[News] - MediaPortal 1.1.0 RC1 - RELEASED | Page 6

Discussion in 'News and Announcements' started by infinite.loop, February 20, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tomsl

    tomsl Portal Member

    Joined:
    September 2, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    hi,
    great work!!

    i have just update from beta; but i can't read the divx and xvid now, I have some problems probably with codec...



    what is the correct setting??
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. allanp81

    allanp81 Portal Pro

    Joined:
    October 24, 2006
    Messages:
    917
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +41 / 3
    I'm having the same issues for some reason.
     
  4. BuzzD

    BuzzD Portal Pro

    Joined:
    April 3, 2008
    Messages:
    96
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  5. CypherMK
    • Team MediaPortal

    CypherMK Test Group

    Joined:
    March 11, 2009
    Messages:
    1,735
    Likes Received:
    297
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +617 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Re: AW: MediaPortal 1.1.0 RC1 - RELEASED

    My zapping INcreased a lot :(
     
  6. Omen

    Omen Portal Pro

    Joined:
    June 2, 2007
    Messages:
    180
    Likes Received:
    6
    Location:
    Auckland
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    well thanks for the new version definitely seemed faster.

    however after trying for the last hour to get xvid files working in MP and failing i'm going to revert back to 1.1 beta, there's already too much conflicting information on the bugs forum and after trying every solution individually and still failing it's just so much easier to give up at this point before i end up throwing something through my screen.

    sorry i know this isn't helpful as a bug report and i will post logs later before i uninstall but now i'm going out for some fresh air
     
  7. LeJimster

    LeJimster Portal Member

    Joined:
    September 5, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    The easiest way I found to get the xvid's etc playing (although not necessarily configured to my taste). Was to uninstall SAF and to install HD Pack 2.3.

    Not ideal, but less fiddly than the other options I saw.
     
  8. Paul Shirley

    Paul Shirley Portal Pro

    Joined:
    November 3, 2008
    Messages:
    67
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Still can't delete individual episodes from an Advanced schedule.

    Given no-one wants to acknowledge this bug I suppose I shouldn't be surprised :(
     
  9. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    No clue why you guys have troubles with plaing xvid files.

    worked fine with 1.1.0 Beta 1 - still working fine with 1.1.0 RC1 without doing any changes to the system.

    But i am not using that SAF thingy - just latest divx installed.

    Now read the rest of this post regaring this issue.

    Didnt I say clearly in the opmening post that

    THIS THREAD IS THE WRONG PLACE TO REPORT BUGS???
     
  10. tourettes
    • Premium Supporter

    tourettes Retired Team Member

    Joined:
    January 7, 2005
    Messages:
    17,301
    Likes Received:
    4,595
    Ratings:
    +4,810 / 3
    hmm... I'm quite sure that our wives and children (girls anyone? :)) are pretty much to be to given kudos since they have the patience for our hobby... :)
     
  11. tourettes
    • Premium Supporter

    tourettes Retired Team Member

    Joined:
    January 7, 2005
    Messages:
    17,301
    Likes Received:
    4,595
    Ratings:
    +4,810 / 3
    Re: AW: MediaPortal 1.1.0 RC1 - RELEASED

    Please create a bug report with sufficient information

    1) codecs
    2) system specs
    3) broadcaster(s) / channels
    4) TS buffer sample file that can be used to reproduce the slow "channel change" in my vides when playing accors the channel change boundaries
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!