[TV] LiveTV not working on client / Port bound on server (1 Viewer)

doveman

Portal Pro
February 12, 2008
2,326
178
United Kingdom United Kingdom
Country flag
I'm using my motherboard's on-board NIC, so I don't think so. However I've just tried rebooting with port set to 1100 and that's showing as already bound, so something's not right.

I thought it could be my firewall (Kerio 2.15) as that has an Always Secure option which blocks everything until the firewall driver has loaded, but I've got that option disabled and TVService doesn't start until long after the firewall's loaded anyway, as I've got a 25 second card detection delay set for my Nova-T 500.
 

doveman

Portal Pro
February 12, 2008
2,326
178
United Kingdom United Kingdom
Country flag
Well it's definitely not Kerio that's causing the problem cos I uninstalled it and when I rebooted port 1100 was still reported as bound, even though nothing else is using it. I have to stop and restart the service each time I boot to fix it.

I don't know if there's anything I can do to track down what's causing this, as the logs are no help and nothing's showing anything using the same port as MP. I'm planning on doing a fresh XP + MP install sometime soon, so I'll have to see if the problem's still there after that, but that will be in a different partition so let me know if there's anything worth doing on my current install to try and find out what's going wrong.
 

doveman

Portal Pro
February 12, 2008
2,326
178
United Kingdom United Kingdom
Country flag
I didn't have any luck tracing the problem I'm afraid.

My hard drive was acting up so I had to re-format that and re-install and I haven't had the problem since thankfully.
 

Tooms73

Portal Member
July 24, 2009
7
0
I get the same error.

i didnt have any problems with 1.0.2, but after i upgraded to 1.1.0 with the latest svn the error ocurred "unable to play stream2.0"

If i reboot the tv server it works again, but the first time the server goes to hibernation and rewakes again the error is back and in 3rd party checks i get "port 554 is already bound"

I cant see anything wrong in the log files.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

OP Similar threads Forum Replies Date
rbo Mp 1.21 pre - probleme livetv und videos Allgemeines Supportforum 5
M WebMediaPortal Stream LiveTV Problems MPExtended 2
M TV Server Preview Window is blank, sounds works Television (MyTV frontend and TV-Server) 3
C Hauppauge HVR-1265 -- does it work with MP1? MediaPortal 1 Talk 0
Rob Hexenmeister ITV Player still not working for me OnlineVideos 2
V Do you have to have a smart tv for it to work? Newcomers Forum 4
M [solved] WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 1
D Does Schedules Direct work with mp 1.24? General Support 3
J [solved] Blu-ray disc playback does not work. Bugreports 13
P MP2: US user, OTA - can NOT get SchedulesDirect plugin to work on MP1 or MP2 --> how do I get OTA schedule? General 5
ratata [solved] Can't get two virtual IPTV cards to work side by side... General Support 6
S TV-Server MP1 - Automatic search doesn't work Installation, configuration support 2
T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
C Importer works super slow My TVSeries 5
D [solved] Movie artwork download stopped working Submit: Bug Reports 9
A 1.24.0 CD art grabber not working in Shares view 1.24 Pre Release 17
RoChess Random GPU crash leads to MePo restart, but works fine afterwards MediaPortal 1 14
Dark Eyes Updated to Windows 10, now TVServer won't work Installation, configuration support 1
D [solved] EPG Buddy for MP2 - Does it work? General 5
D Please help with getting Schedules Direct to work Newcomers Forum 10
B MP 1.23 First time click TV or Recorded TV fails, 2nd ... it will work General Support 5
M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
rsbrux IR has stopped working Remotes 4
thepahakurki TVDB import not working My TVSeries 3
Similar threads

























Top Bottom