1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[WiP] - madVR support in MP1 | Page 373

Discussion in 'Area 51 - Testing Area' started by Sebastiii, March 20, 2016.

  1. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,250
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,401 / 8
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hey :)
    New V306 version in first post :p
    This is a fix with new code on stop, this really need to be tested, the issue detected was :
    Stopping a video in non fullscreen (for ex when we are in BasicHome for ex).
    Zapping between channel and the case to test is between tuner exchange (DVB-IP to DVBs for ex).

    Thanks.




     
    • Like Like x 2
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,250
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,401 / 8
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    V308 for later :) hope this time there will not regression :)
     
    • Like Like x 3
  4. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,250
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,401 / 8
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hey :)
    Link added :p
     
    • Like Like x 2
    • Thank You! Thank You! x 1
  5. Helios61
    • Team MediaPortal

    Helios61 Test Group

    Joined:
    January 30, 2008
    Messages:
    4,552
    Gender:
    Male
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +859 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    H @Sebastiii :)
    Have done some tests with V308 and MadVR. Movie Playback is working fine (4K, 1080p) With LiveTV i've unfortunately noticed some issues. Channel switching makes MediaPortal freeze, if channels have different properities, e.G. 720p -> 1080i ore SDTV -> 720p. Switching between channels with the same properities is working fine.
    Log is attached (720p -> 1080i)
     

    Attached Files:

    Last edited: August 13, 2017
    • Like Like x 2
  6. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,250
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,401 / 8
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Will look at the log. I did test for it on my side (SD to 1080 or 720) and it was ok.
    Thanks and hope I will reproduce it too.

    From Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  7. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,250
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,401 / 8
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Could you include madVR freeze report too ?
    It surely a deadlock but no clue where for now, i will able to try to reproduce Tuesday :)
     
    • Like Like x 2
  8. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,250
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,401 / 8
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hey @Helios61
    Are you able to reproduce with this attached DLL and grab also madVR freeze report :p (i have added more log)
    Thanks.

    About the freeze report, there is a combination key to configure :

    upload_2017-8-13_20-27-11.png
     

    Attached Files:

    • Core_V310.zip
      File size:
      2.8 MB
      Uploaded:
      August 13, 2017
      Views:
      5
    Last edited: August 13, 2017
    • Like Like x 2
  9. Helios61
    • Team MediaPortal

    Helios61 Test Group

    Joined:
    January 30, 2008
    Messages:
    4,552
    Gender:
    Male
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +859 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    MP freezes after switching from 720p -> SDTV
    added to .zip :).
     

    Attached Files:

    • Thank You! Thank You! x 1
  10. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,250
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,401 / 8
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi :)
    Need help for testing regression : V312 added in first post, i have succeed to trigger some deadlock on STOP and issue on resolution change. i hope it's ok now.
    So need testing TV to TV (zapping) between different tuner (that lead to STOP and Release madVR) and need testing in other player (VIDEO / Blu-ray etc.)
     
    • Like Like x 5
  11. LorD

    LorD Portal Pro

    Joined:
    April 10, 2010
    Messages:
    145
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +21 / 5
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    sounds nice, will be testing tonight :)
     
    • Thank You! Thank You! x 2
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 2, Guests: 0)

  1. daWooky,
  2. Sebastiii
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Like Us On Facebook

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!