[WiP] - madVR support in MP1 | Page 503

Discussion in 'Area 51 - Testing Area' started by Sebastiii, March 20, 2016.

  1. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    770
    Likes Received:
    393
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +920 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    on desktop 1709/nv390 i need that fcu option ticked for tv stop too^^
    and attached are the settings i last used on insider build with some known faults:
    - 3d mvc framepacked stuff switched directly from 3d to 3d will result in madvr error similar like its with mphc^^ separately played 3d should always work
    - on stop or display rate changes the desktop can appear shortly

    add: v443 running great so far on old htpc @win1703/nv358.x and also on test rig @win1607/358.28 no extra options seem required.


     

    Attached Files:

    • rs4 settings 3d & tv fixed.png
      rs4 settings 3d & tv fixed.png
      File size:
      377.4 KB
      Uploaded:
      January 14, 2018
      Views:
      166
    • htpc.png
      htpc.png
      File size:
      1.1 MB
      Uploaded:
      January 14, 2018
      Views:
      161
    • win1607.png
      win1607.png
      File size:
      336.6 KB
      Uploaded:
      January 14, 2018
      Views:
      160
    • fcu 1709.png
      fcu 1709.png
      File size:
      502.3 KB
      Uploaded:
      January 18, 2018
      Views:
      106
    • 1803.png
      1803.png
      File size:
      587.5 KB
      Uploaded:
      September 7, 2018
      Views:
      26
    Last edited: January 14, 2018
    • Like Like x 1
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. kenwonders
    • Premium Supporter

    kenwonders MP Donator

    Joined:
    January 19, 2007
    Messages:
    788
    Likes Received:
    416
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +766 / 0
    Home Country:
    England England
    I daren't say much, running good since v443 on NVIDIA 388.13, so if I get a crash, I'm going 358 as per @daWooky's success :) Great stuff Seb as always (y)(y)
     
    • Like Like x 1
    • Thank You! Thank You! x 1
  4. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,182 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hey :p
    Nice Nice :) Thanks for all settings from different OS version :p
     
    • Like Like x 1
  5. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,182 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Guys, this build looks promising ;) (i hope so) :p
    Need @Freuli to test it too about the bug from intel that remove audio device, to know if i didn't break it and create regression :p
     
    • Like Like x 1
  6. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,351
    Likes Received:
    2,437
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,089 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Seb,
    on the 433 build, i can see flickering on OSD during seek .
    i will try to reproduce it this evening
     
    • Like Like x 1
  7. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,182 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Yes the flickering is maybe because the seek is done in a thread now to avoid Some freeze.

    From Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  8. joecrow
    • Team MediaPortal

    joecrow Test Group

    Joined:
    August 9, 2012
    Messages:
    1,437
    Likes Received:
    701
    Ratings:
    +1,171 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    v443, (FCU workarround not enabled) on its own on my HTPC (1703, recent but not latest AMD vid. drivers), is looking good so far. TV, OV, HD,SD vids and 3D MVC both fullscreen and windowed also resume from sleep.
    With Auto3D installed though things got very weird:oops:. I initially tried to set it up to switch my Phillips TV into 3D mode when I played a 3D SBS but could not get it to work, Auto3D detected it correctly but stayed in SBS mode. On stop the Videos menu was also SBS, very briefly before the TV switched to 3D:eek: and then after manually switching 3D off on the TV and hitting back to return to the homescreen that was now in SBS mode o_O(see screenshot) . Got exact same with Auto3D set to "No Device" (as per attached log). I had to disable the Auto3d plugin to stop this
    sbshome.jpg
     

    Attached Files:

    Last edited: January 15, 2018
    • Like Like x 1
  9. Freuli

    Freuli Portal Pro

    Joined:
    October 31, 2007
    Messages:
    391
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +77 / 0
    Hi Sebastiii,

    I was out skiing over the weekend. First race days this season for my son.
    I hope to try tonight. Should I switch on the FCU or not?

    Regards
    Markus
     
    • Like Like x 1
  10. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,182 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi Markus,

    Yes FCU should be ON for you, you can try with it OFF for testing but ON will work better on your side :) and nice for skiing :p
     
  11. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,182 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Is this possible that it's 3D MVC mode triggered ? :p
    Will analyse log :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 1)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!