo.
     

    Attachments

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    1gkar [solved] LiveTV Records Causing 100% Drive Activity Television (MyTV frontend and TV-Server) 10
    rbo Mp 1.21 pre - probleme livetv und videos Allgemeines Supportforum 5
    S Resume Playback Annoyance Newcomers Forum 4
    joecrow MP 1 Hangs on resume fro sleep (TV) Watch / Listen Media 2
    joecrow 1.25.0 Radio Time plugin fails after Resume from Sleep with MP 1.25 Bugreports 4
    F After resume, TV Server connection screen is shown General Support 4
    Dark Eyes TVService locks up or fails to restart on resuming from sleep, and crashes when grabbing EPG Installation, configuration support 7
    P MP2 Client Screen Flickering on Resume General 2
    HTPCSourcer [fixed] [MP2-815] User not logged in when resuming from standby MediaPortal 2 17
    J Resume from Standby Last Module TV Showing TV Server Settings Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    R Media portal resumes with wrong screen resolution General Support 3
    B resume from within a folder Watch / Listen Media 0
    joecrow No Audio after MP Start/Resume from Sleep General Support 0
    R Weird sleep/resume loop General Support 4
    joecrow Further problem on resume from sleep (MP Crash) 1.21 5
    joecrow Loss of Navigation Sounds on Resume from Sleep Mp 1.21 General Support 10
    D [further infos missing] Problems switching to live tv channel after resume 2.2 Archive 1
    stirlinghart [duplicate] Mp not focused on after resuming from sleep 2.2 Archive 7
    P Multiple clients - share resume/watched data General 1
    stirlinghart FOCUS not on MP after resuming from sleep General 11
    U IR Blaster doesn't work after system wake/resume General Support 6
    Top Bottom